Ο Τζόρτζιο Αρμάνι ακυρώνει τις επιδείξεις του λόγω πανδημίας

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι ακυρώνει τις επιδείξεις του λόγω πανδημίας

Τις επιδείξεις μόδας που είχε προγραμματισμένες στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου και στο Παρίσι ακύρωσε ο Ιταλός σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι.

Με ένα δελτίο τύπου ανακοίνωσε  ότι ακυρώνει τις προγραμματισμένες επιδείξεις μόδας λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στην Ευρώπη. Μάλιστα δήλωσε ότι παρότι λυπάται για τις ακυρώσεις προτεραιότητα του είναι ασφάλεια των εργαζομένων του αλλά και του κοινού. Πάντως δεν προβλέπεται προς το παρόν ο οίκος Armani να πραγματοποιήσει ψηφιακή παρουσίαση της κολεξιόν.

Είναι ο πρώτος οίκος μόδας που ανακοινώνει φέτος ακυρώσεις στις επιδείξεις μόδας και μάλλον θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες.

Ας ξαναδούμε λοιπόν την προηγούμενη κολεξιόν του σε ένα βίντεο. Σε αυτή την κολεξιόν το στυλ του Giorgio Armani διατηρεί την κλασική αίσθηση της γραμμικότητας του οίκου αλλά ενισχύει τη θηλυκότητα και την προσωπικότητα. Τα ρούχα είναι σε ρομαντικά απαλά χρώματα και αποχρώσεις αλλά και βολάν στον γιακά των πουκαμίσων

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Το κινητό τηλέφωνο και οι εφαρμογές του στην καθημερινότητα
Next Οι τάσεις ευεξίας του 2022
Οι τάσεις ευεξίας του 2022