Ο Τάσος Νούσιας εντυπωσιάζει στη νέα διαφήμιση για το Ζαγόρι
Ο Τάσος Νούσιας εντυπωσιάζει στη νέα διαφήμιση για το Ζαγόρι

Δημοσιεύθηκε

Ακόμα μια εντυπωσιακή διαφήμιση για το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον ηθοποιό Τάσο Νούσια. “Ο χορός είναι όπως η ζωή, δεν χρειάζεται να ξέρεις τα βήματα αρκεί να ακούς τον χτύπο της καρδιάς σου.. “

Η μυστηριακή ατμόσφαιρα, η εντυπωσιακή ερμηνεία και κίνηση του ηθοποιού δημιουργούν πλήθος συναισθημάτων. Η επιβλητική μουσική με τα τύμπανα ολοκληρώνει την ιστορία για την φιλοσοφία της εταιρίας και πετυχαίνει το σκοπό της με το οικολογικό μήνυμα να συνδέεται με το νερό Ζαγόρι και την φύση της ζωής.

Το ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN είναι το πρώτο ελληνικό εμφιαλωμένο νερό σε φιάλες από ανακυκλωμένο πλαστικό, μειώνοντας τη χρήση νέου πλαστικού στις συσκευασίες του. ZAΓΟΡΙ, το καλό το ‘χουμε μέσα μας! Συγκεντρώνεται κάτω από την επιφάνεια της γης σε φυσικές υδροφόρες λεκάνες στις πλαγιές του ανάγλυφου του ορεινού όγκου της Πίνδου στην περιοχή των Ζαχοροχωρίων. Η ιδιαίτερη σύσταση του νερού χαρακτηρίζεται από χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα που το καθιστούν κατάλληλο για διαιτολόγιο με λιγότερο νάτριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα