Ο Τάσος Νούσιας εντυπωσιάζει στη νέα διαφήμιση για το Ζαγόρι

Ο Τάσος Νούσιας εντυπωσιάζει στη νέα διαφήμιση για το Ζαγόρι

Ακόμα μια εντυπωσιακή διαφήμιση για το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον ηθοποιό Τάσο Νούσια. “Ο χορός είναι όπως η ζωή, δεν χρειάζεται να ξέρεις τα βήματα αρκεί να ακούς τον χτύπο της καρδιάς σου.. “

Η μυστηριακή ατμόσφαιρα, η εντυπωσιακή ερμηνεία και κίνηση του ηθοποιού δημιουργούν πλήθος συναισθημάτων. Η επιβλητική μουσική με τα τύμπανα ολοκληρώνει την ιστορία για την φιλοσοφία της εταιρίας και πετυχαίνει το σκοπό της με το οικολογικό μήνυμα να συνδέεται με το νερό Ζαγόρι και την φύση της ζωής.

Το ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN είναι το πρώτο ελληνικό εμφιαλωμένο νερό σε φιάλες από ανακυκλωμένο πλαστικό, μειώνοντας τη χρήση νέου πλαστικού στις συσκευασίες του. ZAΓΟΡΙ, το καλό το ‘χουμε μέσα μας! Συγκεντρώνεται κάτω από την επιφάνεια της γης σε φυσικές υδροφόρες λεκάνες στις πλαγιές του ανάγλυφου του ορεινού όγκου της Πίνδου στην περιοχή των Ζαχοροχωρίων. Η ιδιαίτερη σύσταση του νερού χαρακτηρίζεται από χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα που το καθιστούν κατάλληλο για διαιτολόγιο με λιγότερο νάτριο.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Που βρίσκονται οι έξυπνες πόλεις με επίκεντρο τους κατοίκους
Prev Που βρίσκονται οι έξυπνες πόλεις με επίκεντρο τους κατοίκους
Next Facebook: Ποια φράση θα απαγορεύσει την ημέρα ορκωμοσίας του Αμερικανού Προέδρου
Ποια φράση θα απαγορεύσει το Facebook σε αναρτήσεις την ημέρα ορκωμοσίας του Αμερικανού Προέδρου