Νέα συνεργασία της H&M με διάσημη σχεδιάστρια μόδας

Νέα συνεργασία της H&M με διάσημη σχεδιάστρια μόδας

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Simone Rocha είναι Ιρλανδή σχεδιάστρια που δημιουργεί ρούχα με μεγάλη σημασία στη σύγχρονη θηλυκότητα.

Η εταιρία H&M ανακοίνωσε ότι ξεκινάει συνεργασία με την σχεδιάστρια. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας η σχεδιάστρια βρίσκονταν για πολύ καιρό στην λίστα επιθυμητών συνεργασιών με την H&M.

«Ελπίζω ότι οι γυναίκες νιώθουν θηλυκές, δυνατές, δροσερές, απρόβλεπτες και μέρος του κάτι όταν φορούν τη συλλογή», λέει η Simone Rocha για την H&M. Η συνεργασία σφραγίζει μια δεκαετία δημιουργίας για την Simone Rocha. Όπως δήλωσε η σχεδιάστρια μόδας  «Η συλλογή H&M αποτελεί μια εξερεύνηση του υπάρχοντος έργου μου με χαρακτήρες από διαφορετικές στιγμές που ένωσα για να δημιουργήσω μια νέα ιστορία» Η ρομαντική διάθεση η σημασία στη λεπτομέρεια αλλά και η διαφορετική της ματιά στη μόδα δίνουν στα σχέδια της μια άλλη οπτική ματιά.

Στο βίντεο της νέας συνεργασίας με την διάσημη σχεδιάστρια μόδας συμμετέχουν οι Adwoa Aboah, και Kesewa Aboah ακτιβίστριες και καλλιτέχνες.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Τι έδειξαν μελέτες για τις συσκευές ανίχνευσης ύπνου
Prev Τι έδειξαν μελέτες για τις συσκευές ανίχνευσης ύπνου
Next Η Renault σε νέα εποχή ηλεκτροκίνησης
Η Renault σε νέα εποχή ηλεκτροκίνησης