Κορυφαία Netflix Ντοκιμαντέρ: Ιστορίες που Συναρπάζουν!
Κορυφαία Netflix Ντοκιμαντέρ: Αληθινές Ιστορίες που Συναρπάζουν!

Δημοσιεύθηκε

Τα Ντοκιμαντέρ στο Netflix  είναι σίγουρα από τα δυνατά σημεία της πλατφόρμας και ευτυχώς οι επιλογές είναι πολλές!

Αυτό που είναι εντυπωσιακό στα Netflix Ντοκιμαντέρ είναι ο εξαιρετικός τρόπος γυρίσματος και η σκηνοθεσία που καταφέρνει να σε κρατά μέχρι το τέλος προσηλωμένο. Ακόμα και σε θέματα ή ιστορίες που υποτίθεται ότι γνωρίζεις!

Και παρότι ο καθένας ενδιαφέρεται να δει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του, εμείς επιλέξαμε 4  Ντοκιμαντέρ που πιστεύουμε ότι η μεγάλη πλειοψηφία θα τα βρει άκρως ενδιαφέροντα.

Αν λοιπόν δεν τα έχεις δει τα παρακάτω θα σε εντυπωσιάσουν και θα μάθεις πράγματα που δεν ήξερες ή που δεν είχες φανταστεί!

  1. The Great Hack”

Ξεκινώντας με το “The Great Hack,” ένα ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στο σκάνδαλο Facebook-Cambridge Analytica του 2018. Αν θέλετε μια εμβάθυνση στον κόσμο της ψηφιακής πολιτικής και τον ρόλο μας ως χρήστες, τότε αυτό είναι το ντοκιμαντέρ που πρέπει να δείτε.

  1. “Knock Down the House”

Ένα ακόμη αξιοσημείωτο ντοκιμαντέρ είναι το “Knock Down the House.” Ακολουθεί τις εκστρατείες τεσσάρων γυναικών που αποφασίζουν να προκαλέσουν τα καθιερωμένα στην αμερικανική πολιτική. Μια εμπνευσμένη ιστορία για το πώς οι απλοί πολίτες μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι.

  1. “Miss Americana”

Για τους fan της Taylor Swift, το “Miss Americana” αποτελεί ένα συναρπαστικό ταξίδι στη ζωή της ποπ σταρ. Με αποκαλυπτικές στιγμές από τη ζωή της και τη διαδικασία δημιουργίας της μουσικής της, αυτό το ντοκιμαντέρ καταδεικνύει ότι πίσω από κάθε λαμπρότητα υπάρχει μια πραγματική, πολυδιάστατη προσωπικότητα.

  1. Beckham”

Αν δεν ενδιαφέρεστε για ποδόσφαιρο, αυτό δεν πρέπει να σας αποτρέψει από το να δείτε το “Beckham.” Αυτό το ντοκιμαντέρ σε τέσσερα μέρη εξερευνά όχι μόνο την καριέρα του David Beckham αλλά και την τοξική σχέση των μέσων μαζικής ενημέρωσης με τους αθλητές.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα διαμάντια που μπορείτε να βρείτε στο Netflix. Καθίστε άνετα, χαλαρώστε και απολαύστε αυτές τις συναρπαστικές αληθινές ιστορίες που σας προσφέρει ο κόσμος των ντοκιμαντέρ.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα