Κέντρο εμβολιασμών η Disneyland της Καλιφόρνιας

Κέντρο εμβολιασμών η Disneyland της Καλιφόρνιας

Το θεματικό πάρκο Disneyland της Καλιφόρνιας πρόκειται να γίνει ένα τεράστιο κέντρο εμβολιασμού Covid-19, σύμφωνα με τις αρχές.

Τα κρούσματα Covid-19 στην Καλιφόρνια να ανεβαίνουν συνεχώς και το σύστημα υγείας πιέζεται δραματικά. έτσι οι αρχές αποφάσισαν να χρησιμοποιούσαν τον τεράστιο χώρο σαν κέντρο εμβολιασμών, ώστε να επισπεύσουν το πρόγραμμα εμβολιασμού στην περιοχή. Η Καλιφόρνια είναι ένα από τα πιο πυκνοκατοικημένα μέρη των ΗΠΑ αλλά το ποσοστό εμβολιασμών είναι πολύ μικρό με περίπου το 1/3 των κατοίκων να έχουν εμβολιαστεί ως τώρα. Η Καλιφόρνια κατατάσσεται 42η από τις 50 πολιτείες στο ποσοστό εμβολιασμού ανά 100.000 κατοίκους, σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου Νόσων.

Στο κέντρο εμβολιασμών του θεματικού πάρκου στην Disneyland θα μπορούν να εμβολιάζονται χιλιάδες άτομα καθημερινά. Ενώ ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια δήλωσε ότι θα χρησιμοποιηθούν και άλλοι παρόμοιοι χώροι σαν εμβολιαστικά κέντρα.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Ιαπωνία: Η γιορτή της νέας γενιάς εν μέσω πανδημίας
Prev Ιαπωνία: Η γιορτή της νέας γενιάς εν μέσω πανδημίας
Next Τι έδειξαν μελέτες για τις συσκευές ανίχνευσης ύπνου
Τι έδειξαν μελέτες για τις συσκευές ανίχνευσης ύπνου