Join Us ξανά το φθινόπωρο! της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Δημοσιεύθηκε

Πώς το φεγγάρι θα προστατέψει τη βιοποικιλότητα της γης

Πώς το φεγγάρι θα προστατέψει τη βιοποικιλότητα της γης

Η προστασία της βιοποικιλότητας της Γης είναι πιο κρίσιμη από ποτέ. Μια νέα έρευνα προτείνει την κρυογονική διατήρηση βιολογικού υλικού στους σκιασμένους κρατήρες του φεγγαριού.

Διαβάστε περισσότερα...
Παρίσι 2024: Πως η κλιματική αλλαγή επηρεάζει τους Ολυμπιακούς

Παρίσι 2024: Πως η κλιματική αλλαγή επηρεάζει τους Ολυμπιακούς

Έναν αιώνα μετά τους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, η κλιματική αλλαγή έχει μεταμορφώσει την πόλη και τους αγώνες. Ιστορική Αναδρομή: Παρίσι 1924 Στις 12

Διαβάστε περισσότερα...

Έκλεισε με επιτυχία κι αυτός ο κύκλος. Δεν ξέρω αν πρέπει να πω 1ος κύκλος Join Us, γιατί για εμάς δεν ήταν ο πρώτος κύκλος.

 

Είμαστε μια ομάδα ενωμένη εδώ και 2,5 χρόνια, όταν πρωτοδημιουργήσαμε το JOY. Ναι, τώρα φτιάχνουμε το Join Us. Θα μπορούσε να λέγεται κι αλλιώς. Τις εκπομπές τις φτιάχνουν οι ομάδες, οι παρέες και ο τίτλος είναι το λιγότερο! Είμαστε παρέα που έχει δεθεί μέσα από πολλές καταστάσεις. Και θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας όλα μας τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις ιδέες για πολύ καιρό ακόμα.

Εξάλλου, υπήρχαν καλές βάσεις. Πίσω από το Join Us και το followme.gr υπάρχει μια πολύ δεμένη ομάδα πολλά χρόνια τώρα, μια ομάδα που δούλεψε πολύ στον τύπο, που δημιούργησε και μοιράστηκε πολλά, μια ομάδα που κατάφερε να γράψει νέα ιστορία και να φέρει πάλι στο προσκήνιο τις παλιές καλές εποχές. Σε λίγο καιρό από αυτή την ίδια ομάδα, θα επανακυκλοφορήσει το θρυλικό Down Town, το περιοδικό που όλοι αγαπήσαμε και έχουμε συνδέσει με πολλές στιγμές της καθημερινότητας. Φρέσκο και προσαρμοσμένο στη σημερινή εποχή, θα μας κρατά συντροφιά πάλι, σε εβδομαδιαία βάση.

Ένα ακόμα ευχάριστο, είναι ότι υπογράφηκε πριν λίγες ημέρες νέο συμβόλαιο με το κανάλι του ΣΚΑΙ, όπου μας κρατά για 3 χρόνια ακόμα κοντά σας, μέσω του Join Us και αυτό με κάνει να ονειρεύομαι ένα #likeablonde που θα γίνεται κάθε σεζόν όλο και καλύτερο!

Προς το παρόν, απολαύστε (ξανά) την τελευταία μου συνταγή για φέτος, απολαύστε και το καλοκαίρι σας με λιγότερο μαγείρεμα και κρατήστε δυνάμεις για μια απόλυτα δημιουργική νέα σεζόν!

Κρέμα σοκολάτας με εσπρέσσο

Υλικά:

600 ml. γάλα φρέσκο
50 ml. καφέ εσπρέσο δυνατό
200 gr. κουβερτούρα μαύρη Nestle
5 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
5 κουταλιές της σούπας κόρν φλάουρ
φράουλες και μπισκότα για σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από την κουβερτούρα και ζεσταίνουμε για λίγο το γάλα. Προσθέτουμε και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να πήξει το μείγμα. Όσο κρυώνει θα πήξει κι άλλο, οπότε βγάλτε το από την εστία πριν πήξει πάρα πολύ. Αφήστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και φυλάξτε στο ψυγείο.

Πάρτε εδώ μια γεύση από όσα έρχονται!

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα