Συναυλία για την Ουκρανία με διάσημους καλλιτέχνες

Συναυλία για την Ουκρανία με διάσημους καλλιτέχνες

Συναυλία για την Ουκρανία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου στο Resorts World Arena, στο Μπέρμιγχαμ στην Βρετανία

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στον ανθρωπιστικό οργανισμό  της Επιτροπής Καταστροφών για την Ουκρανία. Η οργάνωση παρέχει τροφή, νερό, στέγη και ιατρική βοήθεια σε πρόσφυγες στην Ουκρανία και τις γειτονικές χώρες

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στην συναυλία για την Ουκρανία θα είναι η Camila Cabello, ο Ed Sheeran και ο Snow Patrol.  Ενώ η συναυλία θα μεταδοθεί από το ITV και το STV.

Παρουσιαστής της συναυλίας θα είναι η Spice Girl Emma Bunton, μαζί με τους Marvin Humes και Ronan Kemp. Οι θεατές θα μπορούν να κάνουν δωρεές καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Το ITV δεσμεύτηκε να δωρίσει όλα τα έσοδα της μετάδοσης, από χορηγίες και διαφημίσεις που υπολογίζονται περίπου στα 3 εκατομμύρια £

Οι παγκόσμιοι ραδιοφωνικοί σταθμοί Heart και Capitol θα μεταδώσουν ζωντανά τη συναυλία και θα προσφέρουν αποκλειστική κάλυψη από τα παρασκήνια.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Η πρώτη Metaverse Fashion Week με διάσημα brands
Prev Η πρώτη Metaverse Fashion Week με διάσημα brands
Next Tα βραβεία Made in Greece 2022