Η έκθεση Vision & Virtuosity από τον οίκο Tiffany

Η έκθεση Vision & Virtuosity από τον οίκο Tiffany

Η έκθεση Vision & Virtuosity θα εκθέσει πάνω από 400 αντικείμενα  του Οίκου στην εμβληματική Saatchi Gallery του Λονδίνου.

Οίκος Tiffany & Co

Μια έκθεση που έχει σαν σκοπό να ταξιδέψει τους επισκέπτες στην πολύχρονη πορεία του οίκου από την ίδρυσή του στη Νέα Υόρκη το 1837

 Η “Vision & Virtuosity” θα περιλαμβάνει σχέδια κοσμημάτων, τις διάσημες βιτρίνες της Tiffany αλλά και το νέο απόκτημα το Empire Diamond 80 καρατιών. Ενώ όπως ανακοινώθηκε θα εκτεθεί και  το πρωτότυπο σενάριο από το Breakfast at Tiffany’s. Μέσα από την έκθεση ο οίκος θέλει να θυμίσει και να αναδείξει πως έφτασε στην κορυφή αλλά και το όραμα του.

Επτά διαφορετικές θεματικές

Μέσα από τις επτά θεματικές ενότητες της έκθεσης θα προβληθεί η ταυτότητα του brand και η δημιουργική του επιρροή.  Με την είσοδό τους στην Saatchi Gallery, οι επισκέπτες θα εξερευνήσουν την κληρονομιά του ιδρυτή Charles Lewis Tiffany. Ενώ θα γνωρίσουν τα έργα ορισμένων από τις πιο δημιουργικές δυνάμεις του Οίκου, όπως ο Jean Schlumberger και η Elsa Peretti.

Η τρίτη ενότητα είναι αφιερωμένη στην ετήσια συλλογή κοσμημάτων Blue Book. Η τέταρτη στον κόσμο της αγάπης και της δέσμευσης, με το εμβληματικό δαχτυλίδι αρραβώνων Tiffany® Setting του 1886. Η  πέμπτη στο Breakfast at Tiffany’s. Η έκτη  στις φημισμένες δημιουργίες της Tiffany με διαμάντια. Ενώ τέλος οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν το θρυλικό διαμάντι Tiffany 128,54 καρατίων.

Ένας συνοδευτικός κατάλογος έκθεσης, θα είναι διαθέσιμος σε δύο μεγέθη, με τα κυριότερα σημεία της έκθεσης.

Επιπλέον, μια αποκλειστική επιμέλεια συνεργασιών καλλιτεχνών και αντικειμένων περιορισμένης κυκλοφορίας σε Tiffany Blue® θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα δώρων.

Με αφορμή την 150η επέτειο του οίκου στο Λονδίνο, η  “Vision & Virtuosity” θα ξεκινήσει στην γκαλερί Saatchi. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10 Ιουνίου 2022 και θα διαρκέσει έως τις 19 Αυγούστου 2022. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα  από τις 2 Μαΐου 2022. Ενώ θα είναι διαθέσιμη και εφαρμογή  iOS και Google Play.

 

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Right to repair: Μια νέα ζωή για τα καταναλωτικά αγαθά
Prev Right to repair: Μια νέα ζωή για τα καταναλωτικά αγαθά
Next Γιατί ο Ed Sheeran βιντεογραφεί τις ηχογραφήσεις του
Γιατί ο Ed Sheeran βιντεογραφεί τις ηχογραφήσεις του