Γιατί ο Ed Sheeran βιντεογραφεί τις ηχογραφήσεις του

Γιατί ο Ed Sheeran βιντεογραφεί τις ηχογραφήσεις του

Ο Ed Sheeran σε συνέντευξη του δήλωσε ότι πλέον βιντεογραφεί όλες τις ηχογραφήσεις του.

Τα πνευματικά δικαιώματα

Ο λόγος που ο Ed Sheeran βιντεοσκοπεί τις ηχογραφήσεις του είναι για να καταχωρήσει τα πνευματικά του δικαιώματα.

Πρόσφατα ο τραγουδιστής κέρδισε τη δίκη για λογοκλοπή στη δημιουργία του τραγουδιού του «Shape Of You».

Σε αυτή την υπόθεση είχε κατηγορηθεί ότι είχε κλέψει μέρη του τραγουδιού «Oh Why». Και είχε κατηγορηθεί από τους Σάμι Τσόκρι και Ρος Ο’ Ντόνογκιου

Μετά από αυτό το γεγονός ο Ed Sheeran είπε ότι αποφάσισε να βιντεογραφεί τα πάντα. Με αυτό τον τρόπο πιστεύει ότι θα εμποδίσει να συμβεί κάτι παρόμοιο.

Μάλιστα χαριτολογώντας είπε ότι συνεργάτης του φοβάται να αγγίξει το πιάνο για να μην αγγίξει τη νότα κάποιου. Μετά τη νίκη του στη δίκη, ο Sheeran δήλωσε ότι η υπόθεση αφορούσε την «ειλικρίνεια» και όχι τα χρήματα.

Παρότι ήταν η αφορμή να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει την σύνθεση των τραγουδιών. Ενώ παραδέχτηκε ότι ήταν κάτι πολύ ψυχοφθόρο και επηρέασε τη δημιουργικότητα του

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Η έκθεση Vision & Virtuosity από τον οίκο Tiffany
Prev Η έκθεση Vision & Virtuosity από τον οίκο Tiffany
Next Η Κως με το σήμα 'Bike Friendly', προορισμός για ποδήλατο