Γαστρονομικές εμπειρίες με ραντεβού από την GREY GOOSE

Δημοσιεύθηκε

“FLY BEYOND your personal taste”, αυτός ήταν ο στόχος του TASTE by APPOINTMENT, μια σειρά γαστρονομικών εμπειριών από την GREY GOOSE, την vodka με τη Καλύτερη Γεύση στον Κόσμο, σχεδιασμένες να αναδείξουν τον αρμονικό συνδυασμό φαγητού και απολαυστικών GREY GOOSE cocktails.

GG TASTE by APPOINTMENT events

Σε ένα καλοκαιρινό παραμυθένιο setting στο ISLAND club restaurant στην Αθήνα και στο REMEZZO στη Μύκονο, καλεσμένοι από τον χώρο των media, επιχειρηματίες και γευσιγνώστες έζησαν μια τέλεια χορογραφημένη γαστρονομική εμπειρία.

GG TASTE by APPOINTMENT events3 _ Joe McCanta
Υπό την εξειδικευμένη καθοδήγηση του Global Brand Ambassador της GREY GOOSE, Joe McCanta, ο οποίος επιμελήθηκε το μενού, οι καλεσμένοι εξερεύνησαν για πρώτη φορά την 5η βασική γεύση «umami» σε ένα διάχυτο συνδυασμό νοστιμιάς ενισχυμένο από τα ιδιαίτερα cocktails της GREY GOOSE vodka.

GG TASTE by APPOINTMENT events2

Ο χαρισματικός Joe McCanta, στο επίκεντρο κάθε TASTE by APPOINTMENT βραδιάς, καθοδήγησε προσωπικά τον κάθε καλεσμένο στην ανακάλυψη της γεύσης, είτε αυτή ήταν πικρή, αλμυρή, ξινή ή γλυκιά, αποδεικνύοντας το πάθος του brand για τη συνεχή εξερεύνηση της γευστικής πολυτέλειας.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα