Διακοπές και escape room στο ξενοδοχείο

Δημοσιεύθηκε

Τα escape room είναι ένας τρόπος διασκέδασης που μπήκε στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια όπου μέσα από την εμπειρία ενός παιχνιδιού με μυστήριο και γρίφους η διασκέδαση παίρνει άλλες διαστάσεις.

escape room

Θέλοντας λοιπόν να προσφέρει στους επισκέπτες μια διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία το ξενοδοχείο Apollo Resort Art Hotel  στην Μεσσηνία, από φέτος προσφέρει την εμπειρία του παιχνιδιού μέσα στο ξενοδοχείο. Μάλιστα το θέμα του παιχνιδιού είναι καθαρά ελληνικό με τους παίκτες να καλούνται να ανακαλύψουν το μυστικό της αθανασίας και ευζωίας που είναι κρυμμένο σε ένα μπουκάλι κρασί!

Το θέμα του δωματίου περιστρέφεται γύρω από την αθανασία! Βρισκόμαστε στη δεκαετία ‘60 στην Κυπαρισσία και στο σπίτι ενός πολύ καλλιεργημένου ανθρώπου, που έχει ανακαλύψει το μυστικό της αθανασίας και ευζωίας και το έχει κρύψει καλά σε ένα και μόνο μπουκάλι κρασί. Η ομάδα έχει 60’ λεπτά στη διάθεσή της να βρει αυτό το ιδιαίτερο μπουκάλι λύνοντας γρίφους, ανοίγοντας λουκέτα, ανακαλύπτοντας καλά κρυμμένα μυστικά και να διαφύγει! Ένα παιχνίδι Αντίληψης Παρατηρητικότητας Ομαδικότητας Δεν απαιτεί Γνώσεις Φυσικές ικανότητες Κάποιο ταλέντο Ειδικές δεξιότητες Θα καταφέρεις άραγε να αποδράσεις από το φόβο του θανάτου και να γευθείς το νέκταρ της Αθανασίας;;;

Το Apollo Resort Art Hotel είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που στηρίζει τα τοπικά προϊόντα έχει βραβευτεί στον διαγωνισμό Success Story της cosmote και όπως φαίνεται ξέρει να δημιουργεί διαφορετικές και ενδιαφέρουσες ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους πελάτες της.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα