Το WWF, το Αθηνόραμα και 21 επιλεγμένα εστιατόρια συμμάχησαν για να κρατήσουν τις θάλασσες μας ζωντανές εξασφαλίζοντας ψάρια για τις επόμενες γενιές. Από 6 έως 18 Ιουνίου το Restaurant Fishweek θέλει να αποδείξει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό από την υπεύθυνη προμήθεια και κατανάλωση ψαρικών ενώ όλο αυτό το διάστημα οι Αθηναίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κλασικές ή και ευφάνταστες συνταγές ψαρικών.
Ο στόχος των διοργανωτών είναι η προσπάθεια να συνεχιστεί και μετά την δράση έτσι ώστε οι καταναλωτές να μάθουν να επιλέγουν τα ψαρικά υπεύθυνα και τα εστιατόρια που έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία να γίνουν ο οδηγός για μία νέα γενιά επαγγελματιών εστίασης, όπου η βιώσιμη προμήθεια ψαρικών θα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.
Στο νέο fish guide του WWF όλες οι πληροφορίες.