Διαδρομές… παντού!

Δημοσιεύθηκε

Γυρίσαμε λοιπόν την σελίδα του 2012 και ανοίξαμε καινούργια με αριθμό 2013.

Όλα τα ξεκινήματα οφείλουμε να τα υποδεχόμαστε με αισιοδοξία, θετική ενέργεια και χαμόγελο. Ουφ…λοιπόν και ξεκινάμε να κολυμπήσουμε σε έναν ακόμη χρόνο κουβαλώντας στις πλάτες μας τις εμπειρίες των προηγουμένων.

Για μας εδώ στο flust, οι τελευταίες μέρες του χρόνου υπήρξαν οι πρώτες μας μέρες στους δρόμους της διαδικτυακής μας διαδρομής. Μετά από προετοιμασίες μηνών από ξενύχτια και πολύωρα brainstorming, προσπαθώντας να βρούμε τον βηματισμό μας, είμαστε επιτέλους εδώ και μαθαίνουμε να περπατάμε μαζί σας.

Θέλουμε να βλέπουμε τον κόσμο μας με μια άλλη ματιά, προσανατολισμένη στην νέα εποχή, με την κουλτούρα της συνεργασίας μεταξύ μας και με την αισθητική του σεβασμού προς τον άνθρωπο.

Γράφουμε τις θέσεις μας και τις απόψεις μας για όλα, ο καθένας με τον τρόπο του, με μόνο κριτήριο τον σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες.(flust-αρω)

Ψάχνουμε ιδέες και προτάσεις που θα κάνουν ευκολότερη τη ζωή μας (ευ-flust).

Ενημερωνόμαστε για την αισθητική μέσα από την λογοτεχνία, το θέατρο την μουσική και την τέχνη (art-flust).

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας από τα ταξίδια μας σε τόπους, και σε γεύσεις, (geo-τροφείον).

Προωθούμε την οικολογική μας συνείδηση και κουλτούρα (οικο-flust).

Συζητάμε για μας, τις σχέσεις μας, την υγεία μας, τον άνθρωπο (ανθρωπ-icon).

Και όλα αυτά θέλουμε να τα κάνουμε μαζί σας. Όλοι μαζί, με άποψη, με σχολιασμό, με τις αντιθέσεις μας, σε συνεργασία.

 

Γιατί αυτό που λέει το όνομα μας θέλουμε και να μας χαρακτηρίζει. Μαζί να ανακαλύψουμε (απόψεις, θέσεις και αντιθέσεις) να μοιραστούμε (σχόλια, κριτική) και να ενημερωθούμε (γιατί μαθαίνουμε από τα πάντα)… αλλιώς!

Έτσι θα είμαστε εδώ. Τρυφεροί, μ’ όσα αξίζουν τη ματιά μας και το χάδι μας. Και σκληροί με κείνα που πληγώνουν τη δική μας ευαισθησία. Γιατί η ζωή είναι και αγάπη και προσπάθεια και αγώνας, για το  καλύτερο!

k.s

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα