Blonde cooking: Oσομπούκο κοκκινιστό με πουρέ πατάτας, της Εμμανουέλας Κόκκαλη

Δημοσιεύθηκε

Τι δήλωσαν οι ελληνικές επιχειρήσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, Κατερίνα Σταματελοπούλου

Τι δήλωσαν οι ελληνικές επιχειρήσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Παρότι υπάρχει αξιοσημείωτη πρόοδος των ελληνικών επιχειρήσεων ως προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, οι επιχειρήσεις πρέπει να επικεντρωθούν στην εκπαίδευση των εργαζομένων, την καλύτερη αξιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα...

Τρυφερό, βιολογικό κρέας από το νέο μαγαζί των Ευβιότοπων που άνοιξε στη Ν. Ερυθραία. Βέβαια, οι άνθρωποι δεν είναι καθόλου καινούργιοι στο χώρο. Όσοι είστε των βορείων προαστίων, θα γνωρίζετε το κατάστημά τους στο Ψυχικό, στην Αγγελοπούλου 4. Τα καλύτερα κρέατα απευθείας από τη φάρμα τους στην Εύβοια.

12241334_10207352157057837_7342374323858504604_n
Υλικά:
1 κιλό οσομπούκο
3 καρότα σε ροδέλες
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κουτί χυμό ντομάτας
λίγο ελαιόλαδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
αλάτι/πιπέρι
πατάτες
100γρ. γάλα φρέσκο
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο κομμένες στα 2

Για την εκτέλεση, παρακολουθήστε το βίντεο, σίγουρα θα είναι πιο ενδιαφέρον!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα