Από 1η Δεκεμβρίου διαγράφονται οι ανενεργοί λογαριασμοί Gmail
Από 1η Δεκεμβρίου διαγράφονται οι ανενεργοί λογαριασμοί Gmail

Δημοσιεύθηκε

Τι είναι το δικαίωμα επισκευής προϊόντων που προωθεί το ΕΚ

Τι είναι το δικαίωμα επισκευής προϊόντων

Η ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε νέα μέτρα για την προώθηση στο “δικαίωμα επισκευής” με στόχο τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της μαζικής κατανάλωσης. Οι ευρωβουλευτές

Διαβάστε περισσότερα...

Η Google ανακοίνωσε την πρόθεσή της να διαγράψει ανενεργούς λογαριασμούς Gmail από την 1η Δεκεμβρίου.

Ένας λογαριασμός θεωρείται ανενεργός αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί εντός δύο ετών. Αυτό περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως η σύνδεση, ανάγνωση ή αποστολή email, χρήση του Google Drive, παρακολούθηση βίντεο στο YouTube, κοινή χρήση φωτογραφιών, λήψη εφαρμογών και αναζήτηση ενώ είστε συνδεδεμένοι.

Εάν ένας λογαριασμός θεωρηθεί ανενεργός, η Google μπορεί να διαγράψει όλο το περιεχόμενο και τα δεδομένα του λογαριασμού.

Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες από τα προϊόντα της Google, όπως τις Φωτογραφίες Google, τα Εγγράφα Google, το Ημερολόγιο Google και τα email.

Η Google θα στείλει ειδοποιήσεις και ένα μήνυμα email ανάκτησης πριν από τη διαγραφή, εφόσον υπάρχουν ενεργά μέσα ανάκτησης.

Σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η πολιτική ισχύει μόνο για προσωπικούς λογαριασμούς και όχι για εκείνους που σχετίζονται με εργοδότες, σχολεία ή άλλους οργανισμούς.

Επίσης, υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, όπως η χρήση του λογαριασμού για αγορές στο Google Play store ή η ύπαρξη ενεργού υπολοίπου σε δωροκάρτα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα