Φίλεψε τους από την Aegean

Ένα καινούργιο project που αφορά την προβολή και προώθηση της ελληνικής φιλοξενίας και των ελληνικών προϊόντων είδαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την εταιρία Aegean.

Άτιτλο

 Όπως διαβάσαμε  στον ιστότοπο που έχει δημιουργηθεί “Η φιλοξενία και η χαρά του να μοιράζεσαι και να προσφέρεις στους επισκέπτες, αποτελούν χαρακτηριστικά των Ελλήνων από την αρχαιότητα. Αυτές οι αρετές κάνουν τους Έλληνες ξεχωριστούς και την Ελλάδα κάτι παραπάνω από μια όμορφη χώρα.

To Φίλεψέ τους είναι μια ενέργεια της AEGEAN για να αναδείξει τη φιλοξενία και την ομορφιά των ανθρώπων της Ελλάδας. Οποιοσδήποτε, από κάθε σημείο της χώρας, έχει τη δυνατότητα να φιλέψει κάποιον ξένο με προϊόντα από τη γη μας. Το “φίλεμα” αυτό αποτελεί ένδειξη ευγνωμοσύνης για αυτούς που ταξίδεψαν μέχρι εδώ για να γνωρίσουν από κοντά τον αληθινό, συναρπαστικό χαρακτήρα της Ελλάδας.

“Φίλεψέ τους”, επιλέγοντας δώρο, πτήση και θέση στο αεροπλάνο. Το πλήρωμά μας θα αναλάβει να προσφέρει το δώρο σου σε έναν τυχερό επιβάτη, μαζί με μια κάρτα υπογεγραμμένη από εσένα”

Σύντομα η εταιρία θα δημοσιεύσει βίντεο και φώτο από τα φιλέματα! Μια πρωτότυπη δράση ανακαλύψτε της εδώ!

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Prev Η Κατρίν Ντενέβ ως Σειρήνα του Τρυφώ, του Πάνου Λιάκου
Next Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δίνει το πράσινο φως για τον έκτακτο μηχανισμό μετεγκατάστασης