Το προφίλ της εβδομάδας 4 έως 10 Απριλίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 4 έως 10 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής από τον Ταύρο θα κάνει πιο συνετή την οικονομική σας διαχείριση πιθανά θα σας φέρει και κάποιες μικρές αποδώσεις. Το καλό για εσάς πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ομορφύνει την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους και αυτή την εβδομάδα θα δώσει χαρά και συναισθηματικά ή και υλικά κέρδη όπως και επιβεβαίωση στους γεννημένους τις 6 πρώτες μέρες του ζωδίου. Όμως είναι και μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα, για την ακρίβεια η δυσκολότερη του μήνα, ειδικά για τους γεννημένους 6,7 και 10/4ου που θα πρέπει να προσέχουν τα πάντα τις μέρες αυτές και να αποφύγουν εκτός από τις εντάσεις στον οικογενειακό χώρο και κάθε τι παρατραβηγμένο και ριψοκίνδυνο.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι δύσκολες όψεις των ημερών μπορούν να φέρουν εξελίξεις ικανές να σας δημιουργήσουν ψυχολογικές πιέσεις καθώς θα βλέπετε να αλλάζουν τα δεδομένα σε τομείς που μέχρι χθες πήγαιναν όπως ακριβώς θέλατε. Οι ιδέες σας πάνω στις οποίες δουλεύετε καιρό θα βρίσκουν αντίθετους κάποιους από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε ή συνεταιρίζεστε και αυτό θα λυπήσει και θα σας κλείσει στον εαυτό σας. Όμως η Αφροδίτη από τον Κριό θα φροντίσει να καθησυχάσει ανησυχίες σας και να γαληνέψει τον ψυχισμό σας, ενώ το πέρασμα του Ερμή στο δικό σας ζώδιο θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς και παρορμητικούς τόσο στον λόγο όσο και στις αντιδράσεις σας . Οι 4 και 5/5ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι κάνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί η Αφροδίτη από τον Κριό να σας ανοίγει νέους κύκλους και να σας φέρνει σε επαφή για κάποιο λόγο με πολύ περισσότερους ανθρώπους όμως οι κακές όψεις των ημερών γεννούν αντιδικίες και αντιπαραθέσεις παρεξηγήσεις και κόντρες με ανθρώπους που συναλλάσσεστε και πιθανότατα ανήκουν στο φιλικό ή κοινωνικό περιβάλλον σας. Ακόμα αυτέ στις μέρες θα πρέπει να είσαστε προσεχτικοί τόσο με τις οικονομικές συναλλαγές διότι θα μπορούσατε πολύ εύκολα να βγείτε χαμένοι. Ο Ερμής από τον Ταύρο θα σας κλείσει λίγο στον εαυτό σας και θα αυξήσει την ανάγκη σας για ενδοσκόπηση. Οι 29/5ου ελέγξτε την επιθετικότητα σας σε κόντρες με σύντροφο ή συνεργάτες ενώ οι 6/6ου βρίσκεστε σε κατάσταση πίεσης και ξεκαθαρισμάτων και θα πρέπει να κάνετε υπομονή

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υπάρχουν άτομα με τα οποία έχετε κάποιου είδους σχέση ή συνεργασία, τα οποία βάζουν εμπόδια στα φιλόδοξα σχέδιά σας και γενικά στην άνοδο που εσείς προσβλέπετε. Με αυτά τα άτομα, τις μέρες αυτές, πιθανά θα βρεθείτε αντιμέτωποι σε ένα κλίμα έντασης στον χώρο της δουλειάς που θα μπορούσε κυρίως στους 9 και 12/7ου ( που δεν διστάζετε να δείξετε επιθετικότητα απέναντι σε όσους κρίνετε αναξιόπιστους και υποκριτές) να επιδεινώσει αντί να λύσει προβλήματα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό θα σας φέρει πιο κοντά σε κάποιον σημαντικό άνθρωπο και ο Ερμής από τον Ταύρο θα δώσει ένα διάστημα πολλών κοινωνικών επαφών και συζητήσεων για επαγγελματικά θέματα.

ΛΕΩΝ
Ο Ερμής από τον Ταύρο θα βοηθήσει όλους τους Λέοντες στα φιλόδοξα οικονομικά σας σχέδια. Οι γεννημένοι τις 6 πρώτες μέρες του ζωδίου αρχικά για αυτή τη βδομάδα και στο κατόπιν και οι υπόλοιποι έχετε να περιμένετε ευχάριστα μηνύματα εξελίξεις συναπαντήματα η και γνωριμίες με την Αφροδίτη να περνά στον φιλικό σας Κριό. Άτομα κοντινά σας με τα οποία έχετε και σχέσεις και επαγγελματικά αλισβερίσια φαίνεται να μην είναι σύμφωνα με τις ιδέες τις κινήσεις ή κάποια σας απόφαση και αυτό θα προκαλέσει διασπαστικές τάσεις την δύσκολη αυτή εβδομάδα. Οι 31/7ου πιο τυχεροί μα και πιο αποφασιστικοί θα έχετε μια δυναμική εβδομάδα που θα σας επιτρέπει να κάνετε εύκολα πράγματα που πριν λίγο καιρό τα θεωρούσατε εξαιρετικά δύσκολα. Οι 8/8ου κάνετε σταθερά βήματα που σας οδηγούν σε βέβαιη επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο χώρος του σπιτιού που υποτίθεται πως είναι χώρος ηρεμίας,  για εσάς και κυρίως τους 31/8ου είναι πεδίο μάχης. Φαίνεται πως οι διαφωνίες που έχετε με αγαπημένους σας για οικονομικά θέματα είναι μεγάλες και σε συνδυασμό με τα ξαφνικά και απρόβλεπτα αυξημένα έξοδα που παρουσιάζονται τις μέρες αυτές θα γεννήσουν εντάσεις που είναι ικανές να επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία σας όσο και την υγεία σας. Ο Ερμής από τον καλό για εσάς χώρο του Ταύρου θα σας δώσει σκληρό αν και ξεκάθαρο λόγο που ως τόσο θα ενοχλήσει πολλούς. Οι 6 και 7/9ου είσαστε οι πιο τυχεροί σε οτιδήποτε και αν επιδιώκεται. Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλους.

ΖΥΓΟΣ
Οι σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες θα παρουσιάσουν εντάσεις αυτή την εβδομάδα και ειδικά στους 10 και 13/10ου που βρίσκονται και στη δυσκολότερη περίοδο λόγω μοιραίων αλλαγών. Φαίνεται πως ο χώρος του σπιτιού δεν είναι και τόσο ήρεμος και αυτό θα μπορούσε να οφείλετε και σε παρεμβάσεις τρίτων στα προσωπικά σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό θα σας δείξει πώς να είστε πιο συνεργάσιμοι καθώς θα σας κάνει πιο έντονη την ανάγκη ουσιαστικής συντρόφευσης ενώ το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο θα σας κάνει πιο μυστικοπαθείς σε ότι αφορά σχέδια και φιλοδοξίες σας που δεν θα θέλετε να μοιράζεστε με άλλους. Ακόμα ως τις 13/6ου δίνει μία καλή περίοδο για τακτοποίηση οικονομικών ή κληρονομικών θεμάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρά τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έχετε με την Αφροδίτη στον Κριό οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις δεν θα λείπουν αυτή την δύσκολη εβδομάδα. Θα χρειαστεί να είσαστε προσεχτικοί με λόγια και κινήσεις διότι θα μπορούσαν εύκολα να σπάσουν συμφωνίες. Οι γεννημένοι τις 2 τελευταίες μέρες έχετε να περιμένετε συναισθηματικές χαρές κάθε μορφής ως την Τρίτη , ενώ το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο δίνει σε όλους ένα καλό διάστημα για να τα βρείτε ουσιαστικά με συντρόφους και συνεργάτες. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τα θέλω σας, τις δημιουργίες σας, τους έρωτες σας μα και τα παιδιά σας οι μεγαλύτεροι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πιεσμένους και αγχωμένους σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα και ο λόγος είναι πάντα οικονομικός. Βρίσκεστε σε μια περίοδο που οι απαιτήσεις όλο και αυξάνονται και εσείς είσαστε σε μια μόνιμη προσπάθεια να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας και να περιορίσετε τα θέλω σας προκειμένου να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες και αυτό όχι μόνο σας ρίχνει ψυχολογικά αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργεί εντάσεις και στα συναισθηματικά σας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν έχετε να περιμένετε συναισθηματικές χαρές ειδικά οι γεννημένοι τις 6 πρώτες μέρες του ζωδίου για αυτή την εβδομάδα αφού η Αφροδίτη περνά στον Κριό και θα σας δίνει αιτίες χαράς και επιβεβαίωσης Όμως και οι 30/11ου θα επαναπροσεγγίσετε με επιμονή και πάθος ένα στόχο σας που δείχνει να μην μπορεί να αντισταθεί στην ορμή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη από τον Κριό θα προσπαθήσει να φέρει την ισορροπία στον χώρο του σπιτιού και θα δώσει και καλές στιγμές και αιτίες να θέλετε να μείνετε περισσότερο σπίτι με την οικογένεια ενώ το πέρασμα του Ερμή στον Ταύρο θα σας δώσει καλές ιδέες για επαγγελματική εξέλιξη και τη δυνατότητα να πετύχετε μεγάλα θέλω σας. Ο χώρος του σπιτιού μόνο ήρεμος δεν είναι αφού η νευρικότητα και οι εντάσεις είναι αυξημένες και τα απρόοπτα έξοδα δημιουργούν ανασφάλεια ειδικά στους 7 και 10/1ου που είναι και στην πιο δύσκολη φάση απ’ όλους. Αντιθέτως οι 4 και 5/1ου διανύουν μια περίοδο αυξημένης τύχης σε οτιδήποτε και αν κάνουν. Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι λεκτικές αντιπαραθέσεις που θα έχετε αυτή την εβδομάδα δεν θα βγάζουν άκρη και νόημα όμως θα είναι ικανές όχι μόνο να ταράξουν τον ψυχισμό σας αλλά και να ανατρέψουν μια σημαντική σας σχέση η συνεργασία αφού εύκολα μπορούν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Προσέχετε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις και τον νευρικό σας λόγο και από τα τέλη της εβδομάδας αφήστε την Αφροδίτη να γλυκάνει τον λόγο σας χαρίζοντας σας παράλληλα ευχάριστα συναπαντήματα. Ο Ερμής από τον Ταύρο θα φέρει όμορφες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι και μεγάλη κινητικότητα και συζητήσεις με αγαπημένους και παιδιά μέσα σε αυτό. Το Σ/Κ φαίνεται πολλά υποσχόμενο

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αρχίζει καλά για εσάς και ως την Τρίτη όλα θα σας πηγαίνουν πρίμα. Πιο καλά για τους 18,19/3ου που θα έχετε και ένα συναισθηματικό ή υλικό κέρδος στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Έσοδα φέρνει η Αφροδίτη από τον Κριό μα όχι τόσα για να καλύψουν τα συνεχόμενα έξοδα τόσο τα προγραμματισμένα και αναμενόμενα όσο και τα άλλα τα ξαφνικά και απρόσμενα που φέρνουν οι δύσκολες όψεις των ημερών και θα σκάσουν μες την εβδομάδα για να αποπροσανατολίσουν τον όποιο προϋπολογισμό σας. Ο Ερμής από την Τετάρτη και για πολύ καιρό θα είναι στον Ταύρο. Μία περίοδο με συχνές μετακινήσεις αλλά και με περισσότερη ευελιξία στον λόγο θα χαρακτηρίζει αυτό του το πέρασμα.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Published by

Πέρρης Κρητικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει ανώτερες σπουδές οικονομικών και marketing. Έχει δίπλωμα αστρολογίας έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής σχολής και πτυχίο από το Kepler College Αμερικής. Αρθρογράφος-Αστρολόγος της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, L΄officiel,Vitrine,TV-2,Money and Life, Therapy.Με σειρά επιτυχημένων προβλέψεων με κυριότερες την πτώση του χρηματιστηρίου Αθηνών, την επίθεση στους δίδυμους πύργους, τον πόλεμο στο Ιράκ, την 3η θέση του Σάκη Ρουβά στην Eurovision την πρώτη φορά και την αποτυχία το 2009 καθώς και τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών το 2000, 2004 και το 2008 Για να μιλήσετε με τον Π. Κρητικό καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 9011 400 555 Πέρρης Κρητικός Σταθ. 2,60€/1’ (με Φ.Π.Α. + τeλος σταθ. τηλ/νιας) κιν. 2,50€/1’ (με φ.π.α. και εφαρμόζεται επιπλέον τeλος κιν. τηλ/νιας 12%, 15%, 18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογ./μου προ φ.π.α.) mediatel -Τεχνική υποστήριξη: 214-2148020
Prev Texting στο δρόμο: μετά τις διαβάσεις έρχονται τα πρόστιμα
Next Στους ρυθμούς του Fashion Room Service
Testing
Για προστασία της εργασίας μας, έχουμε απενεργοποιήση το δεξί κλικ! Αν επιθυμείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό μας, χρησιμοποιείστε τα κουμπιά κοινοποίησης.