Your world of Wordpress Themes, Wordpress Templates by WpDance

Home » flust-άρω » Ηγέτες που διέταξαν το θάνατο 22 εκατομμυρίων αμάχων, του Βαγγέλη Γεωργίου

Ηγέτες που διέταξαν το θάνατο 22 εκατομμυρίων αμάχων, του Βαγγέλη Γεωργίου

Βαγγέλης Γεωργίου Μάι 28,2015 0 Σχόλια

Άντε Πάβελιτς: ο ανεξέλεγκτος Κροάτης

Δεν είχε κανένα ενδοιασμό να εξοντώσει όλους τους Σέρβους της επικράτειας του όπως δήλωσε σε Ιταλό δημοσιογράφο. Ο Κροάτης σύμμαχος του Χίτλερ κυβέρνησε με μεθόδους που ακόμα και ο τοπικός Γερμανός διοικητής ανέφερε στο Βερολίνο ότι οι Κροάτες αποτρελάθηκαν: Οι νεκροί Σέρβοι κυμαίνονται από 172,000 έως 290,000, οι Εβραίοι από 31,000 μέχρι 40,000 ενώ όλοι σχεδόν οι Ρομά εξαϋλώθηκαν, περίπου 40.000, από το Ανεξάρτητο Κράτος της Κροατίας. Ο Μιλόσεβιτς είναι γατάκι μπροστά του.

Λεοπόλδος Β’ του Βελγίου

Άτιτλο

Ο Βασιλιάς που έκανε ότι ευχόταν κάθε αρρωστημένο βασιλικό μυαλό: να του δοθεί μια τεράστια έκταση, να την εκμεταλλεύεται και να έχει εκατομμύρια εργάτες να παράγουν γι αυτόν με τίμημα την ζωή τους χωρίς να τον ελέγχει κανένας. Ο βασιλιάς Λεοπόλδος Β’ του Βελγίου ίδρυσε το Ελεύθερο Κράτος του Κονγκό στο δεύτερο μισό του 19ου αιώνα με την άδεια των Μεγάλων Δυνάμεων της εποχής απομυζώντας για δεκαετίες την κεντρική Αφρική με κόστος 15 εκατομμύρια Κονγκολέζους. Τα μεγαλεπήβολα κτήρια των Βρυξελλών που θαυμάζουμε σήμερα οι πολιτισμένοι Ευρωπαίοι χτίστηκαν από κεφάλαια που συσσώρευσε ο Λεοπόλδος από τις business στο Κονγκό. Πρόκειται για το πιο βάναυσο ιμπεριαλιστικό κράτος στην ανθρωπότητα.

Ο κόκκινος Πολ Ποτ

Ο κόκκινος Πολ Ποτ μπήκε αρχηγός του κινήματος «Ερυθρών Χμερ» και όταν κυβέρνησε την Καμπότζη την περίοδο 1976-1979 τα ‘κανε ρόιδο προσπαθώντας να εφαρμόσει τον κομμουνισμό με γερές δόσεις αίματος. Η φόρμουλά του στοίχισε την ζωή στο 20% του πληθυσμού της χώρας, τουτέστιν 2 εκατομμύρια νεκρούς λύνοντας αποφασιστικά το πρόβλημα της… αστυφιλίας.

Μουσταφά Κεμάλ και οι άλλοι

Οι 4 βασικοί συντελεστές της Ελληνικής γενοκτονίας που διήρκεσε σχεδόν δέκα χρόνια (1914-1923). Topal Osman Agha το κτήνος για τις βρώμικες δουλειές, Κεμάλ Μουσταφά, ο Τούρκος Πατέρας που εξόντωσε χιλιάδες Έλληνες πατεράδες με τις οικογένειές τους, ο Ενβέρ Πασάς, από τους τελευταίους ισχυρούς άνδρες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και ο Ταλαάτ Πασάς, ο κύριος αρχιτέκτονας της γενοκτονίας. Σχεδόν 1,5 εκατομμύρια Έλληνες χάθηκαν από προσώπου γης χάρη στην κτηνώδη εκστρατεία των 4 κυρίων.

Yahya Khan: ο φίλος του Νίξον

Ο Νίξον συμπαθούσε λίγους ανθρώπους αλλά ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Πακιστανός Yahy. Σφόδρα αντικομουνιστής, έπαιρνε τις αμερικανικές χορηγίες έχοντας στην πλάτη του έναν ανηλεή πόλεμο εναντίον του Μπαγνκλαντές το 1971. Οι απώλειες που προκάλεσε ο Πακιστανικός στρατός σε αμάχους ανέρχονται σύμφωνα με τις συντηρητικές πηγές σε 300.000 ενώ οι πιο απαισιόδοξες μιλάνε για 3.000.000.

Βαγγέλης Γεωργίου

Βαγγέλης Γεωργίου

Εμπνευστής και δημιουργός at greeklish.info
O Βαγγέλης Γεωργίου είναι ερευνητής δημοσιογράφος. Είναι δημιουργός του ιστότοπου δημόσιας διανόησης greeklish.info. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία (Πάντειο Παν/μιο), Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας ενώ είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Σπουδών. Έχει εργαστεί στο Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών και αργότερα στην τηλεόραση (εκπομπή "Πρωταγωνιστές"). Έκανε ερευνητικό ρεπορτάζ στο περιοδικό HotDoc του Κώστα Βαξεβάνη ενώ έχει συνεργαστεί ή συνεργάζεται με Εικονογραφημένη Ιστορία(εκ. Πάπυρος), protagon.gr, Ιστορικά Θέματα, Στρατιωτική Ιστορία, Lifo, flust.gr ενώ ανήκει στην ερευνητική ομάδα του ThePressProject.
Βαγγέλης Γεωργίου
Δημιουργός του πρώτου ιστότοπου δημόσιας διανόησης στην Ελλάδα(public intellectualism) greeklish.info.

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookShare This Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This
Google+