Αστρολογικές προβλέψεις|1 έως 7 Ιουνίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Με ευχάριστα συναισθήματα σας γεμίζει η θετική πανσέληνος από τον Τοξότη. Οι περισσότεροι έχετε κάτι ευχάριστο να περιμένετε και τα αστρολογικά μηνύματα της εβδομάδας γίνονται ακόμα πιο αισιόδοξα καθώς η Αφροδίτη περνά στον θετικό για εσας χωρο του Λέοντα και υπόσχεται στο μεγάλο διαστημα που θα παραμείνει εκεί να σας φέρει και χάρες και συγκινήσεις. Οι πιο κερδισμένοι αυτή την εβδομάδα σε όλους τους τομείς είναι οι 21,22/3ου καθώς και οι 6,7/4ου.

Ταύρος

Ταύρος

Η πανσέληνος κορυφώνει κάποιες προσπάθειες  βελτίωσης των οικονομικών σας με θετικά για τους περισσοτέρους αποτελέσματα. Παρόλα αυτά εσείς δεν δείχνετε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των προσπαθειών. Καλές επαφές θα έχετε εσείς της τελευταίας εβδομάδας του ζωδίου και πιθανά κάποιο ευχάριστο μήνυμα. Την Πεμπτη είναι η καλύτερη μέρα για όλους. Το περασμα της Αφροδιτης που είναι και κυβερνήτης σας στο Λέων υπόσχεται να ομορφύνει τον χωρο που ζείτε από το καλοκαίρι είτε μέσα από μια ανανέωση είτε για άλλους λογούς.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Η θετική πανσέληνος που γίνεται στο απέναντι σας ζώδιο  θα βελτιώσει αισθητά τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας και θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς και δεκτικούς στα αιτήματα των συντρόφων ή των συνεργατών σας. Παράλληλα το πέρασμα της Αφροδίτης στο Λέοντα  θα  δώσει εποικοδομητικές συζητήσεις, ευχάριστες προσκλήσεις, μετακινήσεις μα και θα ζεστάνει τις σχέσεις σας με συγγενείς σας. Οι γεννημένοι την πρώτη μέρα του ζωδίου πιέζονται να βρουν λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι προσπάθειες που κάνετε τόσο καιρό για να τονίσετε την αξία σας στον επαγγελματικό σας χωρο τώρα φαίνεται πως θα αρχίσουν να αποδίδουν καθώς η καλή πανσέληνος που γίνεται στον χωρο του Τοξότη βοηθά να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια που λειτουργούσαν ανασταλτικά για εσας. Το πέρασμα που θα κάνει η Αφροδίτη από την Πέμπτη στο Λέοντα  φαίνεται πως θα σας δώσει μια μεγάλη οικονομική ανάσα αυτό το καλοκαίρι. Οι γεννημένοι από 19 έως 22/7ου έχετε να περιμένετε συναισθηματικές χαρές κάθε μορφής τις μέρες αυτές, ακόμα και στήριξη (οικονομική ή συναισθηματική) από άτομα που είναι η θεωρούνται  οικογένεια σας . Τέλος οι 7,/7ου προσοχή σε ότι και αν κάνετε και οι 12/7ου στα έξοδα σας.

Λέων

Λέων

Ευχάριστες συναισθηματικές χαρές από ανθρώπους της καρδιά σας έχετε να περιμένετε αυτή την εβδομάδα με την πανσέληνο στον χωρο του Τοξότη. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα ομορφύνει την καθημερινότητα σας καθώς και εσάς τους ιδίους ενώ παράλληλα θα φέρει ευχάριστα μηνύματα και συζητήσεις στον χώρο του σπιτιού σχετικά με φιλόδοξα σχέδια και όνειρα σας. Οι γεννημένοι 9,10/7ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν όπως και οι 12/7ου που το ξαφνικό και ευχάριστο παίζει πολύ στη ζωή τους και αυτό το 7ήμερο

Παρθένος

Ευχάριστες παρουσίες φίλων στο σπίτι και μία τάση για ανανέωση δημιουργούν ένα πολύ ωραίο κλίμα στον οικογενειακό χώρο και η πολύ φιλική για εσάς πανσέληνος από τον χώρο του Τοξότη συνηγορει στο να σας κάνει να νιώθετε μια ψυχική ευφορία. Το περασμα της Αφροδιτης στο χώρο του Λέοντα θα γαληνεύσει εσωτερικές σας ανησυχίες σχετικά με οικονομικά κυρίως θέματα που σας προβληματίζουν και θα κάνει πιο ήρεμο τον ύπνο σας. Οι  23,24/8ου εξακολουθούν να πιέζονται από προβλήματα που χρειάζονται ρεαλιστική αντιμετώπιση ενώ οι  19εως 22/9ου έχουν να περιμένουν κάποιο  υλικό η συναισθηματικό όφελος.

Ζυγός

Είναι μια πολύ καλή εβδομάδα για συζητήσεις και μετακινήσεις κάθε μορφής. Πολλά πήγαινε έλα η ακόμα και μία πρόταση για ένα ταξίδι   θα έχετε με την πανσέληνο στον Τοξότη όπως και την ευκαιρία να τα πείτε με συγγενείς ίσως πιο μακρινούς που είχατε καιρό  να τα πείτε ή για κάποιο λόγο δεν μιλούσατε. Το περασμα της Αφροδίτης στο Λέοντα  από την Πέμπτη θα σας βοηθησει στις κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές σας και σε πολλούς θα φέρει νέους ανθρωπους στη ζωή σας βελτιώνοντας παράλληλα  και τις ήδη υπάρχουσες φίλιες σας. Οι 12.13/10ου  περνάτε μια περίοδο  ανατροπών στη ζωή σας με αυξημένη νευρικότητα και πιθανά λάθη που μπορούν να έχουν μεγάλο κόστος.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Μια ανάσα έρχεται να σας δώσει η πανσέληνος του Τοξότη στα οικονομικά σας και αίτιες να νιώθετε πιο σίγουροι και ικανοποιημένοι από τις διαχειριστικές σας ικανότητες. Το περασμα της Αφροδίτης στο Λέοντα και στην κορυφή του ωροσκοπίου σας θα βοηθήσει για πολύ καιρό  τα φιλόδοξα σχέδια της ζωή σας και ίσως να προωθηθούν και σημαντικές για εσάς συνεργασιες με ατομα που εχουν καποιο ειδικό αξίωμα και είναι σε θέση να βοηθήσουν τις επιδιώξεις σας. Οι 19 έως 22/11ου εχουν να περιμένουν κάποια συναισθηματική χαρά που θα τους ανεβάσει ψυχολογικά.

Τοξότης

Η πολύ θετική πανσέληνος,   γίνεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό βοηθά  να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα δικά σας θέλω βάζοντας ως προτεραιότητα την δική σας χαρά και σε δεύτερη μοίρα την ανάγκη βελτίωσης  των σχέσεων σας με τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Λέοντα  θα σας δώσει έξυπνες ιδέες και εύνοια σε σπουδές, θέματα νομού, ταξίδια. Οι  23/11ου είναι οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους ενώ οι 8,9/12ου εχουν την τυχη με το μερος τους σε οτιδήποτε και αν επιχειρούν αυτό το 7ήμερο.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Ψυχική γαληνή και ηρεμία σε εσωτερικές ανησυχίες και άγχη  που έχετε σχετικά με τα επαγγελματικά σας,  φέρνει η πανσέληνος στον Τοξότη ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης στο Λέοντα  σας βοηθάει να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις, αυξάνει τον ερωτισμό μα και την κτητικότητα σας απέναντι στα αγαπημένα σας άτομα. Οι 6/1ου προσοχή παντού και στα πάντα διότι είναι ένα διάστημα που τα πάντα ανατρέπονται γύρω σας και θα πρέπει να συμβιβαστείτε  σε αναγκαστικές αλλαγές ενώ οι 10/1ου θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για απρόσμενα έξοδα.

Υδροχόος

Η πολύ καλή πανσέληνος απ τον Τοξότη θα αυξήσει την κοινωνικότητα σας, θα δώσει προσκλήσεις και αιτίες  να βρεθείτε με φίλους και την χαρά να βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στις φιλικές σας συναναστροφές.  Το  πέρασμα της Αφροδίτης στο Λέοντα  θα ομορφύνει τις σχέσεις  σας και θα σας κάνει πιο συντροφικούς και δεκτικούς απέναντι στα αιτήματα των συντρόφων ή και συνεργατών σας μα και τους συντρόφους πολύ θετικούς απέναντι στα όποια αιτήματά σας. Πέμπτη και Παρασκευή θα είσαστε λίγο πιο κλειστοί στον εαυτό σας ενώ το Σ/Κ θα περασετε ωραία κάνοντας πράγματα για εσάς.

 

Ιχθείς

Είναι μια εβδομάδα που με την πανσέληνο στον χωρο του Τοξότη θα επαναπροσδιορίσετε στόχους και  σχέδια σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία και με βάση τα νέα δεδομένα που σας αναγκάζουν σε ανασύνταξη. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Λέοντα θα βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας και θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση και να ξεκινήσετε ίσως και πιο υγιεινά προγράμματα. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλυτερες μερες να δείτε κόσμο και να περασετε καλά με φίλους. Οι 19/2ου  είναι οι πιο πιεσμένοι από ευθύνες  ενώ οι 28/2ου εξακολουθούν να έχουν δημιουργική φαντασία που τους βοηθά σε ότι και αν κάνουν.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα