Το προφίλ της εβδομάδας 6 έως 12 Μαρτίου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Πώς προβλέπεται το “Ψηφιακό Μέλλον της Ευρώπης”; Οι απαντήσεις στο φετινό Digital World Summit Greece

Η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων, Digital

Διαβάστε περισσότερα...
Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Το Digital World Summit Greece, η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών που τελεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και του

Διαβάστε περισσότερα...

Η πρώτη όψη της χρονιάς που ο Δίας έρχεται σε κόντρα με ένα διασπαστικό και ανατρεπτικό πλανήτη όπως είναι αυτός του Ουρανού, ανοίγοντας τον χορό μιας περιόδου που αφορά όλο το 2017, η οποία θα ταρακουνήσει συθέμελα μεγάλες σχέσεις, συνεργασίες, ενώσεις κλπ. Αλλά και στα προσωπικά μας θα είναι ένας μήνας γεμάτος διασπάσεις…

Κριός

Η εβδομάδα σας ξεκινά με οικογενειακές υποχρεώσεις  και ασχολίες και από την Παρασκευή και για ένα μήνα θα είσαστε ιδιαίτερα κτητικοί όχι μόνο με τα υλικά της ζωής σας θέματα αλλά και με τα συναισθηματικά. Θα διεκδικείτε τα κεκτημένα σας και γενικά οι κινήσεις σας θα χαρακτηρίζονται από ιδιοτέλεια. Την δύσκολη Κυριακή αποφύγετε επαγγελματικές συζητήσεις ικανές να φθείρουν την ψυχολογία σας. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες για όλους.

Ταύρος

Δυνατοί, μαχητικοί και ετοιμοπόλεμοι θα είστε κατά την διάρκεια της παραμονής του Άρη στο ζώδιο σας οι γεννημένοι τις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου για αυτή την εβδομάδα και στην πορεία και οι υπόλοιποι. Διεκδικητικοί και εξωστρεφείς θα εξωτερικεύετε τα εσώψυχά σας ενώ την Κυριακή θα πρέπει να προσέξετε συναισθηματικά ζητήματα και να αποφύγετε βαριές συζητήσεις με ανθρώπους της καρδιά σας. Το Σάββατο είναι η καλύτερη μέρα να ασχοληθείτε με τα θέλω σας!

Δίδυμοι

Αιτίες που θα αναστατώσουν την ψυχολογία σας και θα ταράξουν τον ήσυχο ύπνο σας θα έχετε όσο ο Άρης παραμείνει στον 12ο σας οίκο και αυτή τη νευρικότητα φαίνεται να μπορούν να σας την προκαλούν και άνθρωποι του φιλικού σας χώρου. Οι 12/6ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε οτιδήποτε επιδιώκετε ενώ οι 18/6ου είσαστε αρκετά πιεσμένοι με ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Η Δευτέρα είναι καλή μέρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και ότι επιθυμείτε ενώ την Κυριακή κρατήστε χαμηλούς τόνους στους οικογενειακούς χώρους

Καρκίνος

Το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο θα σας κάνει να θέλετε να αυξήσετε τις κοινωνικές επαφές σας με ανθρώπους που  μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι στα φιλόδοξα σχέδια σας. Οι  γεννημένοι από 7 έως 19/10ου θα έχετε κάποια ευχάριστα νέα που αφορούν επαγγελματικές κυρίως έννοιες και από αυτούς οι 10 και 11/7ου θα έρθουν σε ένα είδους δίλημμα αφού για να γίνει ένα τους θέλω θα πρέπει να θυσιάσουν κάτι άλλο που δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσουν να το κάνουν και εν τέλει να μείνουν και ευχαριστημένοι με την απόφασή τους. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες.

Λέων

Φαίνεται πως αυτό το διάστημα θα υπάρχει κάποιος ανώτερος είτε σε βαθμό είτε σε ηλικία με περισσότερη δύναμη και εξουσία από εσάς που θα φανεί υποστηρικτικός στα φιλόδοξα σχέδια σας. Οι μέρες δίνουν τύχη, γνωριμίες ή ευχάριστα μηνύματα στους 3,4 και 5/8ου. Για όλους η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οτι πιο ευνοϊκές μέρες. Η δύσκολή Κυριακή λόγω πανσελήνου αλλά και Ερμή –Κρόνου συνιστούν προσοχή σε οικονομικά θέματα.

Παρθένος

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι καλές όψεις του Ερμή βοηθούν να επανέλθει ο σωστός επικοινωνιακός διάλογος και η ουσιαστική συνεννόηση τόσο στις συντροφικές όσο και στις συνεργασιακές σας σχέσεις. Το πέρασμα του Άρη στον Ταύρο μέχρι τις 21/4ου θα δώσει μια περίοδο που θα σας χαρακτηρίζει η τόλμη και η αποφασιστικότητα. Τη δύσκολη Κυριακή είναι πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο αιτίες που κατά το πρόσφατο παρελθόν σας φέραν σε αντίθεση με άτομα του περιβάλλοντος σας.  Οι 19 και 20/9ου θα είσαστε οι περισσότερο πιεσμένοι.

Ζυγός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο επαγγελματικός σας χώρος θα μπορούσε  να ανταποκρίνεται αρκετά στις προσδοκίες σας και να ανοίγει καλύτερες προοπτικές τόσο για το επαγγελματικό όσο και για το οικονομικό σας αύριο. Συναισθηματικά πολλοί θα δείτε αυτές τις μέρες να αναζωπυρώνονται καταστάσεις του χθες και κάποια άτομα να διεκδικούν εκ νέου ρόλους στη ζωή σας. Την Κυριακή προσέξτε την υγεία σας αλλά και τις μετακινήσεις σας.

Σκορπιός

Εσείς του 2ου 15νθημέρου του ζωδίου θα έχετε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εβδομάδα καθώς στη διάρκεια της θα σας εκπλήξουν ευχάριστα συναισθηματικά είτε πρόσωπα είτε μηνύματα που θα πάρετε. Οι ίδιοι θα μπορούσατε να προβάλετε τις μέρες αυτές περισσότερο τον εαυτό σας αλλά και κάποιο δημιουργικό σας ταλέντο. Την δύσκολη Κυριακή η πανσέληνος θα μπορούσε να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με ανθρώπους της καρδιά σας που πιθανόν να οφείλονται στην παρέμβαση τρίτων σε προσωπικά σας ζητήματα.

Τοξότης

Θέματα που αφορούν τον οικογενειακό χώρο ή το σπίτι που ζείτε θα σας απασχολήσουν έντονα τις μέρες αυτές. Μάλιστα στα τέλη της εβδομάδας φαίνεται ότι μπορεί να κορυφωθεί μια ένταση που θα σας ανγκάσει  να πάρετε και κάποιες σκληρές ή βεβιασμένες αποφάσεις. Η εβδομάδα δίνει συναισθηματικές χαρές αλλά και επιβεβαίωση τόσο συναισθηματική όσο και επαγγελματική στους γεννημένους 3,4 και 5/12ου.  Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Αιγόκερως

Σε αντίθεση με τους γεννημένους 17, 18 και 19/1ου που θα έχετε νευρικότητα τις μέρες αυτές οι περισσότεροι μέχρι και την Παρασκευή θα έχετε μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα που και θα ολοκληρώνει προσπάθειες σας και θα βοηθά τις κινήσεις και τις επικοινωνιακές σας ανάγκες. Ο Άρης από τον Ταύρο θα ενεργοποιήσει θετικά το συναισθηματικό κομμάτι της ζωής σας μέχρι τις 20 Απρίλη και θα σας δώσει περισσότερη διεκδικητική διάθεση και κατακτητική δύναμη. Τη δύσκολη Κυριακή περιοριστείτε στα αναγκαία και αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις.

Υδροχόος

Αιτίες εντάσεων με άτομα της οικογενείας θα δώσει ο Άρης μέσα στον 4ο φυσικό σας είτε μικρότερης ηλικίας από εσάς που για τους μεγαλύτερους θα μπορούσε να σημαίνει και με τα παιδιά σας ε/ίτε κάποιου ανώριμου ατόμου. Παράλληλα θα μπορούσε η ένταση στο χώρο του σπιτιού να προκληθεί και από κάποιον επισκέπτη στο χώρο σας με όχι και τις καλύτερες προθέσεις. Όπως και να έχει τους 10/2ου δεν σας αγγίζει τίποτα η τύχη είναι με το μέρος σας σε ότι και αν θέλετε, εκμεταλλευτείτε την. Η Τρίτη είναι  μια καλή μέρα για τα οικονομικά σας σχέδια ενώ αντιθέτως την δύσκολη Κυριακή αποφύγετε έξοδα και οικονομικούς προγραμματισμούς.

Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινά με άριστες προδιαγραφές για οτιδήποτε προσωπικό ή συνεργασιακό θέλετε να τρέξετε ενώ τελειώνει με την δύσκολη Κυριακή  που δεν βοηθά  οτιδήποτε  αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Θα υπάρχει δυσκολία από την μεριά των άλλων να καταλάβουν τα αιτήματα σας και να φανούν δεκτικοί και εξυπηρετικοί ως προς αυτά. Με τον Άρη στον Ταύρο μέχρι τις 21/4ου να είσαστε προσεκτικοί με τις μετακινήσεις καθώς και με την  παρορμητικότητα και την επιθετικότητα που θα χαρακτηρίζει τον λόγο σας αυτό το διάστημα διότι θα μπορούσατε να χάσετε το δίκιο σας αν δεν χειριστείτε σωστά και ήρεμα μια κατάσταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα