Το προφίλ της εβδομάδας 5 έως 11 Δεκεμβρίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Πώς θα κυλίσει αυτή η εβδομάδα αστρολογικά για όλα τα ζώδια. Αναλυτικές προβλέψεις από τον Πέρρη Κρητικό

georgeorwell119587

ΚΡΙΟΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο του Υδροχόου σηματοδοτεί ένα διάστημα αυξημένης κοινωνικότητας. Θα σας βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών μέσα από τους οποίους θα μπορούσαν να δημιουργηθούν φιλίες και μέσα από αυτές ίσως και μια καλή και συμφέρουσα συνεργασία. Οι 5 και 10/4ου ιδιαίτερα προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε ενώ οι γεννημένοι το 1ο 10ήμερο του Απρίλη θα έχετε ιδιαίτερη πνευματική οξύτητα και ιδέες που θα μπορούσαν να ευωδώσουν χαρίζοντας σας χαρά και ικανοποίηση. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι το καλύτερο 2ήμερο.
ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα δεν έχει ιδιαίτερες όψεις να τη χρωματίζουν παρά μόνο το πέρασμα της Αφροδίτης στο χώρο του Υδροχόου που θα προσανατολίσει τον λόγο και τις κινήσεις σας στο να πετυχαίνεται τα φιλόδοξα σχέδια σας. Θα έχετε όση ευελιξία χρειάζεται ώστε να φέρνετε τα πράγματα εκεί που θέλετε και μέσω της δουλειάς σας να κερδίζετε την προβολή και την αναγνώριση που αποζητάτε. Οι γεννημένοι 18 έως 20/5ου θα έχετε αιτίες χαράς. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη από τον χώρο του Υδροχόου θα δώσει οξύτητα στο πνεύμα σας και θα σας βοηθήσει μέχρι τις 3/1ου να βλέπετε πολυεπίπεδα ένα θέμα ώστε να μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις και να οδηγείτε τα πράγματα εκεί που θέλετε ώστε να εξυπηρετούνται τα θέλω σας. Οι 9 έως 15/6ου θα είσαστε ιδιαίτερα δραστήριοι και δυναμικοί ενώ οι7 /6ου εκμεταλλευτείτε την τύχη των ημερών για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Οι 8/6ου παρά τις αυξημένες πιέσεις έχετε στηρίγματα στα δύσκολα. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα χρωματίζεται από το πέρασμα της Αφροδίτης στο χώρο του Υδροχόου κάνοντας σας πιο καχύποπτους απ’ ότι συνήθως ενώ παράλληλα αυξάνει τα έσοδα σας από πηγές εκτός δουλειάς ή ακόμα και από τον σύντροφό σας. Οι 8 και 12/7ου ζείτε ανατρεπτικές καταστάσεις τις οποίες θα πρέπει και να τις αποδεχτείτε ρίχνοντας τους τόνους σας. Το Σάββατο να είστε προσεχτικοί με τα οικονομικά σας και μην κάνετε έξοδα που μπορούν να σας στριμώξουν. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες για όλους.
ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη περνά στον 7ο φυσικό σας και στον χώρο του Υδροχόου και φέρνει ένα πολύ καλό διάστημα που θα δώσει αιτίες να ομορφύνουν για κάποιο λόγο οι σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας. Φαίνεται πως οι γύρω σας θα είναι δεκτικοί απέναντι στα αιτήματα σας αλλά και εσείς ευέλικτοι και συνεργάσιμοι. Οι 5 έως 12/8ου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς αυτή την εβδομάδα είτε από τα παιδιά σας οι μεγαλύτεροι είτε με κάποια ευχάριστη γνωριμία οι ελεύθεροι ενώ θα μπορούσε η χαρά αυτή να είναι η πραγμάτωση ενός θέλω σας. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτρες μέρες για όλους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από την Τετάρτη και μέχρι τις 3/1ου που η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Υδροχόο είναι ένα καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων αφού οι συνθήκες θα είναι πολύ ευνοϊκές μέσα στο χώρο της δουλειάς και θα υπάρχουν αιτίες που θα τον ομορφαίνουν. Επίσης είναι ένα πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Οι 20 έως 22/9ου θα έχετε ειδικές αιτίες συναισθηματικής χαράς ενω για τους από 26 /8ου έως 2/9ου τα επαγγελματικά ζητήματα θα τρέχουν πολύ καλά για εσάς. Οι 10/9ου υπομονή στις οικογενειακές πιέσεις που δέχεστε. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για όλους.
ΖΥΓΟΣ
Μια Αφροδίτη στον 5ο φυσικό σας μόνο ευχάριστα νέα μπορεί να φέρει για τα συναισθηματικά σας . Οι μεγαλύτεροι θα έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας ενώ οι υπόλοιποι μπορείτε τώρα να βελτιώσετε τις σχέσεις με αγαπημένα σας άτομα, να πραγματοποιήσετε σημαντικά σας σχέδια ακόμα και να εκμεταλλευτείτε μια πολύ καλή γνωριμία οι ελεύθεροι του ζωδίου. Οι 10και 11/10ου είσαστε οι πιο ευνοημένοι αυτό το διάστημα, εκμεταλλευτείτε την καλή σας τύχη ενώ τους 12 έως 17/10ου τους χαρακτηρίζει μια ιδιαίτερη δυναμική,διεκδικητικότητα και υπερ ενεργητικότητα προκειμένου να πετύχουν αυτά που θέλουν. Δευτέρα η καλύτερη μέρα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αιτίες για να ομορφύνει ο χώρος ή το κλίμα του σπιτιού θα δώσει η Αφροδίτη από τον Υδροχόο μέχρι τις 3/1ου που θα μείνει εκεί. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με οικογενειακές ανάγκες ή και να λύσετε οικογενειακές διαφορές ενώ η διάθεση σας να μείνετε περισσότερο σπίτι θα είναι αυξημένη. Οι 11 έως 16/11ου θα έχετε κάποιες ενδοοικογενειακές εντάσεις με ένα άτομο του σπιτιού είτε μικρότερο είτε πιο ανώριμο, θα μπορούσε και παιδί για τους μεγαλύτερους. Κρατήστε χαμηλούς τόνους για να λύσετε τη διαφωνία. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη είναι πολύ καλές μέρες να ασχοληθείτε με ότι και όσους αγαπάτε.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυξημένες θα είναι οι μετακινήσεις σας όσο θα παραμείνει η Αφροδίτη στον χώρο του Υδροχόου ενώ παράλληλα είναι ένα διάστημα με πολλές ευχάριστες συζητήσεις, νέα, μηνύματα. Ακόμα η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα κάνει πιο ευέλικτο και διπλωματικό το λόγο σας και αυτό θα διευκολύνει τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Οι 5 έως 11/12ου θα έχετε μια καλή ιδέα αυτές τις μέρες ή μια ειδική γνώση που θα σας χαροποιήσει. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η παρουσία της Αφροδίτης από την Τετάρτη και μέχρι τις 3/1ου στον χώρο του Υδροχόου και τον 2ο φυσικό θα σας δώσει μια οικονομική ανάσα ενώ παράλληλα είναι ένα πολύ καλό διάστημα να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα και να κάνετε μια πιο σωστή διαχείριση ώστε να καλύψετε βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις σας. Οι 7 και 11/1ου βρίσκεστε μπροστά σε μοιραίες αλλαγές στη ζωή σας και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε αυτές ενώ οι 18 έως 22/1ου θα έχετε αιτίες συναισθηματικής χαράς. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για όλους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στο δικό σας το ζώδιο ομορφαίνοντας τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους. Θα έχετε όμορφες στιγμές στον οικογενειακό χώρο και θα επιζητείτε τη θαλπωρή του σπιτιού σας. Παράλληλα το μυαλό σας θα δουλεύει γρήγορα και θα βρίσκετε εύκολα λύσεις σε οτιδήποτε σας απασχολεί. Οι 6 και 7/2ου εκμεταλλευτείτε την τύχη που έχετε αυτό το διάστημα για να επιτύχετε οτιδήποτε σας ευχαριστεί , διανύεται ένα πολύ δημιουργικό διάστημα ενώ οι 8 έως 14/2ου είσαστε ιδιαίτερα ορμητικοί και δυναμικοί στο λόγο και στις κινήσεις σας. Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα.
ΙΧΘΕΙΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον 12ο σας οίκο θα γαληνεύσει τον ύπνο σας και θα σας φέρει ψυχική ηρεμία. Παράλληλα θα μπορούσε να σας φέρει κάποια κρυφή οικονομική βοήθεια από τρίτο άτομο ακόμα και κρυφά πάθοι. Μόνο οι 8/3ου δείχνετε πολύ πιεσμένοι από υποχρεώσεις αυτό τον καιρό. Όλοι εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά αυτή τη θετική εβδομάδα και θα έχετε καλές επιδόσεις. Η Τρίτη η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα