Το προφίλ της εβδομάδας 30 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Πώς προβλέπεται το “Ψηφιακό Μέλλον της Ευρώπης”; Οι απαντήσεις στο φετινό Digital World Summit Greece

Η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων, Digital

Διαβάστε περισσότερα...
Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Το Digital World Summit Greece, η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών που τελεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και του

Διαβάστε περισσότερα...

Ένας έντονος μήνας με πολλές αστρολογικές όψεις με 2 εκλείψεις, μια σεληνιακή και μια ηλιακή, ξεκινάει αυτή την εβδομάδα. Ο Πέρρης Κρητικός δίνει τις αστρολογικές προβλέψεις για την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου αλλά και γενικές προβλέψεις για όλο το μήνα.

Κριός

Νευρικός θα είναι ο λόγος σας την Τετάρτη και σπασμωδικές οι κινήσεις σας απέναντι σε οποιονδήποτε από τον φιλικό ή κοινωνικό χώρο παρεμποδίσει την επίτευξη των στόχων σας. Οι 6,7 και 10/4ου  έχετε αιτίες να νιώθετε πιεσμένοι από τις μοιραίες αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας. Η Αφροδίτη που από την Παρασκευή περνά στο δικό σας ζώδιο με σκοπό να κάτσει αρκετά ομορφαίνοντας τόσο την καθημερινότητά σας όσο και εσάς τους ίδιους δίνοντάς σας αιτίες να είστε χαρούμενοι.

Ταύρος

Η Τετάρτη είναι μια μέρα που θα μπορούσε να φέρει κάποιο απρόοπτο έξοδο ικανό να σας ταράξει από την άποψη ότι είναι κάτι που δεν έχετε προγραμματίσει ακόμα και αν είναι έξοδο για κάποιον ή κάτι που αγαπάτε. Η Αφροδίτη περνά στον Κριό και στον 12ο σας οίκο χαρίζοντας σας ψυχική ηρεμία και γαλήνιο ύπνο αφού θα καθησυχάσει κρυφές επαγγελματικές σας ανησυχίες. Οι γεννημένοι 8 με 18/5ου έχουν να περιμένουν σταδιακά μέσα στην εβδομάδα μια καλή εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ζήτημα

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη περνά από την Παρασκευή και μέχρι τις 3/4ου στον Κριό αυξάνοντας την κοινωνικότητά σας και βάζοντας σας σε νέους κύκλους μέσα από τους οποίους θα μπορούσε να προκύψει και μια καλή και ευχάριστη γνωριμία για τους μόνους του ζωδίου.  Την Τετάρτη προσέξτε τις αντιδράσεις σας στην πιθανή διαφωνία ενός ατόμου από τον φιλικό ή οικογενειακό περίγυρο με  μια σκέψη ή  ιδέα σας. Οι 14/6ου εκμεταλλευτείτε το πολύ καλό για εσάς διάστημα για οτιδήποτε επιθυμείτε να πετύχετε.

Καρκίνος

Είναι ένα πολύ καλό διάστημα με την Αφροδίτη μέσα στον 10ο σας να προσανατολιστείτε στους στόχους σας και στα φιλόδοξα όνειρά σας τα οποία είναι πολύ εύκολο  να πραγματοποιηθούν και σε αυτό φαίνεται πως θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο η διαμεσολάβηση κάποιου φίλου είτε δικού σας είτε κάποιου μέσα από την οικογένεια. Προσέξτε τη δύσκολη τετάρτη την σπασμωδικότητα του λόγου σας και των κινήσεων σας. Οι γεννημένοι 9, 10 και 13/7ου περνάτε ένα διάστημα μοιραίων αλλαγών που σας ρίχνουν αλλά δεν γίνεται και αλλιώς ενώ οι 18 έως 21/7ου  έχετε να περιμένετε κάτι πολύ ευχάριστο.

Λέων

Την Τετάρτη αποφύγετε απρογραμμάτιστες σπατάλες σε κοινωνικές υποχρεώσεις ή ακόμα και νευρικό λόγο σε ανθρώπους με τους οποίους επιδιώκεται σχέση ή συνεργασία διότι θα μπορούσε ο λόγος σας να ανατρέψει αρνητικά τα σχέδια σας. Η Αφροδίτη περνόντας στον Κριό θα σας δώσει την πνευματική οξύτητα που χρειάζεστε καθώς και την ικανότητα να εκφράζεται με ευκολία τις σκέψεις σας ώστε να πετυχαίνεται τα σχέδιά σας. Οι γεννημένοι τις 2 πρώτες μέρες θα έχετε  ευχάριστες συζητήσεις,νέα ,συναπαντήματα αυτές τις μέρες.

Παρθένος

Λεκτικές διαφωνίες με αγαπημένους σας θα έχετε την Τετάρτη και καλό θα ήταν να ελέγξετε τα νεύρα σας για αποφύγετε τα χειρότερα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό από την Παρασκευή θα σας κάνει πιο μυστικοπαθείς με τα οικονομικά σας καθώς θα μπορούσε να σας φέρει κάποια οικονομική βοήθεια είτε από τρίτους είτε από πηγές εσόδων άσχετες με την δουλειά σας. Οι γεννημένοι 10 με 20/9ου σταδιακά μέσα στην εβδομάδα έχετε να περιμένετε μια ουσιώδη επαγγελματική συζήτηση ή και κάποια θετική εξέλιξη σε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό θέμα.

Ζυγός

Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη περνά στο απέναντι από εσάς ζώδιο του Κριού κάνοντας σας ευέλικτους και περισσότερο από το συνηθισμένο δεκτικούς στα αιτήματα των ανθρώπων με τους οποίους έχετε κάποιου είδους σχέση ή συνεργασία . Είσαστε πρόθυμοι να κάνετε πίσω προκειμένου να έχετε μια ήρεμη και ομαλή συνύπαρξη,συνεργασία ή ότι άλλο και μόνο τη δύσκολη και με αυξημένες διασπαστικές τάσεις ημέρα της τετάρτης αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις όλοι και κυρίως οι 10 και 14/10ου που θα μπορούσαν να σας αναστατώσουν ψυχολογικά. Οι 16/10ου εκμεταλλευτείτε την τεράστια τύχη σας.

Σκορπιός

Η Τετάρτη θέλει προσοχή σαν μέρα διότι δεν είναι καλή  για επαγγελματικές ή οικονομικές συζητήσεις, προσπαθήστε να τις μεταθέσετε από  Παρασκευή  και μετά που η Αφροδίτη περνά στον 6ο φυσικό σας και σηματοδοτεί ένα πολύ ευνοϊκό για τα επαγγελματικά σας διάστημα κατά το οποίο θα μπορέσετε εύκολα να τακτοποιήσετε εκρεμμότητες μιας και θα υπάρχουν αιτίες που θα ομορφαίνουν τον επαγγελματικό χώρο άρα και την διάθεση σας μέσα σε αυτόν ώστε να κάνετε πράγματα. Επίσης  είναι και ένα καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας.

Τοξότης

Μια Αφροδίτη στον 5ο φυσικό είναι ότι καλύτερο μπορεί να περιμένει κάποιος. Οι μεγαλύτεροι έχετε να περιμένετε χαρές από τα παιδιά σας ή και να έρθετε πιο κοντά ενώ οι υπόλοιποι μπορείτε τώρα να βελτιώσετε τις σχέσεις με αγαπημένα σας άτομα, να πραγματοποιήσετε σημαντικά σας σχέδια ακόμα και να εκμεταλλευτείτε μια πολύ καλή γνωριμία οι ελεύθεροι του ζωδίου ξεκινώντας με τους γεννημένους τις 2 πρώτες μέρες για αυτή την εβδομάδα. Την Τετάρτη προσέξτε την τάση σας να είστε νευρικοί στο λόγο και στην κίνηση και αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις με αγαπημένους σας διότι δεν θα βγουν πουθενά και το μόνο που θα φέρουν είναι ένταση.

Αιγόκερως

Οι ενδοοικογενειακές εντάσεις δεν θα λείπουν αυτή την εβδομάδα  γι’ αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε ουδέτερη στάση για να αποφύγετε τα χειρότερα ειδικά οι γεννημένοι 8,9 και 12/1ου που διανύεται έτσι και αλλιώς ένα πολύ δύσκολο διάστημα γεμάτο απρόοπτα και αλλαγές με τις οποίες πρέπει να συμμορφωθείτε. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό θα ομορφύνει το χώρο του σπιτιού και θα σας δώσει αιτίες να θέλετε να είστε περισσότερο  σπίτι, να περνάτε χρόνο με την οικογένεια και σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να δηλώνει την παρουσία κάποιου αγαπημένου ατόμου στο σπίτι σας.

Υδροχόος

Την δύσκολη Τετάρτη αφήστε στην άκρη δύσκολες συζητήσεις με ανθρώπους της καρδιάς σας αν θέλετε να μη τους κακοκαρδίσετε και να αποφύγετε εντάσεις και  νεύρα. Η Αφροδίτη στον Κριό από την Παρασκευή θα φέρει ευχάριστες συζητήσεις,νέα και αυξημένες μετακινήσεις για ευχάριστους λόγους. Οι γεννημένοι 12/2ου εκμεταλλευτείτε μια πρόταση, μια ευκαιρία κάτι πολύ καλό που συμβαίνει γύρω σας και θα μπορούσε να φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα στη ζωής σας.

Ιχθείς

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό  θα σας δώσει την οικονομική ανάσα που χρειάζεστε. Εκμεταλλευτείτε το πέρασμα αυτό μέχρι τις 3/4ου ώστε να μπορέσετε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας και να κάνετε έναν πιο καλό προγραμματισμό ως προς την σωστή διαχείριση των οικονομικών σας προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες σας. Προσέξτε τις διασπαστικές τάσεις της Τετάρτης και αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με σχέσεις και συνεργασίες διότι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μόνιμες ρίξεις με σημαντικούς μέχρι χθες ανθρώπους.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα