Το προφίλ της εβδομάδας 24 έως 30 Οκτωβρίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Πώς προβλέπεται το “Ψηφιακό Μέλλον της Ευρώπης”; Οι απαντήσεις στο φετινό Digital World Summit Greece

Η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων, Digital

Διαβάστε περισσότερα...
Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Το Digital World Summit Greece, η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών που τελεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και του

Διαβάστε περισσότερα...

Οι αναλυτικές προβλέψεις του Πέρρη Κρητικού για την εβδομάδα 24 έως 30 Οκτωβρίου Οκτώβρη 2016 για όλα τα ζώδια.

>ΚΡΙΟΣ

Το πέρασμα του  Ήλιου και του Ερμή στο Σκορπιό θα δώσουν  ένα  διάστημα πολύ ευνοϊκό για να τακτοποιήσετε κληρονομικά ζητήματα καθώς και έσοδα από πηγές που δεν έχουν να κάνουν με αυτές του κύριου επαγγέλματος σας. Θα είσαστε περισσότερο καχύποπτοι απ’ ότι συνήθως και πολύ κτητικοί με άτομα ή και πράγματα που αγαπάτε. Την Τετάρτη προσοχή σε οποιασδήποτε μορφής οικονομική συμφωνία διότι κρύβει παγίδες που δεν γνωρίζετε.  Οι 4 και 11/4ου διανύετε ένα δύσκολο διάστημα όπου τα πάντα γύρω σας ανατρέπονται και πρέπει να προσαρμοστείτε.  Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον χώρο του Σκορπιού δείχνουν πως είναι ένα πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωή σας. Φαίνεται πως οι γύρω σας θα είναι δεκτικοί στα αιτήματα σας αλλά και εσείς ευέλικτοι και συνεργάσιμοι. Η ανάγκη σας να συνυπάρξετε ομαλά με τους άλλους θα είναι αυξημένη κ εσείς διατεθειμένοι να ευελικτήσετε προκειμένου να καλύψετε αυτή σας την ανάγκη. Την Τετάρτη αποφύγετε να μιλήσετε ή να δεχτείτε συμβουλές από φίλους ή γνωστούς για επαγγελματικά θέματα που σας αφορούν διότι δεν θα βγάλετε άκρη στα μπερδέματα που παρουσιάζονται. Τρίτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έφτασε η στιγμή να ασχοληθείτε σοβαρά με τον επαγγελματικό σας χώρο καθώς και με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων μιας και οι συνθήκες θα είναι άκρως ευνοϊκές με τον Ήλιο και τον κυβερνήτη σας Ερμή μέσα στον 6ο φυσικό σας οίκο. Η ανάγκη σας να δουλέψετε και να παράγετε έργο θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη αυτό το μήνα και θα ξεχωρίσετε στον χώρο της δουλειάς. Παράλληλα είστε πολλοί εσείς που θα αξιοποιήσετε αυτό το πολύ καλό διάστημα με το να ασχοληθείτε με την υγεία σας αν υπάρχει κάτι ή με την φυσική σας κατάσταση γενικότερα. Την Τετάρτη προσέξτε συναισθηματικές ή και οικονομικές εξαπατήσεις από κάποιο αγαπημένο σας άτομο. Οι 30 και 31/5ου έχετε την τύχη με το μέρος σας. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος και  ο Ερμής μέσα στον 5ο σας φυσικό δίνει αέρα στα συναισθηματικά της ζωής σας θέματα. Είναι ένα πολύ καλό διάστημα να πραγματοποιήσετε μεγάλα θέλω σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με αγαπημένους ή και παιδιά οι μεγαλύτεροι καθώς και να αξιοποιήσετε μια ευχάριστη γνωριμία οι ελεύθεροι. Το Σάββατο όλοι μα περισσότερο οι 7 και 14/7ου προσοχή με κάποια σχέση ή συνεργασία διότι θα μπορούσατε πολύ εύκολα να οδηγηθείτε σε διάσπαση και οριστική ρήξη ενώ οι γεννημένοι το τελευταίο 10ήμερο του Ιουνίου θα κάνετε ευχάριστες συζητήσεις με ανθρώπους που μιλούν στην καρδιά σας. Παρασκευή και Σάββατο καλές μέρες για οικογενειακές στιγμές

ΛΕΩΝ

Mε τον Ήλιο και τον Ερμή στον Σκορπιό και στον χώρο που αφορά το σπίτι σας θα διανύσετε ένα διάστημα πολύ ευνοϊκό για να ασχοληθείτε με θέματα οικογενειακά, οι διάλογοι με άτομα του σπιτιού θα είναι αυξημένοι όπως   και η κινητικότητα φίλων σπίτι σας. Οι 30/7ου έως 7/8ου    θα έχετε ευχάριστα μηνύματα, συζητήσεις, μετακινήσεις αυτή την εβδομάδα και μόνο την Τετάρτη θα πρέπει να φιλτράρετε ότι σας λένε διότι υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχει και κάποιο ψέμα ή κάποιου είδους ασάφεια στον λόγο των άλλων. Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές θα είναι οι συζητήσεις που θα κάνετε αυτό το διάστημα για στόχους και φιλόδοξα σχέδια ενώ πολλές θα είναι και οι μετακινήσεις σας. Θα βρίσκεστε σε μια διαρκή κίνηση για να πετύχετε συμφωνίες  που σας ενδιαφέρουν και τα μηνύματα και οι προσκλήσεις που θα δέχεστε θα σας ανεβάζουν. Την Τετάρτη αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές όπως και συμβόλαια, συμφωνίες, συνεργασίες, υπογραφές διότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος εξαπάτησης. Το Σάββατο θα υπάρξουν αιτίες να βρεθείτε σε ένταση με ανθρώπους της καρδιά σας και η καχυποψία ή και η κτητικότατα που μπορεί να εκφράσετε θα καταπιέσει τους αγαπημένους σας σε βαθμό ρήξης ανάμεσά σας. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες.

johnfowles385388

ΖΥΓΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου  και του Ερμή  στον Σκορπιό  θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και γενικά να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Θα προσανατολίσετε τη σκέψη σας στο πώς να αυξήσετε τα οικονομικά σας προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες σας και να ηρεμίσετε από εσωτερικές ανησυχίες. Οι 8 και 15/10ου είστε εσείς που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο τις αντιδράσεις σας στον χώρο του σπιτιού  διότι η νευρικότητα που θα χαρακτηρίζει κάποιο άτομο στο χώρο του σπιτιού θα μπορούσε το Σάββατο να φέρει ρίξεις ανάμεσα σας γι’ αυτό ρίξτε τους τόνους και χαλαρώστε. Οι 2 και 3/10ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν κάνετε. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο και τον Ερμή  να περνούν στο δικό σας ζώδιο θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας και να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων. Θα βάλετε σε προτεραιότητα την επίτευξη υψηλών επαγγελματικά κυρίως στόχων και η αναγνώρισή σας από τον κόσμο θα σας ανεβάζει. Το Σάββατο θα υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογενείας για  επαγγελματικά ζητήματα για όσους δουλεύουν ή συνεργάζονται για κάποιο λόγο με οικογένεια ενώ για τους υπόλοιπους μια επαγγελματική αντιπαράθεση στη δουλειά θα μπορούσε να επηρεάσει και τον οικογενειακό σας χώρο. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος περνώντας στον Σκορπιό και σε συνδυασμό και με τον Ερμή που περνά στον ίδιο χώρο  και στον 12ο για εσάς φυσικό οίκο, δείχνει την κατάλληλη περίοδο για να ξεκινήσετε μια ενδοσκόπηση και έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας ώστε να θέσετε νέους στόχους για τη νέα χρονιά. Οι 29/11ου έως 6/12ου έχουν να περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις για κάποιο επαγγελματικό τους θέμα και γενικά συναισθηματικές χαρές. Την Τετάρτη μην εμπιστευτείτε τρίτων συμβουλές για επαγγελματικά θέματα ενώ το Σάββατο προσέξτε τον λόγο σας με ανθρώπους της καρδιάς σας και αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις ώστε να αποφύγετε καβγάδες. Η Δευτέρα είναι μια πολύ καλή μέρα για όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινά ένα πολύ ενδιαφέρον διάστημα για εσάς όσων αφορά την κοινωνικότητά σας. Θα μπείτε σε νέους κύκλους ανθρώπων με τους οποίους θα μοιράζεστε κοινές σκέψεις και ενδιαφέροντα ακόμα και κοινό επαγγελματικό προσανατολισμό θα μπορούσατε να έχετε ή να τους γνωρίσετε μέσα από τη δουλειά και  κάποιο άτομο από αυτά   θα μπορούσε να σας ωφελήσει και οικονομικά. Την Τετάρτη έχετε τα μάτια σας ανοικτά για να μπορέσετε να αντιληφθείτε και να αποφύγετε συναισθηματική κατά βάση εξαπάτηση. Οι 6 και 13/1ου προσοχή σε οτιδήποτε κάνετε και προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα δύο περάσματα που γίνονται στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη και στον χώρο του Σκορπιού προσανατολίζουν την σκέψη σας στην επίτευξη των υψηλών στόχων και προσδοκιών που έχετε. Είσαστε αποφασισμένοι να επιτύχετε τις υψηλές συνεργασίες που θεωρείτε πως θα  στηρίξουν τις ιδέες σας. Οι 30 και 31//1ου είσαστε οι πιο ευνοημένοι το ζωδίου σε οτιδήποτε επιδιώκετε. Το Σάββατο περιορίστε την επιθετικότητα του λόγου σας ώστε να αποφύγετε νευρικές συζητήσεις που η ένταση τους θα έχει τη δύναμη να σας ρίξει ψυχολογικά. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες.

ΙΧΘΕΙΣ

Ήλιος και Ερμής μέσα στον 9ο σας οίκο θα δώσουν την ευστροφία και την  οξύτητα που χρειάζεται το μυαλό σας ώστε να μπορείτε να βλέπετε πολύπλευρα τις καταστάσεις που διαδραματίζονται γύρω σας και να φτάνετε γρήγορα και με επιτυχία στην λύση οποιουδήποτε προβλήματος. Παράλληλα είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να προσέχετε πολύ το λόγο σας διότι  θα έχετε την τάση να τα λέτε έξω από τα δόντια και αυτό δεν θα αρέσει σε όλους ενώ θα μπορούσατε να  χάσετε μέχρι και το δίκιο σας αν δεν βάλετε χαλινάρι στο λόγο. Την Τετάρτη να είστε επιφυλακτικοί σε οτιδήποτε ακούτε ή σας λένε γιατί είναι πιθανή η παραπληροφόρηση. Η  Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα