Το προφίλ της εβδομάδας 23 ως 29 Ιανουαρίου 2017, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Η νέα Σελήνη στις 8ο του Υδροχόου ξεκινά έναν κύκλο 28 ημερών που θα αυξήσουν το ενδιαφέρον μας για κοινωνικά θέματα, τοπικά και παγκόσμια, θα μας κάνουν να νοιαζόμαστε περισσότερο για τον διπλανό μας αλλά και θα μας δίνουν αιτίες που  γεννούν την ανάγκη να οργανώσουμε και να εκφράσουμε τις όποιες αντιθέσεις μας με το σύστημα μέσα από συλλογικές και όχι ατομικές αντιδράσεις.

ΚΡΙΟΣ

Τα σχέδιά σας προσαρμόζονται σε εξελίξεις και δεδομένα που δείχνουν να είναι πιο αισιόδοξα. Η νέα Σελήνη θα σας φέρει σε νέους κύκλους μέσα από τους οποίους μπορείτε να κάνετε κάποιες αξιόλογες φιλικές γνωριμίες που θα βοηθήσουν να ανεβάσετε τόσο την διάθεση όσο και την αυτοπεποίθηση σας Από την Παρασκευή ο κυβερνήτης σας ο Άρης περνά στο ζώδιό σας. Σας δίνει για πολύ καιρό την τόλμη και την  μαχητικότητα που σας επιτρέπει να διεκδικείτε και να παίρνετε με το σπαθί σας αυτά που αποτελούν στόχους σας. Την Κυριακή μπορεί να αναβληθούν συναντήσεις και γενικά θα υπάρχει μία εκνευριστική ασυνεννοησία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ως και τη απόγευμα της Πέμπτης θα υπάρξουν στιγμές  και αιτίες να γυρίσουν την σκέψη σας σε καταστάσεις του χθες.  Η νέα Σελήνη θα ξεκινήσει έναν 28ήμερο θετικό και αποδοτικό σε σχέση με τα επαγγελματικά σας κύκλο που τον ενισχύει το γεγονός ότι συμβαίνει στην κορυφή του ωροσκοπίου σας. Ο Άρης περνώντας στον Κριό θα βρει τρόπο να αναστατώσει τα όνειρα, τον ύπνο και τα βράδια σας  για διάφορους λόγους,  ενώ η ανάγκη σας να ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια τα πάντα θα σας χαρακτηρίζει αυτόν τον καιρό. Την Κυριακή να είστε προσεχτικοί με το χρήμα τα έξοδα και επιφυλακτικοί απέναντι στις όποιες προτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλο το 7ήμερο τύχη θα έχουν και ανοιχτές προτάσεις κάθε μορφής οι γεννημένοι 14/6ου  Η νέα Σελήνη . Η νέα Σελήνη από τον φιλικό σας Υδροχόο θα ξεκινήσει έναν 28ήμερο θετικό και αποδοτικό σε ότι αφορά θέματα σπουδών ταξιδιών διευθέτησης νομικών θεμάτων μα και σας επιτρέπει  να βγείτε μπροστά από όσους σας αμφισβητούν .Θα βοηθήσει πολύ κυρίως εσάς της Δεύτερης εβδομάδας  του ζωδίου να βρείτε εναλλακτικές λύσεις και να ξεφύγετε από ένα δύσκολο πρόβλημα έστω και μέσα από μία φυγή. Ωστόσο πάντα να προσέχετε τις υπερβολές που μπορεί να σας εκθέσουν αργότερα.  Την δύσκολη Κυριακή κινηθείτε  σε αργούς ρυθμούς και βρείτε χρόνους για ξεκούραση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες είναι πολύ θετικές και δίνουν ένα κέρδος ή συναισθηματικό ή και υλικό σε εσάς του 3ου 10ημέρου. Η νέα Σελήνη από τον Υδροχόο σας αναγκάζει να κινηθείτε και πλάγια προκειμένου να ξεπεράσετε ένα οικονομικό εμπόδιο και γεννά μία περίοδο που πιθανά να οργανώνετε μυστικά μία νέα κίνηση μέσα από την οποία φιλοδοξείτε να έχετε ένα σημαντικό όφελος που να καλύψει σε κοντινό χρόνο οικονομικά σας κενά. Ο Άρης περνώντας στην κορυφή του χάρτη σας στον Κριό θα σας δώσει την διάθεση να κερδίσετε σε ανταγωνιστικούς στίβους , να ξεχωρίσετε ή και να ηγηθείτε αν εργάζεστε σε κάποια ομάδα. Ακόμα αυξάνει τις φιλοδοξίες σας και σας κάνει ακούραστους κυνηγούς της ανόδου σε σημείο υπερβολής. Την Κυριακή αποφύγετε κάθε ένταση.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη απέναντι σας δείχνει ότι στις επόμενες 28 ημέρες θα πρέπει να αφιερώσετε ενέργεια και χρόνο σε μία σημαντική σχέση ή συνεργασία σας προκειμένου να ξανά – βρει τις ισορροπίες της και να συνεχίσει να σας προσφέρει σιγουριά. Με τον  Άρη στον Κριό θα έχετε ότι χρειάζεστε για να νοιώσετε πιο αισιόδοξοι και σε λίγο μόνο χρόνο θα βοηθήσει να νοιώσετε ότι σε λίγο καιρό θα είστε ψυχολογικά έτοιμοι για να ξαναβγείτε μαχητικά στο προσκήνιο.. Μόνη δύσκολη η  Κυριακή που σας θέλει κλεισμένους σε σκέψεις και αρκετά ανασφαλείς σε σχέση με κάποιες προοπτικές του αύριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη σηματοδοτεί ελπιδοφόρα επαγγελματικά ξεκινήματα ή και κάποιες αλλαγές σαν συνέπεια αυτών που τελικά θα σας ανεβάσουν την διάθεση και θα σας ανανεώσουν το ενδιαφέρον. Τον νέο σεληνιακό μήνα θα ασχοληθείτε και με την φυσική σας κατάσταση που θα βελτιωθεί. Ο Άρης από τον Κριό θα σας κάνει πιο επίμονους και επιθετικούς διεκδικητές της ύλης  και πιθανά θα καταφέρει με την εκεί παρουσία του να σας αποφέρει κέρδη ακόμα και με πλάγιες μεθόδους. Η ίδια θέση αυξάνει τον ερωτισμό σας και την περιέργειά σας. Προσεκτικοί την Δύσκολη Κυριακή που μπορεί να κάνει μία απλή διαφωνία ρήξη.

ΖΥΓΟΣ

Τύχη θα έχουν τις μέρες  αυτές ίσως και μία δελεαστική πρόταση οι γεννημένοι 16,17 Οκτωβρίου. Το νέο φεγγάρι μπορεί να γεννήσει μία ισχυρή νέα σχέση , μπορεί να είναι μία ουσιαστικότερη επαφή με ένα πολύ αγαπημένο άτομο. Το σίγουρο είναι ότι θα είστε σε μία γόνιμη περίοδο που μπορεί πραγματικά να σας ανεβάσει ψυχικά και να σας κάνει να νοιώθετε ότι υπάρχει δίπλα σας στήριγμα ότι δεν είστε μόνοι.  Το πέρασμα  του Άρη στον Κριό βέβαια  δίνει ανταγωνιστικές κινήσεις που πρέπει έντεχνα και χωρίς να εμπλακείτε σε ευθεία αντιπαράθεση να αποφύγετε Αυτόν τον καιρό είναι σημαντικό να μην ανοίγετε μέτωπα και να τα έχετε με όλους καλά ακόμα και αν πρέπει να υποχωρείτε σε πολλά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα που θα τρέξει είναι εξαιρετική για εσάς του  3ου 10ημέρου του ζωδίου από συναισθηματικής κυρίως άποψης , μα και σε άλλα θέματα αφού  θα έχετε τύχη και νέες ευκαιρίες κάθε μορφής ακόμα και μία ευκαιρία προβολής αν κάτι τέτοιο ζητάτε. Κάτι θα αλλάξει θετικά στους χώρους που ζείτε το κοντινό επόμενοι διάστημα αυτή η νέα Σελήνη και σίγουρα θα σας κάνει να ασχοληθείτε πιο πολύ και με το σπίτι και με τις ανάγκες των δικών σας. Το πέρασμα του Άρη στον Κριό θα δώσει δημιουργική ένταση στον χώρο της δουλειάς και σε πολλούς αυξημένες ευθύνες στο άμεσο μέλλον. Όμως θα δώσει και μία ανάσα στον οικονομικό σας τομέα. Η Κυριακή ανάποδη και τα γεγονότα της εύκολα σας αποσυντονίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεμάτη θετική ενέργεια ξεκινάτε την εβδομάδα και απ την Δευτέρα  όλα για εσάς είναι έντονα και στους γρήγορους ρυθμούς που αγαπάτε.  Πολλές μετακινήσεις πιθανά θα φέρει για τον επόμενο μήνα το νέο φεγγάρι από τον Υδροχόο. μα και κάποιες ετοιμασίες για πολλούς από εσάς. Όλα δείχνουν πως λίγο πια σας ενοχλεί η παρουσία του Κρόνου στον χώρο σας Ένα ακόμα καλό των ημερών είναι ο Άρης που περνώντας στον Κριό ενεργοποιεί θετικά την ζωή σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα. Ευνοεί τον ερωτικό τομέα και αυξάνει την διάθεση σας. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σας κάνει πολύ μαχητικούς στις διεκδικήσεις σας αλλά μπορεί να φέρει και  ένταση στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας ( αν έχετε).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το νέο φεγγάρι μπορεί να γεννήσει νέα οικονομικά δεδομένα στην ζωή σας και σίγουρα δείχνει ότι το 28ημερο που ακολουθεί θα πρέπει να ασχοληθείτε πολύ με τα οικονομικά σας και να οργανωθείτε έτσι ώστε να μην ξανά βρεθείτε ακάλυπτοι σε κάποιες κατοπινές  αναποδιές όταν και αν προκύψουν.  Προς το παρόν θα δείτε το εισόδημά σας και την οικονομία σας πιο ισορροπημένη. Όπως και το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ο Άρης από τον Κριό θα φέρει ένταση στον οικογενειακό σας χώρο που τις μέρες αυτές θα την έχουν οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου και στο κατόπιν οι υπόλοιποι. Με οικογενειακά θέματα θα ασχοληθείτε λίγο πολύ όλοι.  Την δύσκολη Κυριακή θα υπάρχει αρκετή ασυνεννοησία και πιθανές αναβολές μην δώσετε  συνέχεια σε μία ένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις μέρες αυτές η τύχη θα είναι κοντά σε όσους γεννήθηκαν  12/2ου που μπορούν να περιμένουν ένα δώρο , ένα κέρδος να έχουν μία πόρτα διαφυγής από τα όποια δύσκολα ή και μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Ένα νέο φεγγάρι στο δικό σας ζώδιό είναι η καλύτερη ένδειξη για ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα που μπορεί να σας πάει ένα βήμα πιο ψηλά στην σκάλα που οδηγεί σε κάποιον μικρό ή μεγάλο  σας στόχο. Φυσικά η νέα Σελήνη αφορά κυρίως εσάς του τέλους Ιανουαρίου που είστε και οι πιο ευνοημένοι καθώς όλα δείχνουν ότι έστω και μέσα από δυσκολίες θα πετύχετε σε κοντινό σχετικά διάστημα κάποια από τις μεγάλες επιθυμίες της ζωής σας Ο Άρης απ τον Κριό θα κάνει περισσότερο μαχητικό τον λόγο και ίσως νευρική την κίνησή σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Με δικαιολογημένα καλή διάθεση ξεκινάτε την εβδομάδα και μόνο ένα λάθος ή ένα έξοδο την Κυριακή μπορεί να χαλάσει στο τέλος το καλό κλίμα της εβδομάδας.   Το νέο φεγγάρι στον 12ο οίκο σας είναι ένα πολύ δυνατό και απολογητικό φεγγάρι που θα σας αγγίξει ευαίσθητες ψυχικές σας χορδές φέρνοντάς σας πιο κοντά σε άτομα που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απόψεις και αντιλήψεις σας. Ο Άρης από τον Κριό θα φέρει και έσοδα και έξοδα όμως σίγουρα θα σας κάνει για αρκετό καιρό σκληρούς κυνηγούς του χρήματος. Το 7ήμερο θα δώσει μία δικαίωση σε πολλούς Ιχθείς και οι γεννημένοι το 3ο 10ήμερο του ζωδίου θα έχουν τύχη τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά τους θέματα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα