Το προφίλ της εβδομάδας 23 έως 29 Μαΐου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο με αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας από 23 έως 29 Μαΐου 2016

προβλέψεις

Κριός
Επικοινωνιακούς διαύλους ανοίγει το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους και δίνει, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών κατ αρχάς και από την άλλη εβδομάδα στους υπόλοιπους, αιτίες για να προγραμματίσετε μετακινήσεις ή να δεχθείτε ενδιαφέρουσες προσκλήσεις , να έχετε αιτίες επιβεβαίωσης αλλά και κάποιοι από εσάς την δυνατότητα να κάνετε μια άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ο ανάδρομος Άρης περνώντας εκ νέου στο Σκορπιό θα σας κάνει δικαιολογημένα πιο καχύποπτους από εδώ και πέρα με πρόσωπα και καταστάσεις του επαγγελματικού σας κυρίως χώρου. Παρασκευή και Σάββατο είναι οι πιο καλές μέρες για όλους.
Ταύρος
Ευχάριστα οικονομικά μηνύματα θα σας φέρει το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους που μέχρι τα μέσα του Ιουνίου θα καλύψει με το παραπάνω τις ανάγκες σας δίνοντάς σας και την δυνατότητα για κάποιες μικρές αγορές που θα ανεβάσουν την διάθεσή σας. Οι μέρες δίνουν προτάσεις απολαβές ένα ευχάριστο μήνυμα και τύχη σε όλα τα θέματα στους γεννημένους 4,5,6 Μαΐου. Το πέρασμα που κάνει οπισθοχωρώντας ο Άρης στον Σκορπιό όμως θα δώσει κόντρες σε σχέσεις και συνεργασίες των γεννημένων τις τελευταίες 2 μέρες του ζωδίου. ενώ μόνο η Δευτέρα είναι πολύ τυχερή μέρα για τους Ταύρους της τελευταίας μέρας του ζωδίου. Από το πρωί της Τρίτης ως το μεσημέρι της Πέμπτης το πιο καλό διάστημα για όλους.
Δίδυμοι
Έχετε και δικαιολογημένα κάθε λόγο να περιμένετε σαν την άνοιξη το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας που από την Τρίτη θα γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα δώσει αιτίες χαράς κατ αρχάς στους γεννημένους τις πρώτες 5 μέρες του ζωδίου και μετά στους υπόλοιπους αφού η εκεί παρουσία της θα καλύψει συναισθηματικά κενά αλλά και όποιας μορφής ανασφάλειές σας. Κοινωνικοί και με ενεργό ρόλο σε υποθέσεις τρίτων θα νοιώσετε ότι το δύσκολο διάστημα που σας έβαζε σε δεύτερο πλάνο κάπου εδώ τελείωσε. Ο Άρης οπισθόδομος στον Σκορπιό θα κάνει πιο επιθετικές τις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις. Παρασκευή και Σάββατο πιο ευνοϊκές για όλους ημέρες.
Καρκίνος
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σας δώσει κάποιες κρυφές αιτίες να νιώθετε πιο καλά και σε κάποιους ένα απάγκιο, μία όαση, στην οποία θα καταφεύγετε συχνά ξεγλιστρώντας από τα δύσκολα της καθημερινότητάς και τα άγχη σας. Κάποιοι θα έχετε ένα όφελος μία μυστική ενίσχυση ηθική ή υλική στο προσεχές διάστημα. Ο ανάδρομος Άρης περνά εκ νέου στον φιλικό σας Σκορπιό σας γεμίζει ενέργεια και δίνει σε εσάς των τελευταίων ημερών την δυνατότητα να διεκδικήσετε εκ νέου ένα στόχο που κατά το πρόσφατο παρελθόν δεν πετύχατε , ενώ φέρνει και την επαναπροσέγγιση ατόμων που θέλουν κάτι από εσάς Από αυτήν την θέση κάνει σίγουρες και αποδοτικές τις κινήσεις σας και πιο εύκολη την κατάκτηση των στόχων σας, η Κυριακή είναι για όλους η πιο καλή μέρα.
Λέων
Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει καινούργιο κόσμο στην ζωή σας και θαυμαστές βοηθώντας όσους κάνουν επαγγέλματα που απευθύνονται στο κοινό αλλά και η θέρμη με την οποία σας αποδέχονται κάποια άτομα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας. Πιο αποδοτική δείχνει η εβδομάδα για εσάς του Ιουλίου που θα έχετε και πιο έντονη κοινωνικότητα. Τις μέρες αυτές ο Άρης ανάδρομος ξαναγυρίζει στον Σκορπιό. αυτό το πέρασμα σε πρώτη φάση θα επαναφέρει μία ένταση στους οικογενειακούς χώρους των γεννημένων στο τέλος του ζωδίου, θα δώσει αιτίες να έχετε αυξημένο άγχος και μία αντίθεση με ένα δικό σας άτομο την ίδια ώρα που οι ξένοι δείχνουν να σας στηρίζουν και να σας εμπιστεύονται.

προβλέψεις
Παρθένος
Η τύχη αγκαλιάζει την ζωή των γεννημένων 6,7Σεπτεμβρίου που θα μπορούσαν τις μέρες αυτές να δεχθούν μία σημαντική πρόταση να έχουν ένα απόκτημα ή κάποιου άλλου είδους συναισθηματικό ή υλικό κέρδος. Κέρδη όμως φέρνει και στους υπόλοιπους το πέρασμα που κάνει η Αφροδίτη στους Διδύμους βοηθώντας να έχετε μία επαγγελματική , κοινωνική και κατά συνέπια οικονομική άνοδο αυτόν τον καιρό. Το πέρασμα του ανάδρομου Άρη στον Σκορπιό θα κάνει πιο μαχητικό τον λόγο σας και μπορεί να δώσει νευρικότητα σε ότι αφορά σχέσεις με άτομα του συγγενικού σας χώρου. Η Τρίτη δείχνει η πιο αποδοτική μέρα για όλους.
Ζυγός
Το καλό είναι ότι η Αφροδίτη περνώντας στους Διδύμους θα σας φέρει μία αιτία αισιοδοξίας και το ότι θα μείνει εκεί ως τις 17 Ιουνίου λέει ότι τουλάχιστον συναισθηματικά θα ξεκινήσει μία πιο ελπιδοφόρα περίοδος στην ζωή σας. τα άτομα που τώρα σας προσεγγίζουν μπορεί να έχουν πολλά από τα στοιχεία που αναζητάτε και κάποιοι μόνοι μπορούν να κάνουν μία αξιόλογη γνωριμία. Ακόμα αυτή η θέση διευκολύνει θέματα σπουδών και βοηθά τα ταξίδια αν σκοπεύετε κάτι τέτοιο. Πρώτοι ευνοημένοι εσείς των 7 πρώτων ημερών του ζωδίου. Ο ανάδρομος Άρης γυρνά στον Σκορπιό , δίνει έξοδα και κάνει επιτακτική την ανάγκη να κάνετε κάτι πολύ δραστήριο και άμεσο για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανασφάλειες.. Παρασκευή και Σάββατο οι πιο καλές σας ημέρες.
Σκορπιός
Το πέρασμα από την Τρίτη της Αφροδίτης στους Διδύμους γεννά ένα διάστημα που η κτητικότητα θα προβληματίζει και τις σχέσεις και τις συναλλαγές σας. Από εκεί η Αφροδίτη σας πιέζει ψυχολογικά και προβάλει αιτήματα και ανεκπλήρωτες επιθυμίες σας κλείνοντας σας σε καχύποπτες σκέψεις που δεν βοηθούν καμία κατάσταση. Θετικό είναι το νέο πέρασμα που κάνει ο ανάδρομος Άρης στον χώρο σας και βάζει φωτιά στις επιθυμίες κατ αρχάς των γεννημένων στα τέλη του ζωδίου δίνοντάς τους μαχητική διάθεση να αγωνιστούν και να κερδίσουν αυτό που στοχεύουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Όμως η ίδια θέση σας κάνει και επιθετικούς και εξαιρετικά βιαστικούς και ανυπόμονους σε ότι αφορά τα αποτελέσματα που επιδιώκετε.
Τοξότης
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση καθώς ως το πρωί της Τρίτης θα διεκπεραιώνονται εύκολα οι υποθέσεις σας και μέρες που ακολουθούν θα κυλήσουν ομαλά για εσάς. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους θα βελτιώσει το κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες το προσεχές διάστημα και κάνει τους γύρω σας έτοιμους να σας διευκολύνουν, να καλύψουν τις ανάγκες σας και να κάνουν πράγματα για να είναι καλύτερη η καθημερινότητά σας. Όμως ο Άρης γυρνώντας πίσω στον Σκορπιό θα δίνει συχνά αιτίες να τρωγόσαστε ακόμα και με ανούσια θέματα ενώ γενικά θα έχετε την τάση να ψάχνετε ερευνητικά και εις βάθος τα πάντα αυτόν τον καιρό. Ακόμα θα σας δώσει αιτίες να μην έχετε ήσυχο ύπνο κατά την διάρκεια της παραμονής του στον Σκορπιό.
Αιγόκερος
Η Αφροδίτη περνώντας στους Διδύμους και σε συνδυασμό με την εκεί παρουσία του Ήλιου θα δώσει ένα πιο καλό κλίμα στους επαγγελματικούς σας χώρους και συμπάθειες που έρχονται για να μείνουν. Ακόμα αυτό το πέρασμα θα βοηθήσει λίγο τα οικονομικά σας και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Οι μέρες δίνουν τύχη κάθε μορφής και προτάσεις ή αποκτήματα στους γεννημένους 3 Ιανουαρίου που είστε και οι πιο τυχεροί Αιγόκεροι αυτών των ημερών σε ότι και αν κάνετε. Ο Άρης από τον Σκορπιό μπορεί να σας δώσει παρορμητικές γνωριμίες με επιθετικά άτομα που να έχουν την ιδιότητα να μπορούν να σας παρασύρουν σε λάθη. Από το πρωί της Τρίτης ως το απόγευμα της Πέμπτης είναι το πιο καλό διάστημα της εβδομάδας για όλους.
Υδροχόος
Περνώντας η Αφροδίτη στους Διδύμους και σε συνδυασμό με την παρουσία και του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο ξεκινά ένα διάστημα γεμάτο συγκινήσεις και πολύ πιο αισιόδοξο κυρίως σε ότι αφορά τα θέματα καρδιάς , τις σχέσεις σας είτε αυτές είναι ερωτικές είτε σχέσεις στοργής πχ (γονέων παιδιών )κλπ αφού θα έχετε πιο ουσιαστική συνεννόηση μαζί τους. Όμως θα έχετε και ότι χρειάζεται για να νοιώθετε επιβεβαίωση καθώς θα κερδίζετε τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον κάποιων γοητευτικών ατόμων. Πρώτα εσείς που γεννηθήκατε τις 7 πρώτες μέρες του ζωδίου θα έχετε μία πολύ καλή στιγμή ως την Κυριακή που μπορεί να σας δώσει μία ειδική αιτία χαράς. Ο ανάδρομος Άρης γυρνά στον Σκορπιό και θα σας κάνει πιο μαχητικούς σε θέματα καριέρας. Παρασκευή και Σάββατο οι πιο καλές μέρες για όλους.
Ιχθείς
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε συνδυασμό με την εκεί παρουσία και του Ήλιου θα δώσει ότι χρειάζεται για να βελτιωθεί ο χώρος που ζείτε ή οι συνθήκες μέσα σε αυτόν .. θα κάνει πιο ζεστές τις σχέσεις σας με τους πολύ κοντινούς σας συγγενείς, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί για τους ελεύθερους να φέρει και μία συνύπαρξη η τον ερχομό ενός νέου μέλους σε μία οικογένεια. Θετικό είναι και το πέρασμα που κάνει ο ανάδρομος ‘Άρης εκ νέου στον φιλικό σας Σκορπιό δίνοντάς κατ αρχάς σε εσάς των τελευταίων ημερών του ζωδίου, διάθεση να αγωνιστούν και να κερδίσουν αυτό που στοχεύουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο Το Σαββατοκύριακο είναι πολύ καλό για όλους και σας δίνει την ευκαιρία και να εκφραστείτε συναισθηματικά και να ανεβείτε ψυχολογικά.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα