Το προφίλ της εβδομάδας 20 ως 26 Ιουνίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Tι φέρνει ο Ήλιος από τον Καρκίνο στα 12 ζώδια; Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο με αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας από 20 ως 26 Ιουνίου 2016

Κριός
Η πανσέληνος από τον Τοξότη θα σας ανεβάσει την διάθεση και θα σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους. Κάποιοι θα προγραμματίσετε από τώρα τις καλοκαιρινές σας διακοπές και κάποιοι άλλοι θα βρείτε έξυπνους τρόπους να πείσετε τους άλλους να ακολουθήσουν ή να εξυπηρετήσουν ένα δικό σας σχέδιο Με εξαίρεση την Δευτέρα που φέρνει εντάσεις οι μέρες δίνουν ευχάριστες συναντήσεις και μηνύματα. Ο Ήλιος την Τρίτη περνά στον Καρκίνο και σας δίνει αιτίες και χρόνο για να ασχοληθείτε με το σπίτι και να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας μέσα σε αυτό. ακόμα πιθανά θα φέρει κάποιο αγαπημένο άτομο πιο κοντά σας.
Ταύρος
Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει όλους , να δείτε τι φταίει και τι πρέπει να περιορίσετε για να βγαίνουν τα οικονομικά σας προγράμματα. Η Δευτέρα είναι μία κακή για τα οικονομικά σας μέρα . Βγάζει έξοδα αλλά και σας οδηγεί σε λάθη. Ο Ήλιος από την Τρίτη περνά στον Καρκίνο κάνοντάς σας για ένα μήνα περισσότερο διπλωματικούς και δίνοντας σας την δυνατότητα να κάνετε μικρές αναζωογονητικές διαδρομές μα και να τα βρείτε με συγγενείς β βαθμού. Η τύχη τις μέρες αυτές θα είναι με τους 7/5ου σε όλους τους τομείς.
Δίδυμοι
Μπορεί η Δευτέρα να είναι ανάποδη μέρα και να κάνει ακόμα και τα εύκολα δύσκολα όμως η πανσέληνος λειτουργεί θετικά για εσάς από την Τρίτη καθώς εξομαλύνει τις σχέσεις, τους γάμους και τις μόνιμες συνεργασίες σας. Σας βοηθά να βελτιώσετε συνθήκες και να κλείσει ένα κύκλος παρεξηγήσεων. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο που περνά την Τρίτη στέλνει ευχάριστα οικονομικά μηνύματα και οι μέρες της εβδομάδας βοηθούν τους όποιους στόχους σας αλλά και σας επιτρέπουν να επιχειρήσετε εκ νέου σε μία προσπάθεια που κατά το πρόσφατο παρελθόν δεν απέδωσε.
Καρκίνος
Για τους πολλούς η Πανσέληνος ξεκαθαρίζει ένα θαμπό τοπίο στον επαγγελματικό σας χώρο και αυτό σας επιτρέπει να προγραμματίσετε ανάλογα με τις εξελίξεις την δική σας πορεία. Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά οικογενειακά που θα προκύψουν και μην αλλάζετε πορεία εξ αιτίας τους Δείτε τα θετικά της περιόδου που αφορούν επαγγελματική οικονομική και κοινωνική σας εξέλιξη και υπόσχονται μεγάλη άνοδο σε όσους ασχολούνται αποκλειστικά με αυτούς τους τομείς τώρα. εσείς του 1ου 10ημέρου θα έχετε τις μέρες αυτές ένα οικονομικό ή ένα συναισθηματικό κέρδος..
Λέων
Η Δευτέρα ξεκινά με μικροπαρεξηγήσεις ακόμα και με δικά σας άτομα. Όμως η πανσέληνος τελικά θα σας βοηθήσει να διακρίνετε ποιοτικά τα άτομα που σας περιστοιχίζουν. Αυτές τις μέρες θα είστε κτητικοί και απαιτητικοί από τους γύρω σας. Θα καταστρώνετε σχέδια και θα ορίζετε μελλοντικούς στόχους χωρίς να τους ανακοινώνετε σε κανέναν. Η παρουσία του Ήλιου στον Καρκίνο θα σας επιτρέψει να κάνετε μία ειλικρινή ενδοσκόπηση να διορθώσετε λάθη . Ακόμα αυτό το διάστημα θα σας χαρακτηρίζει μία υπερευαισθησία που θα σας κάνει περίεργα για την φύση σας γκρινιάρηδες.
Παρθένος
Αν και η Δευτέρα έχει εντάσεις κυρίως στην ζωή των γεννημένων 4,5/9ου , η πανσέληνος από τον Τοξότη βοηθά να υπάρχει περισσότερη ισορροπία και κατανόηση στον οικογενειακό σας χώρο τις επόμενες ημέρες. Ο Ήλιος από την Τρίτη περνά στον Καρκίνο και για ένα μήνα θα σας ανοίξει νέους κύκλους γνωριμιών μα και θα μπορούσε να γεννήσει μία δυνατή φιλία με ένα ισχυρό άτομο που να αποδειχθεί στο κοντινό μέλλον πολύτιμος για εσάς. Οι μέρες αυτές ευνοούν τις επαφές και τις συναντήσεις των γεννημένων τον Αύγουστο.

ζώδια
Ζυγός
η Δευτέρα φέρνει εντάσεις και λάθη που σε κάποιους μπορούν να στοιχίσουν ακόμα και επαγγελματικά. Όμως η πανσέληνος θα βοηθήσει μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο να ηρεμίσετε κάποιες σχέσεις και να λήξετε μία παρεξήγηση. Αυτό προϋποθέτει να προσέξετε λίγο περισσότερο τον λόγο σας που δεν τον χαρακτηρίζει διπλωματικότητα αυτόν τον καιρό. Ο Ήλιος περνά από την Τρίτη στο ζενίθ του αστρολογικού σας χάρτη και ευνοεί φιλόδοξες προσπάθειες , ανταμείβει οικονομικά αυτούς που προσπαθούν μα δίνει και προβολή αν κάτι τέτοιο επιθυμείτε.
Σκορπιός
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι δύστροπο όμως από την Τετάρτη το διάστημα γίνεται πολύ δημιουργικό και αποδοτικό για όλους. Η Πανσέληνος θα βοηθήσει να έχετε μία πιο ρεαλιστική εικόνα των οικονομικών σας προδιαγραφών . Το πιο σημαντικό όλον όμως είναι το πέρασμα που κάνει ο Ήλιος στον φιλικό σας Καρκίνο και φέρνει μαζί του λαμπρές ιδέες και ευκαιρίες ανόδου. Οι μέρες αυτές δίνουν τύχη στους γεννημένους ως και 3/7ου και σε οικονομικά και σε συναισθηματικά θέματα. Το Σαββατοκύριακο δίνει όμορφες στιγμές σε όλους.
Τοξότης
Η Δευτέρα είναι ανάποδη μέρα σε θέματα επικοινωνίας και γενικά για όλους μα κυρίως για τους 4/12ου Η πανσέληνος στο ζώδιό σας, τελικά θα επηρεάσει θετικά και σας δίνει καλή διάθεση και ευεξία . Σας βοηθά( ιδιαίτερα εσάς των τελευταίων ημερών ) να σχεδιάζετε αύριο και να ξεκινάτε προσπάθειες σε όλους τους τομείς. Το διάστημα είναι φιλικό για εσάς και όσοι προσπαθείτε μπορείτε να βάζετε αυτόν τον καιρό βάσεις για ένα πετυχημένο ξεκίνημα στα επαγγελματικά άλλα και μία καλύτερη συνεννόηση στα προσωπικά σας. Ο Ήλιος από την Τρίτη περνά στον Καρκίνο κάνοντάς σας για ένα μήνα περισσότερο κτητικούς μα και ερωτικούς. Ακόμα ευνοεί οικονομικές διεκδικήσεις.
Αιγόκερως
Οι μέρες θα δώσουν συναισθηματικές χαρές στους γεννημένους 7 /1ΟΥ που είναι και οι πιο τυχεροί Αιγόκεροι αυτήν την εβδομάδα σε όλους τους τομείς. Την Δευτέρα θα υπάρχει ασυνεννοησία γενικά, όμως τελικά η πανσέληνος θα σας δώσει λόγους να κατασιγάσει μία σας ανασφάλεια και να είστε πιο ήρεμοι ψυχικά Ο Ήλιος από τον Καρκίνο που περνά από την Τρίτη και για ένα μήνα θα βοηθήσει να είστε περισσότερο συντροφικοί και κατασταλαγμένοι σε αυτά που θέλετε. Αυτό το διάστημα θα πάρετε χαρά από τους συντρόφους σας αλλά και κατανόηση στα αιτήματά σας κάτι που θα κάνει πολύ ζεστό το κλίμα των σχέσεων μα και των συνεργασιών σας.
Υδροχόος
Οι μέρες δίνουν ευχάριστα μηνύματα , συναντήσεις και εξελίξεις στην ζωή των γεννημένων το 2ο 10ήμερο του ζωδίου. Η πανσέληνος θα δημιουργήσει ένα πιο καλό κλίμα στα φιλικές σας σχέσεις και πιθανά να σας φέρει περισσότερο κοντά σε έναν κύκλο που τον απαρτίζουν αξιόλογα και θετικά προς εσάς άτομα. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο που περνά την Τρίτη και για ένα μήνα θα βοηθήσει να είστε περισσότερο αποδοτικοί επαγγελματικά και να κάνετε προόδους στην καριέρα σας. Πέμπτη και Παρασκευή οι πιο καλές μέρες για όλους.
Ιχθείς
Η Δευτέρα θα φέρει σε δύσκολη θέση τους γεννημένους 2,3/3ου που θα έχουν διλλήματα και θα βρεθούν σε μεγάλη πίεση. Η πανσέληνος από τον Τοξότη βοηθά ωστόσο να υπάρξει κάποια καλυτέρευση στα επαγγελματικά σας και μία οικογενειακή στήριξη στα σχέδιά σας.. Το πέρασμα του Ήλιου στον χώρο του Καρκίνου μετά από αυτό της Αφροδίτης θα σας δώσει έναν θετικό μήνα με ευχάριστες συναισθηματικές μα και επαγγελματικές εξελίξεις. Πρώτοι ευνοημένοι αυτήν την εβδομάδα εσείς των πρώτων 10 ημερών του ζωδίου.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα