Το προφίλ της εβδομάδας 18 έως 24 Απριλίου, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 11 έως 17 Απριλίου 2016

ΚΡΙΟΣ

Δύσκολα εξελίσσεται η εβδομάδα για όλους και κυρίως για τους γεννημένους 6,7 και 10/4ου που θα πρέπει να είναι και οι πιο προσεχτικοί γενικά. Εσείς αποφύγετε συγκρούσεις διότι είναι πολύ πιθανή η διάλυση κάποιας σχέσης ή συνεργασίας που θα μπορούσε να σας κοστίσει και οικονομικά. Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας ενώ υπάρχουν και οι τυχεροί 4,5 και από 8 έως 13/4ου που θα έχουν λόγους να χαρούν αυτή την εβδομάδα είτε από τα παιδία τους οι μεγαλύτεροι είτε από τη θετική εξέλιξη ή και επίτευξη ενός θέλω τους οι υπόλοιποι. Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες για όλους

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι γεγονός πως το πέρασμα του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο θα ομορφύνει τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους όμως οι εντάσεις στο χώρο της δουλειάς δεν θα λείψουν και θα δυσκολεύουν την πραγμάτωση των καλών ιδεών σας αναστατώνοντας σας ψυχολογικά. Προσοχή στις πιθανές κόντρες με κάποιον ανώτερο σας διότι θα μπορούσαν να προκαλέσουν οριστική και αμετάκλητη ρήξη στον χώρο της δουλειάς και αυτό θα έχει και οικονομικές επιπτώσεις αυξάνοντας τις ανασφάλειες σας σε αυτόν τον τομέα. Οι 5/5ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν ενώ η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος περνά στον Ταύρο βάζοντας σας σε μια περίοδο απολογισμού των πεπραγμένων και επαναπροσδιορισμού στόχων. Μην αφήνετε τρίτους να ανακατεύονται στα προσωπικά σας διότι θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρές παρεξηγήσεις με άτομα που αγαπάτε , ικανές για οριστικές ρίξεις και με σημαντικές επιπτώσεις στην ψυχολογία σας. Οι 29/5ου σταματήστε να βλέπετε τους γύρω σας επιθετικούς διότι ίσως είσαστε εσείς που προκαλείτε τις εντάσεις ενώ οι 5/6ου είστε πιεσμένοι από κάποιας μορφής δίλλημα και θα πρέπει να αποφασίσετε. Τετάρτη και Πέμπτη το καλύτερο διήμερο για να ασχοληθείτε με ανθρώπους ή και πράγματα που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί χρειάζεται να είσαστε οι 9 και 13/7ου σε ότι και αν κάνετε και ειδικότερα σε κόντρες με άτομα της οικογενείας αν θέλετε να αποφύγετε μόνιμες ρήξεις με αυτά. Μην επιτρέψετε την παρέμβαση τρίτων σε οικογενειακά θέματα διότι θα μπορούσαν να κάνουν τα πράγματα χειρότερα απ’ ότι ήδη είναι. Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο θα σας βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών και θα αυξήσει την κοινωνικότητα σας ενώ οι 2 και 3/7ου διανύεται ένα διάστημα αυξημένης και δημιουργικής φαντασίας που καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε. Το Σ/Κ είναι ένα καλό διήμερο για όλους.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος θα περάσει στον Ταύρο και στην κορυφή του χάρτη σας δείχνοντας σας το καλύτερο διάστημα να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα και γενικά με φιλόδοξα σχέδια σας. Παρ’ όλα αυτά, ελέγξτε την σπασμωδικότητα του λόγου σας και των κινήσεων σας αυτή τη δύσκολη εβδομάδα αν θέλετε να αποφύγετε τη διάσπαση κάποιας συμφωνίας ή συνεργασίας μιας και ο χώρος της δουλειάς θα σας προβληματίσει ιδιαίτερα και οι εντάσεις που μπορεί να προκύψουν θα είναι ικανές να ανατρέψουν μια σημαντική ιδέα ή συμφωνία. Οι 7 έως 15/7ου έχετε να περιμένετε ευχάριστα νέα, μηνύματα και συναπαντήματα μέσα στην εβδομάδα. Το Σ/Κ είναι καλό για οικογενειακές καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φαίνεται πως ακόμα και αγαπημένα σας άτομα δεν είναι σύμφωνα με σχέδια και ιδέες σας και σας προσγειώνουν στη ρεαλιστική πραγματικότητα των αυξημένων οικονομικών αναγκών και απαιτήσεων που ήδη υπάρχουν. Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο θα σας κάνει πιο ανοιχτόμυαλους και ικανούς να μπορείτε να εξετάζετε πολύπλευρα το κάθε θέμα που προκύπτει ενώ παράλληλα θα ευνοήσει ταξίδια και μετακινήσεις που θα προκύψουν. Οι 7/9ου διανύεται μια δύσκολη περίοδο με αυξημένες πιέσεις από τον οικογενειακό χώρο αλλά όσο δύσκολη και αν είναι η κατάσταση υπάρχουν στηρίγματα μέσα από το σπίτι. ο Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά είναι ένας λόγος έντασης με σχέσεις και συνεργασίες αφού απρόοπτα έξοδα ή ανάγκες του σπιτιού φαίνεται πως θα σας δυσκολέψουν και θα σας κάνουν να νιώθετε ιδιαίτερα πιεσμένοι. Η ανάγκη όλων μα περισσότερο των 10 και 14/10ου να βρουν έξτρα πηγές εσόδων έξω από δουλειά είναι μεγάλη αλλά θα πρέπει να χαλαρώσουν και να περιμένουν να περάσει αυτή η δύσκολη εβδομάδα ώστε να μπορέσει ο ήλιος από τον Ταύρο να δώσει την βοήθεια που χρειάζονται είτε μέσω τρίτων είτε από την τακτοποίηση κληρονομικών θεμάτων ή άλλων απολαβών που θα τους προκύψουν. Δευτέρα θα είσαστε πιο κλεισμένοι στον εαυτό σας ενώ Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη είναι το καλύτερο τριήμερο για όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκληρός θα είναι ο λόγος σας με σχέσεις και συνεργασίες αφού τα πράγματα δεν θα τρέχουν όπως ακριβώς τα θέλετε και αυτό θα επηρεάζει και την ψυχολογία σας. Παρά το καλό πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο που θα σας κάνει πιο συνεργάσιμους και ευέλικτους στα αιτήματα των γύρω σας οι διασπαστικές τάσεις της δύστροπης αυτής εβδομάδας είναι αυξημένες και καλό θα ήταν να προσέχετε τι λέτε ώστε να αποφύγετε τη διάλυση μιας σημαντικής μέχρι χθες σχέσης ή συνεργασίας. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο για όλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι η μόνιμη αιτία προβλημάτων για τους περισσότερους αφού φαίνεται πως είναι πολλά αυτά που θέλετε να κάνετε και λίγα αυτά που διαθέτετε για να μπορέσετε να κάνετε τα πράγματα όπως τα θέλετε. Προσέξτε τη σπασμωδικότητα του λόγου σας και με αγαπημένους φίλους ώστε να αποφύγετε μόνιμες ρήξεις αλλά και στον χώρο εργασίας που δύσκολα ή εύκολα φαίνεται να καλύπτει μέχρι στιγμής κάποιες ανάγκες σας. Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο θα σας δώσει ένα καλό διάστημα να τακτοποιήσετε επαγγελματικά ζητήματα και δείχνει ένα καλό διάστημα να ασχοληθείτε και με την υγεία σας. Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσεχτικοί θα πρέπει να είσαστε όλοι μα περισσότερο οι 8 και 12/1ου με αγαπημένα σας άτομα καθώς και με οικογενειακά ζητήματα αφού φαίνεται πως οι εντάσεις στον χώρο του σπιτιού δεν θα λείψουν. Η οικογένεια δεν θα φαίνεται πρόθυμη να στηρίξει τα θέλω σας και τις επιλογές σας και αυτό θα σας δυσαρεστήσει προκαλώντας νευρικότητα. Αν κάνετε λίγη υπομονή να περάσει αυτή η εβδομάδα, το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο θα σας δώσει σε όλους ένα πολύ δημιουργικό και γόνιμο διάστημα που θα ευνοήσει τα όποιας μορφής σχέδια και θέλω σας. Οι 6/1ου έχετε την τύχη με το μέρος σας και καθόλου δεν σας επηρεάζει το αρνητικό κλίμα της εβδομάδας. Η Παρασκευή και το Σ/Κ είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φαίνεται πως κάποιες εξελίξεις – ειδήσεις είτε θα σας αγχώσουν είτε θα σας πληγώσουν ενώ παράλληλα αυτήν την εβδομάδα, άνθρωποι της οικογένειας σας, θα είναι αντίθετοι με το σκεπτικό σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας αυτή την έντονη εβδομάδα διότι το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο υπόσχεται καλύτερες οικογενειακές στιγμές και ένα πολύ πιο ευχάριστο περιβάλλον στο χώρο του σπιτιού. Θα υπάρξουν ευχάριστες αιτίες που θα σας κρατούν στο σπίτι και θα σας κάνουν να το απολαμβάνετε. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΙΧΘΕΙΣ

Αποφύγετε εντάσεις και σπασμωδικές ενέργειες αυτές τις δύσκολες ημέρες και φανείτε πιο προσεχτικοί με τις μετακινήσεις σας προκειμένου να αποφύγετε τραυματισμούς. η εβδομάδα είναι αρκετά δύσκολη και επιφυλάσσει νέα που είτε θα σας αγχώσουν είτε θα σας δυσαρεστήσουν. Παράλληλα, η παρορμητική ανάγκη σας να σπαταλήσετε χρήμα θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού αν δεν την τιθασεύσετε . Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο σηματοδοτεί ένα διάστημα αυξημένων μετακινήσεων και ευχάριστων συζητήσεων

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα