Το προφίλ της εβδομάδας 13 έως 19 Ιουνίου 2016, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής περνά στους Διδύμους και η Αφροδίτη στον Καρκίνο με τα δεδομένα να αλλάζουν και να επηρεάζουν όλα τα ζώδια. Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο με αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας από 13 έως 19 Ιουνίου 2016

ΚΡΙΟΣ
Αιτίες για ευχάριστες μετακινήσεις αλλά και νέα που μπορεί να σας προκαλέσουν κάποια αναστάτωση φέρνει από την Δευτέρα και μέχρι το τέλος του μήνα ο Ερμής με το πέρασμά του στους Διδύμους. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σας κάνει περισσότερο συντροφικούς. Κάποιοι θα θελήσετε να κάνετε μικρές βελτιωτικές αλλαγές στο σπίτι ή θα έρθετε πιο κοντά με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Οι μέρες βοηθούν συναντήσεις και συζητήσεις μα και σας δείχνουν τα όρια και τα ρεαλιστικά εμπόδια που δεν επιτρέπουν προς το παρόν να κατακτήσετε ένα σας στόχο – όνειρο. Η Κυριακή η πιο καλή μέρα για όλους.
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής που περνά στους Διδύμους και θα μείνει μέχρι τα τέλη του μήνα, θα δώσει περισσότερη μεθοδικότητα σε ότι αφορά την διαχείριση χρήματος και κάποια επαγγελματική καλυτέρευση σε πολλούς από εσάς. Παράλληλα το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο δείχνει να βοηθά τις μετακινήσεις αλλά και την συνεννόηση, αυξάνει τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες, ενώ μπορεί να σας φέρει και μία οικογενειακή βοήθεια που να σας λύνει τα χέρια. Οι μέρες γενικά ευνοούν τα οικονομικά σας δίνουν τύχη και προτάσεις στους 6/5ου όμως θα μπορούσε μία συμβουλή ενός φίλου ακόμα και χωρίς κακή πρόθεση να παρασύρει σε ένα λάθος κάποιους από εσάς.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πέρασμα του κυβερνήτη σας του Ερμή στο ζώδιό σας και μέχρι το τέλος του μήνα θα σας λύσει τα χέρια σε μία υπόθεση, θα δώσει σε κάποιους ένα άνοιγμα επαγγελματικό και θα κάνει πιο μαχητικό και διεκδικητικό τον λόγο σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα δώσει κάποια θετικά γύρω από τα οικονομικά σας σημάδια από τα τέλη της εβδομάδας.. Τις μέρες αυτές εσείς του τελευταίου 7ημέρου του ζωδίου θα πάρετε μία συναισθηματική χαρά – επιβεβαίωση ή και κάποιοι από εσάς θα κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Οι 2,3/6ου να είστε γενικά επιφυλακτικοί απέναντι σε προτάσεις και να μην παίρνετε αυτόν τον καιρό σημαντικές αποφάσεις. Δευτέρα ως Τετάρτη οι πιο καλές μέρες για όλους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους για πολλούς σημαίνει μία περίοδος περίεργη καθώς ένα πρόγραμμα, μία υποχρέωση ή κάτι άλλο θα το νοιώθετε βαρύ και ψυχοφθόρο. Θα φέρει έντονο παρασκήνιο στην ζωή σας και θα σας αναγκάσει να υπολογίζετε μεθοδικά τις κινήσεις σας για να μην μπερδέψετε ακόμα περισσότερο ήδη μπερδεμένες καταστάσεις. Στις σχέσεις σας αν και δεν είναι εύκολο καλό θα είναι να μην αφήσετε να αναπτυχθούν αισθήματα ζήλιας ή ανταγωνισμού. Να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ότι ακούτε αλλά μην γίνεστε ακραία καχύποπτοι ακόμα και αν έχετε αιτίες για να είστε. Το πέρασμα όμως από τα τέλη της εβδομάδας της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σας δώσει αιτίες να νοιώσετε πιο καλά τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό σας και το Σ/Κ χαρίζει μία ευκαιρία συναισθηματική ή άλλης μορφής στους Καρκίνους των 2 πρώτων ημερών
ΛΕΩΝ
Ο Ερμής περνώντας στους Διδύμους θα φέρει πολύ κόσμο γύρω σας κάποιους χρήσιμους ανθρώπους που δεν θα χάσετε αν ακούτε και την γνώμη τους για επαγγελματικά κυρίως θέματα. Οι μέρες εξακολουθούν να δίνουν αυξημένη κοινωνικότητα σε όλους, πολλές προσκλήσεις που αυξάνουν τον κύκλο των γνωριμιών και των φίλων σας. Στα τέλη της εβδομάδας το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και ως τις 12/7ου μπορεί να σας δώσει μία κρυφή αιτία χαράς, ένα κρυφό συναίσθημα ή και μία εξέλιξη που μπορεί να ηρεμήσει κάποια ανασφάλεια και ανησυχίας σας. για όλους το Σ/Κ είναι το πιο καλό 2ήμερο της εβδομάδας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από την Δευτέρα και μέχρι το τέλος του μήνα ο κυβερνήτης σας Ερμής περνώντας στους Διδύμους θα βοηθήσει επαγγελματικές – οικονομικές σας κινήσεις και γενικά θα βοηθά τις φιλοδοξίες σας. Οι μέρες που ακολουθούν είναι γεμάτες υποχρεώσεις μα δείχνουν αρκετά αποδοτικές Το πέρασμα της Αφροδίτης από την Παρασκευή και μέχρι τις 12 /7ου στον Καρκίνο διευρύνει τους κύκλους γνωριμιών σας παράλληλα θα κάνει πιο ποιοτικό τον χώρο των φίλων σας και θα σας κάνει να νοιώσετε πολύ όμορφα ανάμεσα σε άτομα που σας εκτιμούν και σας θαυμάζουν. Οι 3,4,5 καλό θα είναι να είναι προσεχτικοί στις επιλογές τους γενικά αυτόν τον καιρό.
ΖΥΓΟΣ
Ο Ερμής την Δευτέρα και μέχρι το τέλος του μήνα περνά στους Διδύμους . Με αυτό του το πέρασμα θα κάνει περισσότερο επιθετικό και καθόλου ευέλικτο τον λόγο σας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ελέγξετε ακόμα και όταν σας πνίγει το δίκαιο. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τα τέλη της εβδομάδας και μέχρι τις 12/7ου θα δώσει ένα διάστημα που βοηθά κυρίως σε επαγγελματικά θέματα, όσους προσπαθούν πραγματικά να έχουν καλύτερα αποτελέσματα ενώ για όλους δείχνει πώς θα υπάρξουν αιτίες να τους φέρουν πιο κοντά με συγγενείς, γονείς κλπ. Από Δευτέρα ως και Τετάρτη το πιο καλό διάστημα των ημερών για όλους
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από την Δευτέρα και μέχρι το τέλος του μήνα που ο Ερμής θα κινείται στον 8ο φυσικό σας οίκο θα κάνει περισσότερο κλειστή την διάθεση σας. Αυτό το διάστημα το κρυφό και το μυστήριο θα έχουν τον πρώτο ρόλο στην ζωή σας ενώ όλα γύρω θα έχουν ένα περίεργο παρασκήνιο που πρέπει να ξεκαθαρίσετε. Όμως το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο είναι για όλους πολύ καλό καθώς σας ανοίγει νέους ορίζοντες. Βοηθά τις σχέσεις και τις γνωριμίες σας με άτομα διαφορετικής κουλτούρας (ξένους ) αλλά και τα ταξίδια σας, θέματα σπουδών κλπ. Αυτές τις μέρες δίνει ευχάριστα μηνύματα, ειδήσεις ή και γνωριμίες στους Σκορπιούς των 2 πρώτων ημερών.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Περνώντας ο Ερμής απ την Τετάρτη στους Διδύμους ανοίγει συζήτηση γύρω από τις λεπτομέρειες και την σειρά των κινήσεων που απαιτούν να γίνουν για να προχωρήσουν κάποιες προσυμφωνημένες και σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο από την Παρασκευή και ως τις 12/ου θα κάνει πιο δύσκολα τα συναισθηματικά σας αιτήματα και πιθανά σας μπλέκει σε μπερδεμένες η αδιέξοδες καταστάσεις. Εκμεταλλευτείτε το θετικό Σ/Κ την καλή διάθεση που θα δείχνουν απέναντί σας οι γύρω σας και δείξτε και εσείς το καλό και συντροφικό σας πρόσωπο για να περάσετε όμορφα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους θα δώσει ένα μεγάλο ευνοϊκό για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας διάστημα και βοηθά ακόμα και κάποιους που έχετε κωλύσει σε αδιέξοδες καταστάσεις , ώστε αν το εκμεταλλευτείτε σωστά και να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και να κερδίσετε γρήγορα και πολλά. Πολύ καλό για εσάς και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα λειτουργήσει θαυμάσια καθώς θα δώσει μία περίοδο γαλήνης και ανανέωσης σε μία σημαντική σας σχέση. θα σας κάνει έντονα συντροφικούς και θα βοηθήσει να δείτε τα πολλά θετικά που μπορεί να σας δώσει μία ουσιαστική σχέση . Πέμπτη και Παρασκευή οι πιο καλές σας ημέρες. Τύχη σε όλους τους τομείς όλην την εβδομάδα θα έχουν οι 6/1ου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από την Δευτέρα και μέχρι το τέλος του μήνα το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους επαναφέρει τον ουσιαστικό διάλογο με τα άτομα της καρδιάς σας δίνει ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα και προωθεί τα σχέδιά σας. Κάποιοι θα δεχθείτε ευχάριστες προσκλήσεις και κάποιοι άλλοι θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες αυτόν τον καιρό. Το δεύτερο πέρασμα αυτής της εβδομάδας, αυτό της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα βοηθά να έχετε καλή φόρμα και να ασχοληθείτε περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση ενώ δίνει καλές και αποδοτικές μέρες σε όσους εργάζονται και βελτίωση του επαγγελματικού τους περιβάλλοντος. Πολύ θετικά είναι τα μηνύματα και οι εξελίξεις των ημερών και για εσάς του 3ου 10ημέρου.
ΙΧΘΕΙΣ
Από την Δευτέρα και μέχρι το τέλος του μήνα το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους θα βοηθήσει να κάνετε πιο χρηστικούς τους χώρους που ζείτε. Κάποιοι θα σκεφτείτε αυτόν τον καιρό να ξεκινήσετε ή να μεταφέρετε μία επαγγελματική σας δραστηριότητα μες στο σπίτι σας. Το πιο θετικό όμως για όλους είναι το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο που από την Παρασκευή και ως τις 12/7ου θα δώσει μέρες συναισθηματικής χαράς και κάλυψης σε όλους τους Ιχθείς. Πρώτοι αποδέκτες αυτής της εύνοιας οι γεννημένοι τις 3 πρώτες ημέρες του ζωδίου. Βράδυ Τετάρτης Πέμπτη και Παρασκευή οι πιο καλές μέρες για όλους.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα