Το προφίλ της εβδομάδας 1 έως 7 Αυγούστου, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις από τον Πέρρη Κρητικό με το προφίλ της εβδομάδας από 1 έως 7 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια πολύ καλή Νέα Σελήνη στο Λέοντα που  μπορεί να ζεστάνει τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε, να σας χαρίσει συγκινήσεις και σε πολλούς από εσάς αν νιώθετε μόνοι ακόμα και μια γνωριμία με ένα άνθρωπο που δείχνει έτοιμο να μοιραστεί μαζί σας σημαντικά πράγματα. Η Αφροδίτη τώρα περνά από την Παρασκευή στην Παρθένο βοηθώντας τα επαγγελματικό-οικονομικά θέματα της ζωή σας. Οι 4 και 14/4ου προσοχή σε οτιδήποτε και αν κάνετε. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Το καινούριο φεγγάρι δείχνει ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο την καθημερινότητα σας τουλάχιστον σε ότι αφορά το χώρο που ζείτε και τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Τον  μήνα αυτό θα νιώσετε τους ανθρώπους που σας αγαπούν να σας στηρίζουν πραγματικά ενώ θα έχετε πολλές ευχάριστες συγκεντρώσεις .Η Αφροδίτη από την Παρθένο  θα βελτιώσει τα συναισθηματικά της ζωή σας θέματα και θα σας φέρει αιτίες χαράς ή και μια ευχάριστη γνωριμία για τους μόνους των 2 πρώτων ημερών και στη συνέχεια σε όλους. Οι 12 και 13/5ου έχετε την τύχη με το μέρος σας. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει πολύ καλές στιγμές ευχάριστες συναντήσεις, δημιουργικές συζητήσεις και τη δυνατότητα να έρθετε πολύ κοντά στο να κλείσετε μια πολύ σημαντική για εσάς συμφωνία ή να δεχτείτε μία εξαιρετική όπως φαίνεται πρόταση που μπορεί να αποτελεί και λύση  ενός οικονομικού προβλήματος. Η Αφροδίτη από την Παρθένο θα βελτιώσει τον οικογενειακό χώρο και θα αυξήσει την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Σε αρκετές περιπτώσεις φέρνει είτε κάποιο νέο μέλος στο σπίτι  είτε κάποιο άτομο που  αγαπάτε. Οι 30,31/5ου υπομονή στις πιέσεις. Κυριακή η καλύτερη μέρα για όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα είναι πολύ καλή γενικά και ευνοεί τα οικονομικά σας. Η πολύ καλή νέα σελήνη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα και να διαχειριστείτε σωστά και προς το συμφέρον σας  επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν και θα είναι ικανές να αποδώσουν κιόλας. Από την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο δίνοντας σας ευχάριστα μηνύματα, συζητήσεις, συναπαντήματα ακόμα και προσκλήσεις που δεν θα πρέπει να αρνηθείτε. Οι 7 και 16/7ου προσοχή σε οτιδήποτε κάνετε διότι οι ανατροπές στη ζωή σας είναι αναπόφευκτες. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο θα σας κάνει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα καθησυχάσει κρυφές ανησυχίες και άγχη πιθανότατα για οικογενειακά θέματα. Η Αφροδίτη από την Παρθένο  θα βοηθήσει στο  κλείσιμο συμφωνιών, συνεργασιών πολύ ευνοϊκών για  τα οικονομικά σας και θα σας  βοηθήσει επίσης  να τα τακτοποιήσετε και να τα διαχειριστείτε σωστά. Οι γεννημένοι τις 2 πρώτες μέρες έχετε ιδιαίτερη δυναμική στο να κυνηγήσετε και να τελικά να πραγματώσετε ιδέες και θέλω σας. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί.

nelsonmandela101682

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ότι και αν συμβαίνει στη ζωή σας φαίνεται πως υπάρχουν άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό περιβάλλον που γίνονται τα αυτιά που χρειάζεστε για να μιλήσετε, , να εξωτερικεύσετε όλες τις εσωτερικές ζυμώσεις που γίνονται όλο αυτό το διάστημα μέσα σας και να νιώσετε πιο ανάλαφροι και πιο ήρεμοι ψυχικά. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από την Παρασκευή θα ομορφύνει τόσο την καθημερινότητά σας όσο και εσάς τους ίδιους κάνοντάς σας να ασχοληθείτε με τα θέλω σας και βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων. Οι 14 και 15/9ου εκμεταλλευτείτε την τύχη που έχετε σε οτιδήποτε και αν θέλετε ενώ  οι 1/9ου είστε οι πιο πιεσμένοι. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα δείχνει ένα πολύ κοινωνικό διάστημα για εσάς που οι φίλοι και οι νέοι κύκλοι οι οποίοι σας ανοίγονται φαίνεται να έχουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας αφού θα μπορούν να στηρίξουν ή να επιδοτήσουν με κάποιο τρόπο τα φιλόδοξα της ζωή σας σχέδια. Η Αφροδίτη από την Παρθένο θα καθησυχάσει άγχη και ανησυχίες σας σχετικά με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί και σας δημιουργεί ανασφάλεια αυτό το διάστημα ενώ παράλληλα θα γαληνέψει επιτέλους τον ύπνο και την  ψυχολογία σας . οι 8 και 17/10ου περνάτε ένα διάστημα που όσα ξέρατε αλλάζουν και θα πρέπει να φανείτε προσαρμοστικοί σε αυτές τις αλλαγές. Κυριακή η καλύτερη μέρα για όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα  θα σας βοηθήσει να κλείσετε πολυπόθητες συμφωνίες, συνεργασίες προς το συμφέρον σας επιδοτώντας έτσι τα φιλόδοξα της ζωή σας σχέδια. Η Αφροδίτη από τον χώρο της Παρθένου θα σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς βάζοντας σας σε νέους κύκλους γνωριμιών μέσα από τους οποίους θα μπορούσατε να γνωρίσετε ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούσατε και να αποκτήσετε οποιασδήποτε μορφής σχέση ή συνεργασία στο μέλλον και που θα σας ηρεμούν ψυχικές σας ανησυχίες. Οι 3/11ου εκμεταλλευτείτε τις πολύ καλές ιδέες που έχετε αυτό το διάστημα. Παρασκευή και Σάββατο το καλύτερο 2ήμερο

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Το μυαλό σας δουλεύει με απίστευτές στροφές αυτό το διάστημα , οι ιδέες σας είναι παραγωγικές και εφαρμόσιμες  και η οικονομική στήριξη που μπορεί να έχετε από την οικογένεια θα τροφοδοτεί αυτές σας τις ιδέες καθώς και ταξίδια σας είτε πραγματικά είτε πνευματικά. Η Αφροδίτη από την Παρθένο βοηθά στα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια και είναι το διάστημα που όσοι  κοπιάσατε στο παρελθόν, ήρθε η ώρα να ανταμειφθείτε.  Η  επαγγελματική  άνοδο και προβολή είναι πιο κοντά από ποτέ για όσους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Οι γεννημένοι τις 2 πρώτες μέρες είστε μάχιμοι και έτοιμοι να διεκδικήσετε ότι αγαπάτε ή θέλετε πολύ. Τρίτη, Τετάρτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στον Λέοντα θα σας φέρει οικονομική βοήθεια είτε από τον σύντροφο είτε από ανεξάρτητες από την δουλειά πηγές εσόδων και αυτό θα σας κάνει να αναθαρρήσετε. Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και κάνει την σκέψη σας πιο ευέλικτη και εσάς ικανούς να μπορείτε να βλέπετε πολύπλευρα καταστάσεις που προκύπτουν και να δίνετε άμεσα λύσεις. Επίσης  σας δίνει παραγωγικές και εφαρμόσιμές ιδέες ώστε  να πετυχαίνετε τα θέλω σας και φιλόδοξα σχέδιά σας.  οι 5 και 14/1ου προσαρμοστείτε στις μοιραίες αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας ενώ οι 12 και 13/1ου εκμεταλλευτείτε την τύχη που έχετε σε όλους τους τομείς της ζωή σας αυτό το διάστημα. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυξημένη ανάγκη συντρόφευσης  που θα έχετε όλο αυτό το διάστημα θα σας κάνει και ευέλικτους και προσαρμόσιμους και δεκτικούς στα αιτήματα των γύρω σας ενώ παράλληλα θα βελτιώσει πολύ τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η Αφροδίτη από την Παρασκευή περνά στην Παρθένο κάνοντάς σας καχύποπτους και μυστικοπαθείς ενώ παράλληλα δεν σας αφήνει εκτεθειμένους οικονομικά αφού βρίσκονται άνθρωποι να σας στηρίζουν. Η Τετάρτη και η Πέμπτη μέχρι το μεσημέρι είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στο Λέοντα σηματοδοτεί την αρχή ενός κύκλου που τα επαγγελματικά σας σχέδια φαίνονται άκρως παραγωγικά και πραγματοποιήσιμα. Εκμεταλλευτείτε τις καλές συνθήκες που επικρατούν και τα πράγματα θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλετε. Από την Παρασκευή που η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο θα σας κάνει πιο συντροφικούς και συνεργάσιμους στα αιτήματα των ανθρώπων με τους οποίους σχετίζεστε με οποιονδήποτε τρόπο. Η Δευτέρα είναι η καλύτερη μέρα να ασχοληθείτε με πράγματα και ανθρώπους που αγαπάτε.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα