Το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock γκράφιτι στο Βερολίνο

Το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock γκράφιτι στο Βερολίνο

Το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock ήταν με βεβαιότητα το απόλυτο θέμα συζήτησης από την φετινή τελετή των Όσκαρ.

Τώρα και  γκράφιτι

Και μετά τα άπειρα ανέκδοτα, video και hashtag με έμπνευση το χαστούκι τώρα ένας καλλιτέχνης αποτύπωσε τη στιγμή σε τοίχο του Βερολίνου. Και μάλιστα όχι σε οποιονδήποτε τοίχο της πόλης αλλά σε τμήμα του  Τείχους του Βερολίνου

Η αντιπαράθεση του Will Smith με τον Chris Rock έχει πυροδοτήσει viral memes, παρωδίες, βίντεο με αντιδράσεις και ακόμη και κινούμενα σχέδια από τη νύχτα της 94ης απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Το περιστατικό με τους Will Smith και Chris Rock απεικονίζεται πλέον σε τοιχογραφία σε πρώην τμήμα του Τείχους του Βερολίνου. Το έργο γκράφιτι του Δομινικανού καλλιτέχνη Jesus Cruz Artiles παρουσιάζει τον Smith να χαστουκίζει τον Chris Rock. Στην τοιχογραφία, ο Smith αναπαριστάνει την «πραγματική ζωή», ενώ ο Rock χαρακτηρίζεται ως «η φανταστική μου ζωή στα social media»

Μάλιστα το δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram με τη λεζάντα «Συγγνώμη… δεν μπορώ να αντισταθώ» «Πώς τα πάτε στην πραγματική ζωή;».

Όσον αφορά την εξέλιξη που ακολούθησε το συμβάν με το χαστούκι του Will Smith και τις συνέπειες του, είναι βαριά για τον πρωταγωνιστή. Μιας και η Ακαδημία απέκλεισε τον Will Smith από όλες τις εκδηλώσεις και τις απονομές των βραβείων της

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Ο Κόλιν Φερθ στην ιστορική ταινία "Operation Mincemeat"
Prev Ο Κόλιν Φερθ στην ιστορική ταινία "Operation Mincemeat"
Next Το μέλλον στο ηλεκτρονικό εμπόριο περνάει από το Live Shopping
Το μέλλον στο ηλεκτρονικό εμπόριο περνάει από το Live Shopping, Κατερίνα Σταματελοπούλου