Το 8ο Αριστείον Ελαιολάδου πάει Λονδίνο!

Δημοσιεύθηκε

Το καλό, παρθένο ελαιόλαδο πρόκειται να ταξιδέψει ως την αγγλική πρωτεύουσα και να βραβευτεί στους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου «8ο Αριστείον ελαιολάδου».

Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο θα έχει την τιμητική του στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2016, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι διεθνείς διαγωνισμοί ελαιολάδου «8ο Αριστείον ελαιολάδου». Οι διοργανωτές αναμένουν να συγκεντρώσουν τα καλύτερα παρθένα ελαιόλαδα, ενώ θα δοθούν χωριστά βραβεία για την ποιότητα των ελαιόλαδων, αλλά και για την συσκευασία τους.

London IOOC 2016, London International Olive oil Competition. 8th ARISTION 2016, Olive oil Awards:

  • Quality award of Extra Virgin Olive Oil 2016,
  • Packaging award of Extra Virgin Olive Oil 2016

Μέσα στους στόχους των διοργανωτών είναι:

Η ευαισθητοποίηση ελαιοπαραγωγών με σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων τους

Η προώθηση της εξαιρετικής ποιότητας αγνού παρθένου ελαιόλαδου

Η βελτίωση των γνώσεων όσων ασχολούνται με το προϊόν αυτό

Η ενημέρωση σε σύγχρονα εργαλεία διδασκαλίας και μάθησης όσων εργάζονται σε μονάδες εστίασης

Η προώθηση της κατανάλωσης ελαιολάδου στις τοπικές αγορές

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και να προωθήσουν το λάδι τους, μπορούν να κατεβάσουν τις αιτήσεις συμμετοχής στα παρακάτω link, για ποιότητα και συσκευασία αντίστοιχα.

A._ Διαγωνισμός ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ελαιολάδου 2016.
Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής:

Σκοπός είναι η πρωτοκαθεδρία προϊόντων (brands). Η έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη του προϊόντος και της μάρκας, αλλά και η πρωτοκαθεδρία σε μια κατηγορία, έτσι ώστε η εταιρεία να μπορεί να χρεώνει για τα προϊόντα της, τέτοιο ποσό, που οι καταναλωτές να εξακολουθούν να το πληρώνουν. Η γρήγορη προσέγγιση της ανάπτυξης του προϊόντος και του εμπορικού σήματος είναι το κλειδί. (London olive oil Quality award).

B._ Διαγωνισμός ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ελαιολάδου 2016.
Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής

Η ετικέτα είναι ισχυρό εργαλείο προώθησης για επικοινωνία για τα προϊόντα και για την επιτυχία της εταιρείας, εγχώρια και στο εξωτερικό. Η παρουσία του βραβείου συσκευασίας προσφέρει άμεση διαφοροποίηση ανάμεσα στην τεράστια επιλογή προωθούμενων προϊόντων και διασφαλίζει τους καταναλωτές για την αγοραστική τους απόφαση (London olive oil Packaging award).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Confexpo Ltd, 0044 208 359 1388, info@aristionawards.co.uk, www.aristionawards.co.uk

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα