Τι έγινε στα Fashion Awards 2021 στο Λονδίνο
Τι έγινε στα Fashion Awards 2021 στο Λονδίνο

Δημοσιεύθηκε

Τα Fashion Awards 2021 τα είχαν όλα. Από τους λαμπερούς καλεσμένους μέχρι την μετάδοση μέσω του TikTok η μόδα υπήρχε παντού και έδινε τον ρυθμό.

Οι λάτρεις της μόδας από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν διαδικτυακά στην εμβληματική ετήσια εκδήλωσή του.  Με μερικούς από τους πιο σημαντικούς εμπνευστές της μόδας, σχεδιαστές, και διασημότητες

Η φετινή εκδήλωση περιλάμβανε διακρίσεις, όπως ο Σχεδιαστής της Χρονιάς και το Βραβείο του Ιδρύματος BFC. Τα Fashion Awards τίμησαν επίσης και γιόρτασαν τους Leaders of Change. Μια τιμητική διάκριση για τους σχεδιαστές, μάρκες, δημιουργούς που πρόσφεραν θετικές αλλαγές στη βιομηχανία της μόδας. Ενώ οι κατηγορίες ήταν: Περιβάλλον, Άνθρωποι και Δημιουργικότητα.

Οι υποψήφιοι, οι νικητές και οι βραβευθέντες ψηφίστηκαν από μια επιτροπή που αποτελείται από περισσότερα από 800 βασικά μέλη της διεθνούς βιομηχανίας μόδας.

Παρουσιαστής της βραδιάς ο πολυβραβευμένος και πολυπράγμων Billy Porter και ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους performers. Με το πιο χαρακτηριστικό του προσόν ότι καταφέρνει να συνδέει και να επικοινωνεί με έξοχο τρόπο πολλές και διαφορετικές παραστάσεις. Ενώ, μέσω του στυλ του χρησιμοποιεί τη μόδα ως μέσο αυτοέκφρασης και επικοινωνίας.

Ο βραβευμένος με Brit Βρετανός τραγουδιστής/τραγουδοποιός Griff εμφανίστηκε ζωντανά από το κόκκινο χαλί. Σε μια χρονιά που ήταν πολύ σημαντική και επιτυχημένη για αυτόν.  Η ερμηνεία του Griff ξεκίνησε το πρώτο Red-Carpet LIVESTREAM στον επίσημο λογαριασμό @TheFashionAwards στο TikTok.

Στο πλαίσιο των The Fashion Awards 2021, υπήρχε και η καθηλωτική εμπειρία στο Roblox.  Η metaverse εμπειρία μετέφερε τους επισκέπτες στο εμβληματικό Royal Albert Hall για να απολαύσουν μια από τις μεγαλύτερες γιορτές μόδας.

Η εκδήλωση επέκτεινε την παγκόσμια εμβέλειά της με μια νέα δημιουργική προσέγγιση και στόχους για το μέλλον. Ενώ, γιόρτασε τους φετινούς ηγέτες που αλλάζουν τη βιομηχανία, καθώς και τον παγκόσμιο αντίκτυπο της μόδας και στον πολιτισμό.

Έχουμε καθήκον να υποστηρίξουμε τη νέα γενιά, να την εμπνεύσουμε και να τους παρακινήσουμε να γνωρίζουν ότι υπάρχει μέλλον στη δημιουργικότητα. Τα Fashion Awards στηρίζουν με φιλανθρωπικές εκδηλώσεις το Ίδρυμα BFC. Και επικεντρώνεται στον εορτασμό της αριστείας στη βιομηχανία της μόδας και στην υποστήριξη της μελλοντικής γενιάς δημιουργικών ταλέντων.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα