Στα Starbucks το πρωινό μας φτιάχνει τη μέρα

Δημοσιεύθηκε

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» και ξεκινάει πάντα από τα Starbucks. Όπως όλοι γνωρίζουμε το πρωινό αποτελεί το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και χαρίζει στον οργανισμό μας την απαραίτητη ενέργεια για να έχουμε μια άκρως παραγωγική και δημιουργική ημέρα. Για αυτό τον λόγο τα Starbucks, δημιούργησαν νέα εναλλακτικά προϊόντα για πρωινό, τα οποία μαζί με τα ήδη υπάρχοντα ανταποκρίνονται στις γευστικές και θρεπτικές ανάγκες και επιλογές όλων.

Great Mornings@Starbucks I

Όσοι επισκεφτούμε τα καταστήματα Starbucks έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε το δικό μας πρωινό μέσα από δεκάδες διαφορετικούς συνδυασμούς 3 προϊόντων στη μοναδική τιμή των 5€ για αγορές μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι. Το πρωινό μας θα μπορούμε να το απολαύσουμε όπου θέλουμε, είτε στο αγαπημένο μας Starbucks κατάστημα, είτε στο γραφείο ή ακόμη και στο σπίτι μας.

Πιο συγκεκριμένα, με οποιοδήποτε ρόφημα Cappuccino, Freddo, Latte, Καφέ Φίλτρου και Τσάι, μπορούμε να επιλέξουμε άλλα 2 προϊόντα από τις 17 παρακάτω επιλογές:

Αλμυρές επιλογές
Τυρόπιτα με παρμεζάνα
Τυρόπιτα κουρού
Κουλούρι με κρέμα τυρί
Μεσογειακό Brioche
Μινι Μπαγκετίνι με Ζαμπόν και Τυρί

Υγιεινές επιλογές
Γιαούρτι με μαρμελάδα φράουλα και δημητριακά
Γιαούρτι με μαρμελάδα βερίκοκο και δημητριακά
Γάλα με δημητριακά
Τόστ με γαλοπούλα
Τόστ με τυρί
Φυσικός Χυμός πορτοκάλι

Γλυκές επιλογές
Κέικ λεμόνι
Κέικ σοκολάτα βανίλια
Κρουασάν βουτύρου
Κρουασάν βουτύρου και μαρμελάδα φράουλα
Κρουασάν βουτύρου και μαρμελάδα βερίκοκο
Κρουασάν Σοκολάτας

Ότι και αν επιλέξουμε, η μέρα μας θα ξεκινήσει καλά, με ένα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και γεύση πρωινό. Γιατί «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» και ξεκινάει πάντα από τα Starbucks

*Η τιμή ων 5€ ισχύει για ρόφημα μεγέθους tall (355 ml). Κάθε επόμενο μέγεθος έχει χρέωση +50 λεπτά.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα