Ποντίκι υπολογιστή σχεδιάζεται από τη Yamaha, με στυλ

Ποντίκι υπολογιστή σχεδιάζεται από τη Yamaha, με στυλ

Ποντίκι υπολογιστή με στυλ πνευστού οργάνου ή μοτοσυκλέτας και με ιδιαίτερη κομψότητα σίγουρα θα δίνει στα κλικ άλλη αίσθηση… Φανταστείτε να ακούτε την αρμονία ή τους ήχους μια μοτοσυκλέτας καθώς κλικάρετε..

Το project  “Two Yamahas One Passion” παρουσίασε το τελικό σχέδιο για ένα ποντίκι υπολογιστή από τη Yamaha σε συνεργασία με τη Yamaha Motor.

Και έτσι προέκυψαν δύο «ποντίκια» υπολογιστή, το ένα με σχήμα μουσικού οργάνου και μιας μοτοσυκλέτας.

Η ιδέα εστιάστηκε στις ομοιότητες που έχει η πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος και πνευστού μουσικού οργάνου. Και έχει να κάνει με με τις ομοιότητες που έχουν όσον αφορά τις οδηγίες που στέλνονται μέσω ηλεκτρικών σημάτων και άλλων χαρακτηριστικών τους

Όσον αφορά την μοτοσυκλέτα οι σχεδιαστές έδωσαν στο «ποντίκι» το σχήμα της. Η έμπνευση ήρθε από όλα τα ηλεκτρονικά μέρη της και μεταφέρθηκε στυλιστικά στο “ποντίκι υπολογιστή” Ενώ τα μέρη των κουμπιών είναι εμπνευσμένα από το γκάζι ενός τζετ σκι ή ενός οχήματος παντός εδάφους. Αυτό σημαίνει ότι όταν πιέζεται το το αριστερό ή δεξί κλικ νιώθεις την ενέργεια μιας μοτοσυκλέτας…

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Ο Tommy Hilfiger παίζει παιχνίδια στον κόσμο του metaverse, Κατερίνα Σταματελοπούλου
Prev Ο Tommy Hilfiger παίζει παιχνίδια στον κόσμο του metaverse
Next Οι Rolling Stones γιορτάζουν τα 60 τους
Οι Rolling Stones γιορτάζουν τα 60 τους