Ο κόσμος του Harry Potter είναι πάλι εδώ, της Σέβης Λουΐζου

Δημοσιεύθηκε

Τα νέα διαδίδονται πολύ γρήγορα για τη νέα ταινία της JK Rowling, με θέμα τον κόσμο του Harry Potter. Σύμφωνα με το BBC News, το βιβλίο με τίτλο “Fantastic Beasts and Where to Find Them” θα γίνει σειρά από ταινίες.

Η εταιρία Warner Bros πρότεινε πρόσφατα στη συγγραφέα να μεταφέρουν το βιβλίο στη μεγάλη οθόνη. Η πολυεκατομμυριούχος ξεκίνησε να γράφει αυτήν την περίοδο το σενάριο για την πρώτη ταινία και είναι ενθουσιασμένη. Σύμφωνα με το BBC News, η JK Rowling λέει ότι ήθελε να επισκεφθεί ξανά το μαγικό κόσμο του Harry Potter αν παρουσιαζόταν μια καλή ιδέα, η οποία και ήρθε.

Το βιβλίο “Fantastic Beasts and Where to Find Them” δεν αποτελεί πρόλογο ή συνέχεια της σειράς Harry Potter. Επίκεντρο αυτή τη φορά είναι ο Newt Scamander, ο οποίος είναι ο φανταστικός συγγραφέας του βιβλίου. Αν θυμάστε καλά, το βιβλίο αυτό ανήκε στον ήρωα Harry Potter όταν φοιτούσε στο σχολείο του Hogwarts. Επίσης, στην τελευταία ταινία, ο εγγονός του Newt Scamander, ονομαζόμενος Rolf, παντρεύτηκε τη Luna Lovegood. Η ιστορία του Newt Scamander θα ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη, 70 χρόνια πριν από τον Harry Potter, δηλαδή περίπου τη δεκαετία του 1920.

Περιμένουμε περισσότερα νέα σχετικά με την ταινία σύντομα! Προς το παρόν ας διαβάσουμε το βιβλίο.

S.Louizou_photoΗ Σέβη Λουΐζου σπούδασε Γλωσσολογία της Νοτιοανατολικής Μεσογείου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Υπολογιστική Γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία. Μιλάει 6 γλώσσες.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα