Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρεσβευτής της Breitling
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρεσβευτής της Breitling

Δημοσιεύθηκε

Η Breitling ανακοίνωσε ότι ο σούπερ σταρ του μπάσκετ Γιάννης Αντετοκούνμπο, θα γίνει το νεότερο μέλος της ομάδας της, αντιπροσωπεύοντας την πολυτελή ωρολογοποιία ως ένας από τους πρεσβευτές της παγκοσμίως.

«Η δύναμη της θέλησης, η αφοσίωση, το ακλόνητο όραμα και η επιθυμία του Γιάννη τον κάνουν έμπνευση», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Breitling, Georges Kern. «Επιπλέον, είναι απλώς ένας από τους πιο cool, πιο προσγειωμένους τύπους που θα συναντήσεις ποτέ. Όταν αναζητούμε ένα μέλος για τα squad μας, δεν ψάχνουμε μόνο όσους είναι οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν αλλά όσους φέρνουν χαρακτήρα και ακεραιότητα σε ό,τι κάνουν.”

Στα επιβλητικά 2μ. και 11 εκ. και με τις ικανότητες στο στεφάνι να ταιριάζουν με το ύψος του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαινόταν προορισμένος να παίξει μπάσκετ. Όμως δεν βγήκε από τα παραδοσιακά αμερικανικά scouting του ΝΒΑ. Το ταξίδι του ήταν πολύ πιο αντισυμβατικό — και διεθνές.

Ο Αντετοκούνμπο γεννήθηκε από Νιγηριανούς γονείς στην Ελλάδα. Αν και μεγάλωσε αντιμετωπίζοντας πολλές προκλήσεις, το πάθος του για το μπάσκετ και η αδιάκοπη προσπάθεια για επιτυχία ξεπέρασαν αυτά τα εμπόδια. Έδειξε το ταλέντο του στα ελληνικά πρωταθλήματα νέων και, ενώ ήταν ακόμη έφηβος, επιστρατεύτηκε στο ΝΒΑ.

Σήμερα, ο Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του διοικούν μια ακαδημία μπάσκετ στην Αθήνα που βοηθά παιδιά από μη προνομιούχες ομάδες να εμπλακούν στο παιχνίδι και, μέσω αυτού, να χτίσουν αυτοπεποίθηση και δεξιότητες ζωής για ό,τι έχουν στο μυαλό τους.

Ο Αντετοκούνμπο ενώνεται με άλλες διασημότητες, όπως ο Brad Pitt, η Charlize Theron, η Misty Copeland, o Kelly Slater και ο Adam Driver, ως μέλος του Breitling Squad. Σε προσωπικότητα και στυλ, ο καθένας τους αντιπροσωπεύει την casual, inclusive και βιώσιμη προσέγγιση της Breitling στην πολυτέλεια, ενώ φέρνει τον δικό του δυναμικό χαρακτήρα στη δουλειά του με τη μάρκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα