Μεγάλη νικήτρια η Αντέλ στα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία 2022

Μεγάλη νικήτρια η Αντέλ στα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία 2022

Στα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία 2022 μεγάλη νικήτρια είναι η Adele που κέρδισε 3 βραβεία. Μάλιστα φέτος είναι η πρώτη φορά που τα βραβεία ήταν ουδέτερου φύλου.

Η τραγουδίστρια πήρε τα βραβεία για τον Καλλιτέχνη της Χρονιάς, το Καλύτερο Τραγούδι για το Easy On Me και το Άλμπουμ της Χρονιάς. Με την τελευταία της δισκογραφική δουλειά 30. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Adele είπε στο κοινό: «Καταλαβαίνω ότι αυτό το βραβείο έχει αλλάξει, αλλά μου αρέσει να είμαι γυναίκα καλλιτέχνης!»,

Ένα σχόλιο για το γεγονός ότι πλέον τα βραβεία είναι ουδέτερου φύλλου. Ενώ είπε δεν είχε κανονίσει να πάει σε κάποιο πάρτι μετά την τελετή. Μάλιστα είπε: «Θα επιστρέψω κατευθείαν στο διαμέρισμά μου, στο κρεβάτι μου και θα φάω από τα McDonald’s»

Όσον αφορά για το που αφιερώνει τα βραβεία της. Η Adele δακρυσμένη δήλωσε ότι το βραβείο της για το άλμπουμ της χρονιάς το αφιερώνει στον γιο της Angelo και στον πρώην σύζυγό της Simon Konecki. Μάλιστα είπε ότι ο δίσκος «αφορά πραγματικά αυτούς», προτού πιστώσει στον εαυτό της ότι «έκανε κάτι τόσο προσωπικό».

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια μπαλάντα για πιάνο κέρδισε τόσες πολλές ψήφους. Αλλά σας ευχαριστώ πολύ» Δήλωσε η τραγουδίστρια στη σκηνή των «BRIT Awards» στο O2 Arena, για το πρώτο της βραβείο ντυμένη με μαύρο φόρεμα Armani.

Nτυμένη στα χρυσά, η σταρ τραγούδησε την μπαλάντα «I Drink Wine», εντυπωσιάζοντας για μία ακόμη φορά τους θαυμαστές της.

Το άλμπουμ της «30» σάρωσε με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2021 μετά από μόλις έξι εβδομάδες κυκλοφορίας.

Άλλοι νικητές της βραδιάς στα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία 2022, ήταν ο Ed Sheeran που πήρε το βραβείο τραγουδοποιού της χρονιάς. Kαι ο Sam Fender που κέρδισε το βραβείο Rock/Alternative Act.

Τα βραβεία BRIT προκάλεσαν διαμάχες πέρυσι, αφού εγκατέλειψαν τις παραδοσιακές κατηγορίες ανδρών και γυναικών σε ουδέτερα ως προς το φύλο βραβεία. Μια κίνηση που έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία τους, κάτι που δεν άρεσε σε κάποιους.

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Ναι στην τηλεργασία και μετά την πανδημία λένε οι Έλληνες
Prev Ναι στην τηλεργασία και μετά την πανδημία λένε οι Έλληνες
Next Θα γίνει η Ελβετία η πρώτη χώρα χωρίς ιατρικές δοκιμές σε ζώα;
Θα γίνει η Ελβετία η πρώτη χώρα χωρίς ιατρικές δοκιμές σε ζώα;