Η καινοτόμα μόδα στο πρόσωπο του Κίμ Τζόουνς

Η καινοτόμα μόδα στο πρόσωπο του Κίμ Τζόουνς

Η καινοτόμα μόδα και η δημιουργικότητα του πολυτάλαντου Κίμ Τζόουνς τον ανακήρυξε Καινοτόμο της Μόδας από την  The Wall Street Journal

Ο Κιμ Τζόουνς ξεκίνησε και έγινε γνωστός σαν δημιουργικός διευθυντής ανδρικών ενδυμάτων του Louis Vuitton

Ακολούθησε ο οίκος Dior όπου καταξιώθηκε σαν καλλιτεχνικός διευθυντής το 2018. Εκεί δημιούργησε συλλογές με  καλλιτέχνες όπως οι ζωγράφοι Κένι Σαρφ, Πίτερ Ντόιγκ, Αμοάκο Μποάφο. Το 2020 πέρασε τα γυναικεία ενδύματα και την haute couture του Fendi το 2020.

Ενώ γνωστή είναι και η συνεργασία του με τον οίκο μόδας Versace για την τελευταία συλλογή FENDACE. Όμως η συνεργασία του με το brand SKIMS της Κιμ Καρντάσιαν τον ανακήρυξε Καινοτόμο Brand της χρονιάς.

Για τον Τζόουνς ήταν ένα «ενδιαφέρον» πρότζεκτ που είναι «εντελώς απροσδόκητο αλλά έχει νόημα». Ενώ δήλωσε: «Μια από τις χαρές του να μεγαλώνεις είναι ότι δεν νοιάζεσαι τόσο για αυτά τα πράγματα. Κάθε φορά που κάνεις μια συλλογή γίνεται καλύτερη ή πουλάει περισσότερο. Ή οι άνθρωποι τη θέλουν περισσότερο, και  αυτό  πραγματικά έχει σημασία. Είναι οι άνθρωποι για τους οποίους νοιάζομαι περισσότερο» αναφέρει ο Κιμ Τζόουνς σε συνέντευξή του στην WSJ

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Ψηφιακές Ειδήσεις: Ποιες είναι οι ενημερωτικές συνήθειες των Ελλήνων
Prev Ψηφιακές Ειδήσεις: Ποιες είναι οι ενημερωτικές συνήθειες των Ελλήνων
Next Μουσική techno σε πυρηνικό εργοστάσιο από γνωστή DJ
Μουσική techno σε πυρηνικό εργοστάσιο από γνωστή DJ