Η Interflora γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας με γυναικεία έμπνευση

Η Interflora γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας με γυναικεία έμπνευση

 Η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας δίνει έμπνευση στην εταιρία  Interflora για μια νέα καμπάνια που  επισημαίνει την ανισότητα των φύλων.  Με το μεγαλύτερο δίκτυο ανθοπωλείων στο ενεργητικό της διαθέτει το πιο δημοφιλές δίκτυο παράδοσης λουλουδιών στον κόσμο.

Έτσι φέτος, η Interflora για την ημέρα της γυναίκας λανσάρει ένα νέο μπουκέτο εμπνευσμένο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Bumble και τη νεότερη γυναίκα δισεκατομμυριούχο, Whitney Wolfe Herd. Το μπουκέτο λουλουδιών Equal Power είναι κατασκευασμένο από λευκά και κόκκινα τριαντάφυλλα που αντιπροσωπεύουν οπτικά τις ανισότητες των φύλων. Θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στις 8 Μαρτίου 2021

Μέσα από την καμπάνια η εταιρία θέλει να τονίσει την συμβολή των γυναικών και τους αγώνες για ισότητα. Ενώ παράλληλα τονίζονται και οι συνεχιζόμενες ανισότητες σε όλους τους τομείς ακόμα και σήμερα. Τα στατιστικά είναι αντιπροσωπευτικά όσον αφορά τον αποκλεισμό των γυναικών σε διευθυντικές θέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το αφιέρωμα στην ημέρα της γυναίκας έχει σαν στόχο την παγκόσμια ευαισθητοποίηση υπενθυμίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στον κόσμο.

Για την ιστορία η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (IWD) ξεκίνησε να γιορτάζεται στις αρχές του 1900. Μια εποχή αναταραχών στον βιομηχανικό κόσμο και μεγάλων κινητοποιήσεων με την άνοδο των ριζοσπαστικών ιδεολογιών. Με αποκορύφωμα τις γυναικείες διαδηλώσεις το 1908 στη Νέα Υόρκη από 15.000 γυναίκες. Τα αιτήματα περιλάμβαναν το δικαίωμα της ψήφου και καλύτερες εργασιακές συνθήκες και αμοιβές.

Από τότε έχουν αλλάξει πολλά όμως χρειάζεται να γίνουν ακόμα αρκετά…

Published by

Editor-in-Chief

Με τη σημασία στο περιεχόμενο και την χρήσιμη πληροφορία, το flust.gr ασχολείται με ό,τι μπορεί να εμπνεύσει και να αλληλεπιδράσει με τους χρήστες που το επιλέγουν. Μέσα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της καθημερινότητας από όλο τον κόσμο, μέσα από την τεχνολογία, την κοινωνική ζωή και τους ανθρώπους με θετική διάθεση και έμπνευση!
Το νέο βίντεο της Air France μας υπενθυμίζει την μοναδική γαλλική κομψότητα
Prev Το νέο βίντεο της Air France μας υπενθυμίζει την μοναδική γαλλική κομψότητα
Next Πως ένα facebook shop βοηθάει τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας
Πως ένα facebook shop βοηθάει τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας