Επίσκεψη στο Μουσείο Μπενάκη για το καλοκαιρινό φεστιβάλ

Δημοσιεύθηκε

Το καλοκαιρινό φεστιβάλ στο Μουσείο Μπενάκη που ξεκίνησε στις 9 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 27 του ίδιου μήνα, στοχεύει να μετατρέψει το αίθριο του μουσείου, σε ένα ατμοσφαιρικό θερινό κινηματογράφο που θα προβάλει ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ και βραβευμένες ταινίες, αλλά και σε έναν συναυλιακό χώρο κάθε Σάββατο βράδυ. Ανάμεσα στις εξαιρετικές ταινίες εκ των οποίων πολλές θα είναι και σε πρώτη προβολή, η κινηματογραφική εικονική επίσκεψη στην sold out έκθεση «THE EXHIBITION – MUNCH 150» και το νέο ντοκιμαντέρ «BRUCE SPRINGSTEEN & I» που θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 22 Ιουλίου αποκλειστικά στο πλαίσιο του καλοκαιρινού φεστιβάλ στο Μουσείο Μπενάκη, αλλά και σε 300 αίθουσες σε όλο τον κόσμο, εκείνη την ημέρα.

Κάθε Σάββατο στο αίθριο του μουσείου θα πραγματοποιούν ζωντανές εμφανίσεις καλλιτέχνες όπως η Μαρίζα Ρίζου με την μπάντα της, The Burger Project και ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal), οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το Φεστιβάλ.

Ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ διαφορετικό και πρωτότυπο μετατρέποντας μια επίσκεψη στο μουσείο, σε μια καλοκαιρινή έξοδο πολλαπλών επιλογών μιας και στο χώρο του μουσείου θα προσφέρονται cocktail, snacks και γλυκά μόνο από ελληνικές εταιρίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα