Επιχειρηματίας ετών… 13

Δημοσιεύθηκε

flust.gr-isabella-rose-taylor

H Rose Taylor, είναι η νεαρότερη επιχειρηματίας και μάλιστα ήδη πολύ επιτυχημένη. Στην ηλικία των 13 χρόνων, έχει καταφέρει να διαθέτει τα ρούχα που έχει σχεδιάσει η ίδια σε 10 καταστήματα στις ΗΠΑ και online σε όλο τον κόσμο, από την εταιρεία της Nordstrom, ενώ παρουσίασε την κολεξιόν της για την Άνοιξη 2015, στο fashion week της Νέας Υόρκης. Από τα 8 της ασχολείται με την ζωγραφική και το ράψιμο και με την ενθάρρυνση των γονιών της αποφάσισε να μην περιμένει να ενηλικιωθεί για να ξεκινήσει την δική της επιχείρηση.

Όπως ήταν αναμενόμενο η αναγνώριση ήρθε πρώτα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η σελίδα της Taylor αριθμεί πάνω από 2.000.000 like αλλά και στο instagram είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ενώ στο YouTube συνεργάζεται με το κορυφαίο δίκτυο (MCN) StyleHaul.

1410375382-13-year-old-entrepreneur-just-debuted-her-clothing-line-ny-fashion-week-isabella-rose-taylor-collection

Όσον αφορά το συγκριτικό πλεονέκτημα της επιχείρησης της, η Taylor συνδυάζει στα σχέδια της, το grungy με το hippie προσθέτοντας ιδιαίτερες λεπτομέρειες και οι τιμές κυμαίνονται από 28- 89 δολάρια. Στόχος της νεαρής επιχειρηματία είναι να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο brand όπου θα περιέχει αξεσουάρ, παπούτσια, τσάντες και κοσμήματα. Μάλιστα, καλεσμένη από το Επιχειρηματικό δίκτυο Γυναικών (DWEN) είχε μιλήσει την προηγούμενη χρονιά μπροστά σε 800 γυναίκες επιχειρηματίες. Είναι μέλος της Mensa, φοιτήτρια ήδη σε κολέγιο, γράφει ποιήματα και σίγουρα δεν είναι μια συνηθισμένη έφηβη!

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα