Εντυπωσιακό σκηνικό στο show ανδρικής κολεξιόν SS24 του Dior
Εντυπωσιακό σκηνικό στο show ανδρικής κολεξιόν SS24 του Dior

Δημοσιεύθηκε

Στο show ανδρικής κολεξιόν SS24 του Dior μια κατασκευή που έμοιαζε με μηχανικό κήπο έκλεψε τις εντυπώσεις

Τα μοντέλα ως άνθη

Το show πραγματοποιήθηκε στην École Militaire στο Παρίσι, με τα μοντέλα να εμφανίζονται από μια ειδικά κατασκευασμένη δομή που δημιούργησε η εταιρεία εκδηλώσεων και παραγωγών Villa Eugénie.

Η γκρίζα κιβωτιόσχημη δομή είχε εγκατασταθεί μέσα στη στρατιωτική σχολή και είχε ένα μεταλλικό δάπεδο-πλέγμα με βαθμιδωτές σειρές καθισμάτων κάτω από ένα lightbox στην οροφή.

Καθώς τα φώτα χαμήλωναν για να ξεκινήσει το show, τα 51 πάνελ στο δάπεδο-πλέγμα άρχισαν να λάμπουν και να ανασύρονται, αποκαλύπτοντας καταπακτές από τους οποίους ανέβαιναν τα μοντέλα.

Σύμφωνα με την περιγραφή του Dior για την παρουσίαση, αυτό που δημιουργήθηκε ήταν ένας “μεταλλικός κήπος”, όπου τα μοντέλα εμφανίστηκαν ως “ανδρικά άνθη ή homme fleurs”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 装苑 (@soenonline)

Το show ανδρικής κολεξιόν SS24 Dior παρουσίασε την κολεξιόν με έντονα χρώματα και κομμάτια που αναφέρονταν σε άνθη.

Η περιγραφή ανέφερε ότι πρόκειται για ένα κολάζ επιρροών και ποπ εικονογραφίας που λαμβάνει μορφή σε έναν μηχανικό “κήπο άνδρα-άνθους”, συνδυάζοντας παράδοση και ανατροπή.

Το show, με τον τίτλο “From New Look to New Wave”, γιόρτασε την πέμπτη επέτειο του Kim Jones ως διευθυντή δημιουργικού του οίκου Dior.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα