Αστρολογικές προβλέψεις|5 έως 11 Οκτωβρίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Το Digital World Summit Greece, η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών που τελεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και του

Διαβάστε περισσότερα...

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 5 έως 11 Οκτωβρίου

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Οι αρνητικές όψεις που γίνονται στην αρχή της εβδομάδας προϊδεάζουν για το δύσκολο και μπερδεμένο για τα επαγγελματικά και συνεργασιακα ζητήματα 7ημερο καθώς το να επικοινωνήσετε με τον/τη σύντροφο ή με  συνεργάτες θα μοιάζει ουτοπικό.  Από την Πέμπτη που η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και σε συνδυασμό με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή από Παρασκευή , θα αρχίσει να βελτιώνεται η επικοινωνία με τους γύρω σας και τα επαγγελματικά σας σχεδία θα αρχίσουν να σας αποδίδουν και οικονομικά. Οι 17 έως 19/4ου έχουν  να περιμένουν μία συναισθηματική χαρά.  Η Τέταρτη και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες ημέρες να ασχοληθείτε με πράγματα και ανθρώπους που αγαπάτε.

Ταύρος

Ταύρος

Μόνο εύκολη  δεν θεωρείται η εβδομάδα αυτή , με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα πρωταγωνιστές στις αρνητικές όψεις της εβδομάδας. Όμως οι  γεννημένοι 21,22/4ου και 2,3,4/5ου  έχουν να περιμένουν καλές εξελίξεις ή και κάποιο κέρδος στα επαγγελματικά τους και σε ότι αφορά προσωπικά τους σχέδια που θα τους χαροποιήσει, ενώ για τους πολλούς ο επαγγελματικός χώρος θα σας δημιουργήσει αναστάτωση. Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο θα φέρει (το προσεχές διάστημα)  μια αρκετά καλή γνωριμία για τους ελεύθερους ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν χαρές είτε από τα παιδιά τους είτε από την επίτευξη κάποιων στόχων τους και βελτίωση στις σχέσεις τους.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Προσεκτικοί πρέπει να είσαστε στα λόγια και τις μετακινήσεις σας αυτή την εβδομάδα καθώς οι αρνητικές όψεις πρόκειται να δημιουργήσουν οικογενειακά ή και προσωπικά μπερδέματα με ανθρώπους της καρδιά σας και ο λόγος σας δεν πρόκειται να σας βοηθήσει στην επίλυση τους. Από την Πέμπτη που η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και στο κοντινό μέλλον θα υπάρξουν διάφορες αιτίες ή και η παρουσία κάποιου ατόμου που θα ομορφύνουν το χώρο του σπιτιού ενώ είναι το κατάλληλο διάστημα για οποιαδήποτε αισθητική αλλαγή  στον χώρο που ζείτε. Ο Ερμής γυρνά ορθόδρομος από την Παρασκευή και αποκαθιστά την  χαμένη με άτομα της καρδιά σας επικοινωνία. Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο για να περάσετε όμορφα κανόνας πράγματα που σας ευχαριστούν.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οικογενειακά προβλήματα θα μπορούσαν να γίνουν αιτία σημαντικών εξόδων που θα σας ταρακουνήσουν για τα καλά γι’ αυτό καλό θα ήταν να κινηθείτε προσεκτικά με τα χρήματα σας προνοώντας για τα δύσκολα. Από Πέμπτη η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και δίνει ένα διάστημα ευχάριστων μηνυμάτων, συναπαντημάτων και μετακινήσεων κάνοντας  παράλληλα πιο γλυκό το λόγο σας  και πιο ευέλικτη τη συμπεριφορά σας στα αιτήματα των άλλων.  Οι 6/7ου να είστε προσεκτικοί σε ότι κάνετε.  Την Παρασκευή ο Ερμής σε ορθή φορά σιγά – σιγά θα αποκαθιστά παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Δευτέρα και Τρίτη σας δίνουν ευέλικτη και εφευρετική σκέψη.

Λέων

Λέων

Η εβδομάδα σας θέλει προσεκτικούς στη διαχείριση των οικονομικών σας και στις συμφωνίες / συνεργασίες που επιδιώκεται αυτό το διάστημα διότι υπάρχουν ασάφειες και ανακρίβειες που εύκολα θα σας μπερδέψουν. Οι 20 έως 22/8ου έχουν να περιμένουν κάποιο ευχάριστο μήνυμα , μία επιβεβαίωση ή κάποιο κέρδος που θα τους χαροποιήσει. Από την Πέμπτη που η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και μέχρι τις 8/11ου θα σας δώσει μια ανάσα στα οικονομικά σας ενώ από Παρασκευή που ο Ερμής γυρνά σε ορθή πορεία θα αποκαταστήσει από τα τέλη της εβδομάδας, τον υγιή διάλογο με φίλους και θα διευκολύνει οποιασδήποτε μορφής συζήτηση. Δεύτερα κα Τρίτη θα είσαστε πιο ευαίσθητοι και απόμακροι  από τον πολύ τον κόσμο ενώ Τετάρτη και Πέμπτη είναι καλές μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και ότι σας ευχαριστεί.

Παρθένος

Οι αρνητικές όψεις που χρωματίζουν το πρώτο 3ήμερο την εβδομάδα δίνοντας οικονομικής φύσεως προβλήματα όπως και  μπερδέματα σε σχέσεις και συνεργασίες ενώ παράλληλα θα επηρεάσουν και την οικονομία σας. Η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο από την Πέμπτη και ομορφαίνει τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ιδίους δημιουργώντας σας την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Από την Παρασκευή που ο Ερμής γυρνά ορθόδρομος θα αρχίσει να φτιάχνει και η οικονομία σας. Οι 4,5,6/9ου είναι οι πιο τυχεροί απ’ όλους σε ότι και αν κάνουν ενώ οι 24,25/8ου έχουν τις ίδιες πιέσεις με τον Δεκέμβρη του 2014.

Ζυγός

Η ανάγκη σας να φαίνεστε και να πρωτοστατείτε σε παρέες φίλων και γνωστών παραμελώντας οικογενειακές ή άλλες υποχρεώσεις θα προκαλέσει την αντίδραση όχι μόνο του συντρόφου που σίγουρα θα σας δημιουργήσει εντάσεις στον χώρο του σπιτιού αλλά και ανθρώπων με τους οποίους σχετίζεστε είτε συναισθηματικά είτε επαγγελματικά. Ιδιαίτερα οι 6/10ου ρίξτε τους τόνους και φανείτε προσεκτικοί με όλα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και τον 12ο φυσικό σας οίκο θα  γαληνέψει σταδιακά  ανησυχίες σας , προσφέροντας σας πιο ήσυχο ύπνο και πιο καλή ψυχολογία. Ο Ερμής από την Παρασκευή γυρνώντας σε ορθή φορά θα ξεμπλοκάρει συμφωνίες που περίμεναν καιρό.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Οι λεκτικές κόντρες στον χώρο της δουλειάς ή και στην οικογένεια για όσους συνεργάζονται με άτομα της οικογενείας θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την δύσκολη εβδομάδα. Κάλο θα ήταν να μην εμπιστεύεστε όσα σας λένε ή ακούτε και να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια , διότι θα μπορούσατε να εξαπατηθείτε ακόμα και από άτομα  που εμπιστεύεστε.  Η Αφροδίτη περνώντας στην Παρθένο ανοίγει από εδώ και πέρα τον κοινωνικό σας κύκλο και σας βάζει σε νέες παρέες μέσα από τις οποίες θα γνωρίσετε και κάποιον αξιόλογο άνθρωπο. Ο Ερμής γυρίζοντας σε ορθή πορεία  θα βάλει τέρμα στις εκνευριστικές αναβολές του τελευταίου διαστήματος.

Τοξότης

Δύσκολη χαρακτηρίζεται η εβδομάδα αφού οι αρνητικές όψεις στην αρχή της θα δώσουν αιτίες να ζοριστούν σημαντικά τα οικονομικά σας. Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και στην κορυφή του χάρτη σας από την Πέμπτη θα βοηθήσει στην επίτευξη των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών και όσοι πάλεψαν για ένα σκοπό  ήρθε η ώρα να δικαιωθούν. Οι 19 έως 21/12ου είναι οι πιο τυχεροί αυτών των ημερών καθώς έχουν να περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις σε ένα τους θέμα.  Ο Ερμής γυρνώντας ορθόδρομος θα βελτιώσει σιγά – σιγά την επικοινωνία με σχέσεις, συνεργασίες και φίλους που για κάποιο λόγο είχε χαθεί.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οικονομικές πιέσεις θα έχετε να αντιμετωπίσετε και αυτή την εβδομάδα και στον οικογενειακό σας χώρο,  είτε λόγω μείωσης εσόδων είτε από κακή διαχείριση των οικονομικών από τη μεριά του/της συντρόφου. Από την Πέμπτη που η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και μέχρι 8/11ου θα ευνοηθούν συμβόλαια, συμφωνίες, συνεργασίες ή νομικά ζητήματα ενώ η ορθοδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά από την Παρασκευή θα επαναφέρει την ομαλή λειτουργία των πραγμάτων στο χώρο της δουλειάς Οι 1,2,3/1ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με δύσκολες όψεις δημιουργώντας προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες σας. Οι γύρω σας δεν θα είναι συνεργάσιμοι ή βολικοί όπως θα θέλατε και αυτό θα σας ρίξει  ψυχολογικά. Παράλληλα θα πρέπει να προσέχετε τις συμφωνίες σας αυτές τις μέρες για να μη βγείτε χαμένοι. Η Αφροδίτη από την Παρθένο και τον 8ο φυσικό σας από την Πέμπτη και μετά θα αυξήσει τα έσοδα σας από πηγές που δεν έχουν να κάνουν με τη δουλεία ενώ παράλληλα θα βοηθήσει στη διευθέτηση κληρονομικών εκκρεμοτήτων αν υπάρχουν. Από την Παρασκευή που ο Ερμής γυρνά ορθόδρομος τα πράγματα θα αρχίσουν να φτιάχνουν για τα συναισθηματικά κυρίως των 20,21,22/ 1ου που έχουν να περιμένουν συναισθηματική χαρά.

 

Ιχθείς

Προσεκτικοί πρέπει να είστε στις συναλλαγές με τους γύρω σας  μιας και οι μέρες δεν ευνοούν  οικονομικής κυρίως φύσεως συναλλαγές.  Οι αρνητικές όψεις της εβδομάδας επηρεάζουν τον οικονομικό σας τομέα αφού αιτίες στο χώρο της δουλειάς θα μειώσουν πρόσκαιρα με κάποιο τρόπο είτε το μισθό είτε τα έξτρα έσοδα που μπορεί να είχατε από κάποιες δραστηριότητες.  Αυτό θα διορθωθεί σιγά σιγά από την Παρασκευή και μετά που ο Ερμής γυρνά ορθοδρομος. Η Αφροδίτη από την Πέμπτη και μέχρι 8/11ου περνά στην Παρθένο διευκολύνοντας σταδιακά  την επικοινωνία με τον/τη σύντροφο και τους συνεργάτες και κάνοντας τους γύρω σας δεκτικούς στα αιτήματα σας.

 

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα