Αστρολογικές προβλέψεις|19 ως 25 Οκτ 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 19 ως 25 Οκτωβρίου

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Οι μέρες  ως και την Πέμπτη δείχνουν αποδοτικές και επιτρέπουν να υπάρχει καλυτέρευση και στους επαγγελματικούς σας χώρους και να διεκπεραιώσετε τις όποιες εκκρεμότητες σας.  το  μεσημέρι είναι πιο ανάλαφρες  και κοινωνικές  Από την Παρασκευή θα είστε περισσότερο ευάλωτοι και ευαίσθητοι. Το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό δίνει έμφαση στα κρυφά της ζωής σας, αυξάνει τον ερωτισμό αλλά και την καχυποψία σας και σας κάνει περισσότερο κτητικούς τόσο απέναντι στο χρήμα όσο και στα συναισθήματα. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα  από το βράδυ της Πέμπτης και η αντίθεση του με τον Ουρανό τα ξημερώματα της άλλης Δευτέρας  δίνουν  νευρικότητα συχνές ρίξεις και δυσκολίες συνεννόησης ιδιαίτερα στους 3και 7/4ου .

Ταύρος

Ταύρος

Οι μέρες αυτές θα δώσουν μία αιτία συναισθηματικής ή και  οικονομικής χαράς στους γεννημένους από 29/4ου ως 6 Μαΐου αλλά και την ευκαιρία μίας γνωριμίας στους μόνους που έχουν γεννηθεί αυτές τις ημερομηνίες. Το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό από την Παρασκευή και για ένα μήνα δείχνει ότι πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις απαιτήσεις που μπορεί να έχει από εσάς μία σημαντική σχέση ή συνεργασία για να μην διαταραχθεί. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από το βράδυ της Πέμπτης   και η αντίθεση του με τον Ουρανό τα ξημερώματα της άλλης Δευτέρας  κάνει δύσκολες τις τελευταίες ημέρες τις εβδομάδας σε όλους τους τομείς, φέρνει δυσκολίες στους χώρους της δουλειάς, ασυνεννοησία και ζημιές ή άλλες αιτίες που φρενάρουν τους ρυθμούς σας, μα και ευαίσθητη την υγεία σας σε προβλήματα εποχή. Δευτέρα και Τρίτη είναι πιο κοινωνικές και ευχάριστες μέρες.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ως και την Πέμπτη οι μέρες κυλούν ομαλά και εσείς του 2ου 10ημέρου και των τελευταίων ημερών θα έχετε ένα ευχάριστο μήνυμα που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Όσο κρατήσει το πέρασμα που κάνει ο Ήλιος απ την Παρασκευή στον Σκορπιό τα εργασιακά θέματα πρέπει αναγκαστικά να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας καθώς η εκεί παρουσία του Ήλιου φέρνει νέα δεδομένα και εσείς πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να πρωταγωνιστήσετε σε αυτά. Από την Παρασκευή  θα αντιμετωπίσετε έντονο ανταγωνισμό σε κάποιον τομέα και το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από το βράδυ της Πέμπτης    και η αντίθεση του με τον Ουρανό τα ξημερώματα της άλλης Δευτέρας δείχνουν ότι θα  αντιμετωπίσετε με μαχητικό , ίσως και σκληρό τρόπο κάποιες προκλήσεις και δύσκολους αντιπάλους  τις μέρες αυτές. Όπως και να έχει τέλη της εβδομάδας θα υπάρξει μία εμπλοκή που θέλει προσεχτικούς χειρισμούς..

 

Καρκίνος

Καρκίνος

Μέχρι και την Πέμπτη μπορείτε να κάνετε τις3 όποιες επαφές συζητήσεις ή ότι σημαντικό έχετε στο πρόγραμμα σας απροβλημάτιστα.. Μπορεί το πέρασμα που κάνει από την Παρασκευή  ο Ήλιος στον Σκορπιό είναι ότι καλύτερο μπορείτε να περιμένετε αυτήν την δύσκολη εποχή καθώς θα βρει τρόπους να σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους και θα καταφέρει να σας λύσει κάποιο πιεστικό πρόβλημα (πιθανά οικονομικό) που σας αγχώνει πολύ αυτόν τον καιρό, όμως αυτά από την άλλη εβδομάδα καθώς, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από το βράδυ της Πέμπτης  και η αντίθεση του με τον Ουρανό τα ξημερώματα της άλλης Δευτέρας δίνουν νευρικότητα σε όλους, κόντρες σε μόνιμες συνεργασίες , δυσκολίες σε συνεταιρισμούς, έξοδα οικογενειακά προβλήματα  και διαφωνίες σε γάμους κυρίως των γεννημένων 4,5 και 10/7ου.

Λέων

Λέων

Μέχρι και την Πέμπτη οι μέρες είναι αποδοτικές και επαγγελματικά και οικονομικά.. Κάποιοι θα δείτε μία σας κίνηση να αποφέρει κέρδος και άλλοι θα έχετε μία περισσότερη οικονομική εύνοια.  Το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό από την Παρασκευή και για ένα μήνα  θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον οικογενειακό σας χώρο μα και να κάνετε βελτιωτικές αλλαγές σε αυτόν, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα φέρει πιο κοντά σας και ένα άτομο. Όμως αυτά από την άλλη εβδομάδα καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από το βράδυ της Πέμπτης  και η αντίθεση του με τον Ουρανό τα ξημερώματα της άλλης Δευτέρας  δίνουν αιτίες εκνευρισμού στα τέλη της εβδομάδας , δυσκολίες συνεννόησης  με τους γύρω αναβολές και προβλήματα στις μετακινήσεις και τις μέρες αυτές καλό θα είναι να μην βιάζεστε για τίποτα..

Παρθένος

Οι μέρες θα δώσουν ένα κέρδος συναισθηματικό, υλικό ή και τα δύο μαζί στους από 1 ως και 8 Σεπτεμβρίου. Αντίθετα οι 25,26/8ου θα έχετε αρκετά αλλά όχι άγνωστα προβλήματα σε πολλούς ή ένα  κύριο τομέα της ζωής σας τις μέρες αυτές. Ως και την Πέμπτη η εβδομάδα δείχνει άριστη όμως το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από το βράδυ της Πέμπτης  και η αντίθεση του με τον Ουρανό τα ξημερώματα της άλλης Δευτέρας δίνουν  πολλά και απρόβλεπτα έξοδα που μπορούν να τινάξουν τον προϋπολογισμό σας στον αέρα.  Η υπερβολή θα χαρακτηρίζει τις σκέψεις και τις κινήσεις σας και  πρέπει να είστε πιο μετρημένοι και στις σχέσεις και στην οικονομική σας διαχείριση. Το πέρασμα του Ήλιο στον Σκορπιό θα σας αναγκάσει από την άλλη εβδομάδα και για ένα μήνα  να κάνετε κάποιες δύσκολες μα αναγκαίες συζητήσεις – ξεκαθαρίσματα που από καιρό έπρεπε να γίνουν.

Ζυγός

Ως και την Πέμπτη όλα κινούνται καλά και πολλοί θα κατασιγάσετε μία σας ανησυχία. Παράλληλα από μία μυστική σχέση η από μία κρυφή πηγή εσόδων μπορείτε να πάρετε μία στήριξη. Οι μέρες βοηθούν τους 1ως και 5/10ου να κάνουν ένα μικρό νέο άνοιγμα. Όμως το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από το βράδυ της Πέμπτης  και η αντίθεση του με τον Ουρανό τα ξημερώματα της άλλης Δευτέρας κάνει εκρηκτικά δύσκολο το τέλος της εβδομάδας. Δίνει δυσκολίες κυρίως σε ότι αφορά οικογενειακές αλλά και συντροφικές σχέσεις, διασπά συνεργασίες  αν όχι όλων περισσότερο των γεννημένων 6 και 11 /10ου  που θα μπορούσαν να ζήσουν ανατροπές τις μέρες αυτές.  Γενικά προσπαθήστε να ελέγξετε την μαχητικότητα του λόγου σας ακόμα και όταν είστε απολύτως βέβαιοι για το δίκαιο σας. Η παρουσία του Ήλιου στον Σκορπιό από την άλλη εβδομάδα και για ένα περίπου μήνα, αυξάνει την κτητικότητα ή και την ζήλια κάποιων , σας ζητά να μαζέψετε έξοδα, να κάνετε πιο αυστηρή  την διαχείριση των οικονομικών σας και να δώσετε το μεγαλύτερο βάρος της προσοχής σας για ένα τουλάχιστον μήνα στα οικονομικά σας θέματα.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Πολύ αποδοτικές οι φιλικές σας σχέσεις και ως την Πέμπτη μπορείτε να απολαύσετε και την καλή προς εσάς πρόθεση των άλλων και να εκμεταλλευτείτε την διάθεσή τους να σας λύνουν προβλήματα. Περνώντας ο Ήλιος στο ζώδιό σας από την Παρασκευή και για ένα μήνα σας ζητά να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες των άλλων και ασχοληθείτε πρώτα με τα προσωπικά σας αιτήματα. Είτε με τα φιλόδοξα επαγγελματικά είτε με ότι αφορά την φυσική σας κατάσταση και ότι χρειάζεται για να είστε στα καλύτερά σας. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από το βράδυ της Πέμπτης  και η αντίθεση του με τον Ουρανό τα ξημερώματα της άλλης Δευτέρας δίνει κακές ειδήσεις κωλύματα σε συμφωνημένες καταστάσεις, δυσκολίες μετακινήσεις και στην επικοινωνία και γενικά ένα δύσκολο τελευταίο τριήμερο που σας καλεί να προσέξετε τα νεύρα σας και μην προσπαθήσετε να πείσετε κανέναν και για τίποτα.

Τοξότης

Μέχρι και την Πέμπτη η εβδομάδα σας θέλει και δραστήριους και αποδοτικούς. Οι διελεύσεις βοηθούν να τα καταφέρνετε καλά στα επαγγελματικά  και στα οικονομικά σας θέματα. Περνώντας ο Ήλιος στον Σκορπιό από την Παρασκευή και για ένα μήνα θα ξεκινήσει μία περίοδος εσωστρέφειας. Θα κρατάτε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας και θα μεθοδεύετε τις κινήσεις σας για το αύριο, χωρίς να τις μοιράζεστε ή να τις ανακοινώνετε στους γύρω σας. Την  εβδομάδα δυσκολεύει στο τέλος της το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από το βράδυ της Πέμπτης  και η αντίθεση του με τον Ουρανό τα ξημερώματα της άλλης Δευτέρας, όψεις  που θα δώσουν  διαφωνίες με φίλους, συγγενείς, συντρόφους ή και με συνεργάτες μαζί με ένα έξοδο που σας αγχώνει. Εσείς αυτό το τριήμερο προσπαθήστε σε ότι σας ενοχλεί μην αντιδράσετε με νευρικά ξεσπάσματα.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Δευτέρα και Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους σας. Μέσα στις μέρες που ακολουθούν οι από 29 Δεκεμβρίου ως 2/1ου και 4, 5 Ιανουαρίου έχετε να περιμένετε κάτι που θα σας δώσει μία πραγματική χαρά είτε αυτή είναι κέρδος είτε δώρο, είτε πρόταση, είτε γνωριμία είτε μία πολύ θετική για το αύριο σας εξέλιξη. Όλοι ως την Πέμπτη θα έχετε θετικές μετακινήσεις ή  συναντήσεις.  Το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό θα φέρει από την άλλη εβδομάδα περισσότερη κοινωνικότητα και την δυνατότητα να αφιερώνετε πιο πολύ χρόνο στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από το βράδυ της Πέμπτης  και η αντίθεση του με τον Ουρανό τα ξημερώματα της άλλης Δευτέρας, δίνει δυσκολίες σε θέματα δουλειάς εμπόδια κάθε μορφής, ίσως οικογενειακά θέματα σε πολλούς μα  περισσότερο μπλοκάρει τους ούτως ή άλλως πιεσμένους Αιγόκερους της 3ης και 8ης  του Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Οι 14ως 18/2ου θα κερδίσετε μέσα από μία συμμαχία ή την μεσολάβηση ενός ατόμου σε ένα θέμα σας. Ακόμα οι μέρες ως την Πέμπτη που είναι και οι καλύτερες για εσάς, δείχνουν να βοηθούν όλους λίγο- πολύ στα οικονομικά σας. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από το βράδυ της Πέμπτης  και η αντίθεση του με τον Ουρανό τα ξημερώματα της άλλης Δευτέρας, δίνει δυσκολίες συνεννόησης  καθώς σας στερεί την  διπλωματικότητα στον λόγο  και αυτό όπως είναι φυσικό θα σας φέρει απέναντι σε άτομα που τα ενοχλεί ο μαχητικός σας λόγος και θα δημιουργήσει αντιπάθειες.  Το πέρασμα που από την Παρασκευή  κάνει ο Ήλιος στον Σκορπιό λειτουργεί θετικά για εσάς καθώς ευνοεί τα επεκτατικά – φιλόδοξα σχέδιά σας αν και σας ζητά  να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και να χάσετε κάποιον από τον ελεύθερο χρόνο σας.

 

Ιχθείς

Η καλή συνεννόηση θα βοηθήσει ως και την Πέμπτη να είναι πιο ομαλές και οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Θα έχετε συντροφική διάθεση, θα είστε συνεργάσιμοι  και θα αντιμετωπίσετε την καλή των άλλων πρόθεση απέναντί σας. Τις τελευταίες τρεις μέρες της εβδομάδας όμως,  το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα από το βράδυ της Πέμπτης  και η αντίθεση του με τον Ουρανό τα ξημερώματα της άλλης Δευτέρας, θα φέρουν έξοδα που καθώς θα είναι απρογραμμάτιστα, άλλους θα σας αγχώσουν και πολλούς άλλους θα σας αποσυντονίσουν. Το πιο ευχάριστο για εσάς είναι το πέρασμα του Ήλιου στον Σκορπιό που μπορεί να γίνετε την Παρασκευή αλλά από την άλλη εβδομάδα και για ένα περίπου μήνα είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε αυτόν τον καιρό για να λύσετε γρίφους – απορίες, να δώσει ιδέες έξυπνες και αποδοτικές και να βρεθούν λύσεις στα όποιας μορφής προβλήματά σας..

 

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα