Αστρολογικές προβλέψεις|16 ως 22 Φεβρουαρίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Το νέο φεγγάρι  σας δίνει λύσεις και τρόπους για όλα. Το πιο σημαντικό είναι πως σας βοηθά να ξέρετε τι και πόσο θέλετε ότι θέλετε, ξεμπλοκάρει την συναισθηματική σας έκφραση, σας επιτρέπει να ζείτε την μαγεία των στιγμών που δικαιούστε χωρίς ενοχικά σύνδρομα.  Για όλους αυτούς τους λόγους λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά στην  ζωή σας. Ο Ήλιος περνά στους Ιχθείς και οι μέρες που ακολουθούν είναι κατάλληλες για να βρείτε εσωτερικές ισορροπίες και να ορίσετε προτεραιότητες.  Ένα διάστημα αυξημένης έντασης φτάνει στο τέλος του. Ο Άρης περνά στο ζώδιό σας δίνοντας σας   την  μαχητικότητα που σας επιτρέπει να διεκδικείτε και να παίρνετε με το σπαθί σας αυτά που αποτελούν στόχους σας ενώ η Αφροδίτη θα σας δώσει επιβεβαίωση και συναισθηματικές χαρές.

Ταύρος

Ταύρος

Το νέο φεγγάρι στις 28 μέρες που ακολουθούν όπως και ο Ήλιος περνώντας  στους Ιχθείς, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σας και πιθανά θα σας οδηγήσει σε νέους κύκλους ατόμων μέσα από τους οποίους μπορεί να γεννηθεί μία αξιόλογη νέα γνωριμία ή φιλία. Γενικά αυτόν τον καιρό θα σας κάνει καλό να λέτε ναι στις όποιες προσκλήσεις. Κοινωνικοί θα είστε τις μέρες αυτές και θα υπάρξουν αιτίες – ερεθίσματα που θα σας κάνουν να θέλετε να έχετε ενεργή συμμετοχή σε θέματα που μπορεί να αφορούν είτε φίλους είτε μία ομάδα είτε ένα κοινωνικό σύνολο. Ο Άρης περνώντας στον Κριό θα βρει τρόπο να αναστατώσει τα όνειρα, τον ύπνο και τα βράδια σας  όπως και η Αφροδίτη που μπορεί να δώσει έντονα αλλά ίσως και κρυφά συναισθήματα.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Το νέο φεγγάρι και ο Ήλιος που περνά  στην κορυφή του αστρολογικού σας χάρτη θα βοηθήσουν  να καταφέρετε άλλη μία φορά κάτι δύσκολο. Να κλειδώσετε μία συμφωνία ή  να δώσετε μια συνέχεια σε μία προσπάθειά σας , σε μία φιλοδοξία σας. Αυτό το διάστημα πρέπει να παραμερίσετε επί μέρους ζητήματα και να δώσετε το μεγαλύτερο κομμάτι του χρόνου σας σε ότι αφορά τα επαγγελματικά  σας θέματα. Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον Κριό  θα δώσει περισσότερη κοινωνικότητα μα και αρκετές εντάσεις – κόντρες με άτομα του φιλικού σας χώρου. Είναι καλό να ακούτε και τις απόψεις φίλων που δεν σας αρέσουν όπως και την κριτική τους ακόμα και αν σας ενοχλεί.

Καρκίνος

Καρκίνος

Ότι το καλύτερο είναι για εσάς το νέο φεγγάρι και  το πέρασμα που κάνει  ο Ήλιος στους Ιχθείς δίνοντας ένα πιο αισιόδοξο –  θετικό τρόπο σκέψεις ικανό να  γεννήσει  μία  ευέλικτη ιδέα  που μπορεί να αποφέρει κέρδος και να ξεμπλοκάρει καταστάσεις που δυσκόλευαν οικονομικά την ζωή σας και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να  βρείτε λύσεις ακόμα και σε χρονίζοντα προβλήματα με αποτέλεσμα να  νοιώσετε περισσότερο αισιόδοξοι για το αύριο.  Οι μέρες ευνοούν τις επαφές σας με σημαντικά άτομα την με οποιονδήποτε τρόπο προβολή σας (δικής σας ή του όποιου έργου σας ) και μία γενικότερη εύνοια που αφορά όλους τους τομείς της ζωής σας συμπεριλαμβανομένου και του συναισθηματικού.  Ο Άρης και η Αφροδίτη περνώντας στην κορφή του χάρτη σας στον Κριό θα σας δώσουν  την διάθεση να κερδίσετε σε ανταγωνιστικούς στίβους , να ξεχωρίσετε και να ηγηθείτε αν εργάζεστε σε κάποια ομάδα. Ακόμα αυξάνει τις φιλοδοξίες σας και σας κάνει ακούραστους κυνηγούς της ανόδου σε σημείο υπερβολής.

Λέων

Λέων

Το να κινήστε σε δεύτερο πλάνο (όχι πρωταγωνιστικά) είναι έξω από την φύση σας και αυτός ο καιρός σας επιβάλει τέτοια κίνηση. Αυτό δηλώνει η νέα σελήνη μα και το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς κάτι που  βαραίνει την ψυχολογία σας  όμως μπορεί να δώσει και σε πολλούς ένα κρυφό κέρδος μία μυστική εστία από την  οποία να πάρετε δύναμη – κάλυψη. Ο  Άρης και η Αφροδίτη περνούν  στον φιλικό σας Κριό και  με την παρουσία τους εκεί δίνουν εναλλακτικούς τρόπους κίνησης και ένα τρόπο να ξεφύγετε από την πιεστική καθημερινότητα. Όσοι έχετε την δυνατότητα δείτε τον καιρό σαν τον πιο κατάλληλο για να κάνετε ένα ταξίδι.  στον Κριό.  Οι μέρες αυτές δίνουν τύχη σε όλους τους τομείς στους γεννημένους 8και 9 Αυγούστου.

Παρθένος

Με την νέα Σελήνη και  το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς   για ένα μήνα πρωταγωνιστικό ρόλο θα  παίζουν στην ζωή σας οι υποχρεώσεις που απορρέουν μέσα από μία σημαντική σχέση ή συνεργασία και θα πρέπει να γίνουν προσπάθειες για να ξεπεραστούν ανταγωνιστικές κόντρες και να κατασιγάσει μία προσπάθεια επιβολής που κάποιος επιχειρεί απέναντί σας. Σημαντική και καθοριστική για την εξέλιξη η όχι μίας πρότασης , μίας σχέσης ή μίας συνεργασίας είναι αυτή η νέα Σελήνη  που εκτός των άλλων σας δίνει ομαδικό πνεύμα και συντροφική διάθεση με αποτέλεσμα να εξομαλύνονται οι όποιες  διαφορές σε σχέσεις ή συνεργασίες σας. Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον Κριό θα σας κάνει πιο επίμονους και επιθετικούς διεκδικητές τόσο σε θέματα ύλης όσο και σε συναισθηματικά θέματα της ύλης  και πιθανά κατευθύνει κάποιους σε  πλάγιες μεθόδους προκειμένου να πετύχουν ένα σκοπό τους. Η ίδια θέση αυξάνει τον ερωτισμό σας και την περιέργειά σας.

Ζυγός

Στον χώρο της δουλειάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και εσείς τώρα μπορείτε να  προβάλετε τις δυνατότητες σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Το νέο φεγγάρι  και ο  Ήλιος από τους Ιχθείς υπόσχετε αποδόσεις σε δύσκολους καιρούς και μικρές οικονομικές ανάσες για εσάς ενώ κάποιοι θα νοιώσετε ότι έχετε ένθερμους φίλους και υποστηριχτές. Το νέο φεγγάρι θα δώσει στην διάρκεια του νέου του κύκλου σε πολλούς το τελικό ναι  που χρειάζονταν για να ξεκινήσετε  μετά από πολλές επιμονές προσπάθειες σας  ένα φιλόδοξο επαγγελματικό  σχέδιο.  Το πέρασμα όμως του Άρη στον Κριό  δίνει ανταγωνιστικές κινήσεις εναντίον σας  και επιθετικές ενέργειες που πρέπει έντεχνα και χωρίς να εμπλακείτε να αποφύγετε ακόμα και αν νοιώσετε ότι κάποιος σας προκαλεί ακραία με την συμπεριφορά του. Την ίδια ώρα η Αφροδίτη από τον Κριό επίσης θα επιχειρήσει να σας  στήσει παγίδες και μάλιστα από άτομο που δείχνει αλλά δεν είναι φιλικό απέναντί σας.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Ευχάριστα συναισθηματικά μηνύματα μεταφέρει η νέα Σελήνη  όπως και ο Ήλιος για τις επόμενες 30 μέρες από τους Ιχθείς ο Ήλιος  κάνοντας σας περισσότερο αισιόδοξους και φέρνοντας σας πολλά βήματα πιο κοντά σε ένα σας στόχο που θα μπορούσε να είναι είτε συναισθηματικός είτε επαγγελματικός.  Ο μήνας κάνει εύκολες τις σχέσεις σας με τα άτομα που αγαπάτε.. Δημιουργεί προοπτικές καλυτέρευσης στις σχέσεις σας και πιθανότητες ανάπτυξης νέων και ελπιδοφόρων σχέσεων στους μόνους και τις μόνες του ζωδίου. Αυτόν τον καιρό θα παίρνετε χαρές από τα άτομα που αγαπάτε και γενικά θα έχετε αυξημένη τύχη τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε οικονομικά θέματα. Το πέρασμα του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό θα δώσει δημιουργική ένταση στον χώρο της δουλειάς και σε πολλούς αυξημένες ευθύνες στο άμεσο μέλλον. Όμως θα δώσει και μία ανάσα στον οικονομικό σας τομέα.

Τοξότης

Η νέα Σελήνη σας επιτρέπει να κάνετε σχέδια και να διαμορφώνετε τους χώρους  ζωής σας έτσι όπως εσείς θέλετε Ο Ήλιος από τους Ιχθείς θα σας κάνει να ασχοληθείτε πολύ με ένα οικογενειακό θέμα η σε ότι αφορά ένα σπίτι και την τακτοποίηση μίας εκκρεμότητας γύρω από αυτό . Σε αυτόν τον κύκλο του φεγγαριού θα φτιάξετε το περιβάλλον σας έτσι ώστε να αντιπροσωπεύει το γούστο σας και θα εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με τα άτομα του οικογενειακού σας χώρου. Θα υπάρξουν αιτίες για συχνές ευχάριστες οικογενειακές συγκεντρώσεις . Ο Άρης και η Αφροδίτη περνώντας στον Κριό ενεργοποιούν  θετικά την ζωή σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα. Ευνοούν  τον ερωτικό τομέα και αυξάνουν την γονιμότητα μα και την  ερωτική σας  διάθεση σας. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να κάνει πιο  έντονα διεκδικητικό ένα άτομο στην ζωή σας.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Το νέο φεγγάρι μα και ο  Ήλιος από τους Ιχθείς θα σας δίνει για ένα μήνα συχνές αιτίες για μετακινήσεις, προσκλήσεις, μηνύματα, πολλές επαφές με συγγενικά σας πρόσωπα και ώρες συζητήσεων κυρίως για οικονομικά θέματα  Σας δίνει όμως και  μία περίοδο που μπορείτε με ευέλικτο τρόπο να διορθώσετε λάθη και να τα βρείτε ουσιαστικά με τους γύρω σας.  Όμως ο Άρης από τον Κριό που περνά και παρά την ταυτόχρονη διέλευση της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο θα φέρει ένταση και αναστάτωση στον οικογενειακό σας χώρο που μπορεί να την δώσει ακόμα και ένα ευχάριστο γεγονός που αλλάζει την ροή της καθημερινότητας σας.  Επαγγελματικά  και οικονομικά οι μέρες δείχνουν αρκετά αποδοτικές.

Υδροχόος

Τόσο με  το νέο φεγγάρι όσο και με το πέρασμα που κάνει ο Ήλιος στους Ιχθείς θα νοιώσετε πιο έντονα την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και θα αναζητάτε  τρόπο για να αποκτήσετε  σημαντικά όπως δείχνουν για την ψυχολογία σας αποκτήματα.  Αυτόν τον καιρό θα είστε καλοί έμποροι και θα καταφέρνετε να κερδίζετε από τις σχέσεις και τις συναλλαγές σας. Κάτι καλό θα τρέξει στα επαγγελματικά σας σε αυτόν τον νέο κύκλο του φεγγαριού.  Ακόμα οικονομικά θα γίνει τελικά ένα μικρό θαύμα που θα σας δώσει μία μεγάλη ανάσα αυτόν τον καιρό. Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον Κριό θα σας κάνουν γοητευτικά επιθετικούς στην έκφραση αλλά και αρκετά ανυπόμονους σε ότι επιθυμείτε.

 

Ιχθείς

Το νέο φεγγάρι δείχνει ότι άμεσα ξεκινά ένας δημιουργικός και αποδοτικός κύκλος 28 ημερών που θα βελτιώσει τόσο την διάθεσή σας όσο και τις συνθήκες της καθημερινότητας σας προσωπικές και οικονομικές. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σας ξεκινώντας τον  μήνα των γενεθλίων σας και διώχνοντας ένα βάρος που τον τελευταίο καιρό προβλημάτιζε την καθημερινότητά σας και σας έκλεινε στον εαυτό σας. Η αίσθηση της ανακούφισης από αυτήν την απαλλαγή θα σας κάνει να νοιώθετε ότι όλα τώρα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα ή έστω με λιγότερο άγχος. Ο Άρης και η Αφροδίτη από τον Κριό θα φέρουν  έσοδα μα και έξοδα που ευχαρίστως θα κάνετε προκειμένου να περάσετε όμορφα και να φροντίσετε άτομα που αγαπάτε.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα