Αστρολογικές προβλέψεις|12 έως 18 Οκτωβρίου 2015, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας για την εβδομάδα 12 έως 18 Οκτωβρίου

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Γεμάτη αλλαγές ένταση και  διασπαστικές τάσεις για σχέσεις και συνεργασίες θα είναι η εβδομάδα αυτή. Ενώ θα έχετε την καλή πρόθεση να συνεργαστείτε με τους γύρω σας και να είστε εσείς που θα κρατάτε τις ισορροπίες, η συμμετοχή του Ουρανού στο νέο φεγγάρι , δεν θα το κάνει εύκολο και σας υποχρεώνει να είστε και προσεχτικοί και υποχωρητικοί αν και όταν χρειάζεται για να καθησυχάζετε το κλίμα.  Ακόμα το βράδυ της Παρασκευής και το πρωινό του Σαββάτου εύκολα μπορείτε να χάσετε είτε σε χρήμα είτε και συναισθηματικά.   Οι 2 και 7/4ου  εξακολουθείτε να διανύετε μία ανατρεπτική περίοδο που σας γεμίζει προβληματισμό για το αύριο.  Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο της εβδομάδας για όλους.

Ταύρος

Ταύρος

Οι 4 και 5/5ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ότι και αν κάνουν και θα περάσουν μία γεμάτη ενδιαφέροντα και ευκαιρίες εβδομάδα.  Μα και εσείς του Απριλίου μπορείτε να έχετε μία ευχάριστη συναισθηματική εξέλιξη αυτό το 7ήμερο. Για τους πολλούς όμως, αλλαγές στο χώρο της δουλειάς που φέρνουν άγχος και νευρικότητα  και που δεν σας είναι εύκολο να διαχειριστείτε, φέρνει το νέο φεγγάρι. Αυτό έχει αντίκτυπο και στον οικογενειακό χώρο αν είστε από αυτούς που μεταφέρουν τα επαγγελματικά τους άγχη στο σπίτι. Αν όμως έχετε  επαγγελματικές σχέσεις με άτομα της οικογενείας σας εκεί θα υπάρχουν μεγάλες τριβές. Παρεμβάσεις τρίτων στα προσωπικά ή και συναισθηματικά  σας, το Σάββατο θα μπορούσαν να έχουν αρνητικές επιπτώσεις.  Την Τέταρτη και  την Πέμπτη θα έχετε συντροφική διάθεση

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Το νέο φεγγάρι απαιτεί να δώσετε προσοχή τόσο στις  μετακινήσεις σας όπως και στα λόγια σας, καθώς ενοχλημένα δείχνουν άτομα της καρδιά σας με τις συμπεριφορά σας ή και με τις παρεμβάσεις κάποιου άτομου από τον φιλικό ή κοινωνικό σας περίγυρο σε προσωπικά σας, που επιτρέπετε να γίνονται και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε διάλυση μίας σχέσης. Όμως εσείς του 3ου 10ημέρου θα έχετε μία ευχάριστη εξέλιξη συναισθηματική και οι μεγαλύτερη μία χαρά από τα παιδιά σας. Το βράδυ της Παρασκευής  κάποια παρεξήγηση  θα δημιουργήσει καχυποψία κυρίως στους  28/5ου που θα σας ρίξει πρόσκαιρα την ψυχολογία αλλά  μην πτοείστε γιατί το Σ/Κ είναι ένα καλό και συντροφικό διήμερο

 

Καρκίνος

Καρκίνος

Δυσκολίες θα έχετε να περιμένετε αυτή την εβδομάδα λόγω της νέας Σελήνης που φέρνει εντάσεις στο χώρο του σπιτιού και πιθανά  οικογενειακά προβλήματα θα γίνουν αιτία  σημαντικών εξόδων που θα σας πιέσουν και σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Παράλληλα είναι μια εβδομάδα που θα πρέπει να είσαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε ότι ακούτε ή σας λένε, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε σε συμβόλαια ή συμφωνίες. Οι 5 και 10/7ου είστε αυτοί που θα πρέπει να δείξετε τη μεγαλύτερη προσοχή σε οτιδήποτε κάνετε. Η Τετάρτη και η Πέμπτη  είναι οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας για όλα και για όλους.

Λέων

Λέων

Αν δεν προσέξετε λόγια και συμπεριφορές  το μόνο που θα καταφέρεται είναι να διαλύσετε συμβόλαια και συμφωνίες που από καιρό επιδιώκεται. Από την Τρίτη με την νέα Σελήνη να φέρνει εκνευριστική  ασυνεννοησία στις προσπάθειες σας να περάσετε τις σκέψεις σας στους γύρω σας ( κυρίως σε συνεργάτες)  χρειάζεστε να επιστρατεύσετε διπλωματικότητα και υπομονή. Το βράδυ της Παρασκευής και το πρωινό του Σαββάτου εύκολες θα είναι οι παρεξηγήσεις ή και ένα συναίσθημα εξαπάτησης που θα σας κατακλύσει Το Σ/Κ είναι το καλύτερο διήμερο και επιτρέπει σε όλους  εκτός από καλή διάθεση  να ασχοληθείτε με πράγματα και ανθρώπους που αγαπάτε.

Παρθένος

Οι μέρες που ακολουθούν  και το νέο φεγγάρι της Τρίτης κρύβουν  απρόσμενα έξοδα που θα σας αναστατώσουν ψυχολογικά αλλάζοντας τα δεδομένα και τα οικονομικά προγράμματα που έχετε κάνει. Σε κάθε περίπτωση στις 28 μέρες που ακολουθούν πρέπει να αντιμετωπίζετε πολύ σοβαρά τα οικονομικά σας θέματα. Ωστόσο εσείς του Αυγούστου θα έχετε μία επιβεβαίωση που θα σας δώσει χαρά, ένα κέρδος είτε οικονομικό είτε συναισθηματικό που ως τόσο πρέπει να το διαχειριστείτε με σοφία. Ακόμα τύχη θα έχουν σε όλους τους τομείς οι γεννημένοι 6και 7 /11ου που μπορούν να περιμένουν ένα άνοιγμα ή και μία πολύ καλή πρόταση όποιας μορφής. Το ΣΚ είναι το καλύτερο διήμερο της εβδομάδας για οικογενειακές συναντήσεις.

Ζυγός

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο σας θα σας κάνει να νοιώθετε περισσότερο την ανάγκη για ουσιαστική συντροφευση αλλά και για ασφάλεια που απορρέει μέσα από ισχυρές σχέσεις και συνεργασίες. Οι μέρες βοηθούν σε αυτήν την κατεύθυνση και κάποιοι θα νοιώσουν περισσότερο ασφαλείς επαγγελματικά εάν ενταχτούν σε ένα ισχυρό σύστημα από το να διανύουν μοναχική πορεία. Ωστόσο αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο για τους 6και 11/10ου καθώς σε αυτήν την φάση οι γύρω σας είναι απαιτητικοί και δεν δείχνουν διάθεση να σας συγχωρούν λάθη και παραλείψεις.  Δευτέρα και Τρίτη οι πιο καλές μέρες για όλους . Βράδυ Παρασκευής και νωρίς το πρωί  του Σαββάτου αποφύγετε λάθη.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη μετά από αιτίες που θα σας αναστατώσουν θα καταφέρει να ηρεμήσει κάποιες εσωτερικές σας ανησυχίες και σε κάποιους θα δώσει μία κρυφή διέξοδο μέσα από την οποία θα ανανεώνεστε ψυχολογικά. Οι μέρες βοηθούν τα επαγγελματικά και συναισθηματικά θέματα των γεννημένων 30και 31/10ου  και τους δίνουν παράλληλα  έμπνευση και ένα νέο φιλόδοξο στόχο. Κτητικοί θα είστε απέναντι στους γύρω σας και απαιτητικοί κυρίως την Τετάρτη και την  Πέμπτη. Τις ίδιες μέρες πιθανά να προκύψουν και αιτίες για έξοδα που δεν έχετε προϋπολογίσει.

Τοξότης

Η Δευτέρα κυλά μέσα σε ένταση και στην διάρκειά της αποφύγετε όσο μπορείτε δύσκολες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις γενικά για να μην  παρεξηγηθείτε με τους ανθρώπους που είναι κοντά σας.. Από την Τρίτη, η  νέα Σελήνη ξεκινά έναν 28ήμερο κύκλο που θα αυξήσει την κοινωνικότητα ή και την προβολή σας, αν κάτι τέτοιο σας ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να κρίνετε τις κοινωνικές σας  γνωριμίες. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είστε πιο αναλυτικοί και θα ψιλοκοσκινάτε λόγια και συμπεριφορές ενώ το Σ/Κ είναι το καλύτερο 2ήμερο τις εβδομάδας για όλους. Προσοχή απαιτούν τα οικονομικά των Τοξοτών της 24ης /11ου  αυτόν τον καιρό.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Οι μέρες δίνουν τύχη σε όλους τους τομείς, μία πρόταση ή και την ευκαιρία για ένα κέρδος είτε συναισθηματικό είτε άλλης μορφής στους 3 και 4 Ιανουαρίου.  Όμως και εσείς του Δεκεμβρίου θα έχετε ένα καλό νέο ή μία θετική εξέλιξη αυτήν την εβδομάδα. Η νέα Σελήνη ξεκινά έναν 28ήμερο κύκλο που θα ξεκαθαρίσει επαγγελματικά σας θέματα και πιθανά να βρει μία λύση σε όσους ψάχνουν κάτι νέο. Εντάσεις ή προβλήματα οικογενειακού χαρακτήρα που συνεπάγονται και έξοδα θα έχουν οι 8,9/1ου. Τετάρτη και Πέμπτη θα έχετε το πιο καλό σε διάθεση διάστημα αυτών των ημερών.

Υδροχόος

Εξαιρετική η νέα Σελήνη ξεκινά έναν 28ήμερο κύκλο  επαγγελματικών εξελίξεων που αν και κατ αρχάς θα σας εκνευρίσουν γιατί θα σας ξεβολέψουν πιθανά θα σας αποδώσουν αρκεί να τις  χειριστείτε καλά. Οι μέρες αυτές  βοηθούν τις κινήσεις, δίνουν  επαφές με κάποιο διαβασμένο σε έναν τομέα άνθρωπο που μπορεί να προτείνει λύσεις σε πιθανά σας προβλήματα και διορθώνει λάθη των γεννημένων το β΄ 15ημέρου του ζωδίου.  Δευτέρα και Τρίτη είναι για όλους οι πιο καλές σας ημέρες,  για αυτό μην αφήσετε ώρα να πάει χαμένη σε ανούσια πράγματα . Φορτώστε το πρόγραμμά σας μόνο με σημαντικά θέματα και αφήστε ή μεταθέστε στις άλλες μέρες της εβδομάδας τις όποιες μικρής  σημασίας υποχρεώσεις.

 

Ιχθείς

Με το άγχος ενός εξόδου, μία πιεστικής ανάγκης ξεκινά η εβδομάδα για πολλούς ωστόσο από την Τρίτη η  καλή μέσα από τον χώρο του Ζυγού νέα Σελήνη ξεκινά έναν 28ήμερο κύκλο που θα σας δώσει τον τρόπο να κινηθείτε έξυπνα ώστε να διεκδικήσετε και να πάρετε κάτι που σας αναλογεί  είτε αυτό είναι χρήμα είτε στήριξη. Κάποιοι πιθανά να συζητήσετε και τελικά να κλείσετε μία αόρατη συμφωνία – μία άτυπη συνεργασία που μπορεί να σας λύσει τα χέρια και να σας διευκολύνει  άμεσα. Οι μέρες μπορεί να κάνουν πιεστικές όσον αφορά τις απαιτήσεις  τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας ιδιαίτερα αν ανήκετε στο β 10ήμερο.  Όλες οι εργάσιμες μέρες είναι καλές σε ότι αφορά αποδόσεις με πιο θετικές την Τρίτη και την Πέμπτη.

 

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα