Αστρολογικές προβλέψεις | 15 έως 21 Δεκεμβρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω  και οι μέρες για τους πολλούς είναι γεμάτες κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μία τάση προς την υπερβολή θα σας χαρακτηρίζει τόσο στον λόγο όσο και στις κινήσεις σας τις αγορές σας κλπ. Πιο τυχεροί σε όλους τους τομείς οι 12/4ου που θα είναι τελικά και οι μόνοι ανεπηρέαστοι από τις δύσκολες όψεις των ημερών. Όλου προσέχετε οικογενειακές μα συντροφικές – συνεργασιακές σχέσεις τις μέρες αυτές.  Το 7ήμερο  θα βάλει απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις ειδικά εσάς που γεννηθήκατε 2 Απριλίου και  θα πρέπει να κινηθείτε πολύ προσεχτικά σε όλους τους τομείς. Οι αιτίες  που θα σας  χαλάνε την διάθεση πολλές καθώς η εβδομάδα σας θα είναι δύσκολη και  ανατρεπτική.

Ταύρος

Ταύρος

Με το πέρασμα του Ερμή στον Αιγόκερω είναι αναγκαίο να συγκρατείτε την ορμή του λόγου σας ακόμα και όταν νοιώθετε ότι το δίκαιο είναι απόλυτα μαζί σας. Οι ανατρεπτικές και ακραία σκληρές οι όψεις Αφροδίτης, Ουρανού και Πλούτωνα πιθανά να σας φέρουν νέα που να σας αναστατώσουν και να σας αλλάξουν τα προγράμματα. Παρ όλα αυτά πολλοί γεννημένοι 26ως και 30/4ου και 1ως 4/5ου  θα δείτε μέσα από περίεργες ανατροπές να ανοίγονται δρόμοι για να βγείτε εσείς με κάποιο χειροπιαστό κέρδος ή μία καθαρή και φιλόδοξη πρόταση με καλές προοπτικές.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Ο Κυβερνήτης σας Ερμής περνά στον 8ο οίκο στον Αιγόκερω αυξάνοντας την κτητικότητα μα και την δυσπιστία σας που σε αυτήν την φάση μπορεί να είναι και δικαιολογημένη. Δύσκολα θα αποφύγετε τις εντάσεις το εκρηκτικό αυτό 7ήμερο καθώς θα σας αμφισβητήσει και θα σας πάει κόντρα ακόμα και το στενό σας περιβάλλον. Οι κακές όψεις των ημερών δείχνουν το μέγεθος ενός προβλήματος που χρονίζει και σας γεμίζει ανασφάλεια για το αύριο  και ο προβληματισμός που απορρέει μέσα από μία πιθανολογούμενη απώλεια δείχνει  ότι κάποιοι θα πρέπει να αποφασίσετε μία δύσκολη  κίνηση που μοιάζει να είναι μονόδρομος αυτήν την στιγμή.

Καρκίνος

Καρκίνος

Περνώντας ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σας δώσει τις αιτίες για να κάνετε μία ξεκάθαρη συζήτηση προκειμένου να οριοθετήσετε μία δύσκολη συνεργασία ή σχέση σας.  Οι ανατρεπτικές και ακραία σκληρές οι όψεις Αφροδίτης, Ουρανού και Πλούτωνα  δείχνουν να σημαδεύουν κυρίως τους γεννημένους 4και πρωί 5 Ιουλίου προκαλώντας τους αναστάτωση μέσα από ανατρεπτικές καταστάσεις που θα μπορούσαν να είναι κάθε μορφής. Για όλους αυτό το 7ήμερο φέρνει διασπαστικές τάσεις σε ότι αφορά είτε σχέση είτε συνεργασία σας. Η Τρίτη και η Τετάρτη θα σας δείξουν όμως και τον τρόπο που πρέπει να αντιδράσετε.

Λέων

Λέων

Μία  δύσκολη εβδομάδα που οι ανατρεπτικές και ακραία σκληρές οι όψεις Αφροδίτης, Ουρανού και Πλούτωνα θα προβληματίσει καθώς θα βρει τρόπο να φέρει αναστάτωση είτε στην δουλειά, είτε στην υγεία και τα πάνω κάτω στους προγραμματισμούς σας, καθώς θα υπάρξουν λόγοι πολλοί να αλλάξετε αναγκαστικά τα προγράμματά σας λόγο μίας εξέλιξης.  Ωστόσο τυχεροί ακόμα και από αρνητικές για άλλους συγκυρίες θα εξακολουθήσετε να είστε όλο το 7ήμερο οι γεννημένοι 15/8ου σε όλους τους τομείς. Περισσότερο από όλους πιεσμένοι θα είστε οι 22/8ου που πρέπει να είστε και πιο προσεχτικοί.

Παρθένος

Ο Ερμής από τον Αιγόκερο που την Τετάρτη περνά θα σας επιτρέψει να τα πείτε με άτομα που μιλούν στην καρδιά σας αλλά και να βρείτε είτε μία επαγγελματική διέξοδο είτε να κάνετε από τώρα και μετά κάτι ακόμα πιο δημιουργικό και κοντά στα δικά σας θέλω. Οι ανατρεπτικές και ακραία σκληρές οι όψεις Αφροδίτης, Ουρανού και Πλούτωνα θα μπερδέψουν συναισθηματικά όσους παίζουν σε διπλό ταμπλό αλλά και θα σας φέρουν απέναντι σε προκλήσεις που θεωρούνται αρκετά ριψοκίνδυνες αν τις αποδεχθείτε. Παρ όλα αυτά επιβεβαιωμένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως εσείς του α 15ημέρου.

Ζυγός

Ο Ερμής από τον Αιγόκερο που περνά θα σας κρατήσει περισσότερο στο σπίτι καθώς θα μπορούσε ακόμα και εξ αιτίας ενός προβλήματος να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο εκεί. Η δύσκολη πλανητική συγκυρία των ημερών, οι ανατρεπτικές και ακραία σκληρές οι όψεις Αφροδίτης, Ουρανού και Πλούτωνα σας φέρνουν  εύκολα το τέλος μίας σχέσης ή συνεργασίας και εσάς απέναντι σε εμπόδια που κάνουν δύσκολη την πραγμάτωση των σχεδιασμών σας. Οι μέρες απαιτούν ψυχραιμία από όλους ενώ είναι ακραία ανατρεπτικές θα είναι για τους γεννημένους 6 Οκτωβρίου αφού θα δοκιμάσουν στα όρια τις αντοχές τους.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Ο Ερμής από τον Αιγόκερο που περνά την Τετάρτη θα σας κάνει πιο κινητικούς και ανυπόμονους σε σχέση με την εξέλιξη μίας επαγγελματικής υπόθεσης. Όμως οι ανατρεπτικές και ακραία σκληρές οι όψεις Αφροδίτης, Ουρανού και Πλούτωνα θα έπρεπε να σας κάνουν πολύ συγκρατημένους σε ότι αφορά σημαντικές αποφάσεις κάθε μορφής τις μέρες αυτές ενώ γενικά οι μέρες απαιτούν προσοχή στις μετακινήσεις και σας προτείνουν να αποφύγετε όποιες δύσκολες συζητήσεις. Η νευρικότητα θα βασιλεύει και θα πρέπει να έχετε πολύ υπομονή και ηρεμία για να ξεφύγετε από τα δύσκολα των ημερών χωρίς προβλήματα.

Τοξότης

Όλα θα είναι καλά για σας της 14ης του Δεκέμβρη που διανύετε μία πολύ τυχερή σε όλους τους τομείς περίοδο και μάλιστα την ίδια ώρα που όλοι γύρω σας δηλώνουν προβλήματα κάθε μορφής. Οι ανατρεπτικές και ακραία σκληρές οι όψεις Αφροδίτης, Ουρανού και Πλούτωνα  μπορούν εκτός από λανθασμένες αγορές να κρύβουν και οικονομικούς κινδύνους για αυτό προσοχή στα χρήματα σας και γενικά στα πράγματά σας τις μέρες αυτές. Ο Ερμής από τον Αιγόκερω που την Τετάρτη περνά θα σας δώσει αιτίες για να κάνετε αρκετά έντονες γύρω από οικονομικά θέματα συζητήσεις με τον η την σύντροφό σας μέχρι τα τέλη της χρονιάς καθώς ξεκινά μία περίοδο που το πρώτο σας μέλημα θα γίνει η οικονομική σας ασφάλεια.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να ανταποκριθείτε στις όποιες υποχρεώσεις σας χωρίς να γκρινιάζετε και  δείξτε πως είστε έτοιμοι κυρίως εσείς της 2ης και 3ης Ιανουαρίου για όποιας μορφής ανατροπή φέρνουν οι ανατρεπτικές και ακραία σκληρές όψεις Αφροδίτης, Ουρανού και Πλούτωνα οι μέρες αυτές με την ρεαλιστικότητα και την σοβαρότητα που ταιριάζει σε έναν Αιγόκερω. Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι θα λειτουργήσετε σωστά οι μέρες θα σας δώσουν αυτό που περισσότερο σας ανεβάζει. Αναγνώριση και επιβεβαίωση. Οι 28/12ου ως και 1/1ου θα είστε πιο τυχεροί καθώς θα έχετε αιτίες χαράς και συναισθηματικής κάλυψης.

Υδροχόος

Οι ανατρεπτικές και ακραία σκληρές οι όψεις Αφροδίτης, Ουρανού και Πλούτωνα θα τα κάνουν όλα να δείχνουν  δύσκολα και οι όψεις των ημερών θα σας καταθλίψουν καθώς θα νοιώσετε απογοητευμένοι με διάφορα θέματα και την ανάγκη να ξεφύγετε από σκέψεις αγωνίες και άγχη που σας πνίγουν αυτόν τον καιρό. Η αίσθηση ότι δεν σας καταλαβαίνουν θα σας στεναχωρεί και οι προβληματισμοί σας για το αύριο θα σας δημιουργούν πρόσθετες αγωνίες. Πιθανά όμως και κάποια εξέλιξη ή είδηση να αποτελέσει αιτία αναστάτωσης τις μέρες αυτές.

 

Ιχθείς

Τα προβλήματα ατόμων του κοντινού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος δεν θα σας αφήσουν ανεπηρέαστους τις μέρες που ακολουθούν. Τετάρτη και Πέμπτη σας ευνοούν όμως το κλίμα των ημερών είναι γενικά αρνητικό. Γεμάτο λάθη βιασύνης που κοστίζουν και ένταση που μπορεί να φέρει σε αδιέξοδο σχέσεις είναι αυτό το διάστημα.  Οι ανατρεπτικές και ακραία σκληρές οι όψεις Αφροδίτης, Ουρανού και Πλούτωνα μπορούν να σας οδηγήσουν σε μεγάλες ρίξεις ακόμα και με προσφιλή σας άτομα. Η Εβδομάδα απαιτεί προσοχή και σε θέματα οικονομικής διαχείρισης.

*Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα