Αστρολογικές προβλέψεις |13 έως 19 Ιανουαρίου 2014, από τον Πέρρη Κρητικό

Δημοσιεύθηκε

Πώς προβλέπεται το “Ψηφιακό Μέλλον της Ευρώπης”; Οι απαντήσεις στο φετινό Digital World Summit Greece

Η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων, Digital

Διαβάστε περισσότερα...
Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Shaping the future of AI: Το ετήσιο συνέδριο του Digital World Summit Greece, στις 28 Μαΐου, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών

Το Digital World Summit Greece, η εθνική πλατφόρμα διαλόγου για τη διακυβέρνηση των νέων τεχνολογιών που τελεί υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών και του

Διαβάστε περισσότερα...

6650970933_ee7b9032da_zΕβδομαδιαίο ωροσκόπιο από τον Πέρρη Κρητικό. Το προφίλ της εβδομάδας.

Στην ιστοσελίδα του Πέρρη Κρητικού astrogr.com υπάρχουν όλες οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Για τηλεφωνικές απαντήσεις – προσωπικές αναλύσεις καλέστε στο 9011903040 για απαντήσεις με sms στείλτε ΠΕΡ1 (κενό) το μήνυμά σας στο 54754

Τηλ γραφείου 210 9349036 Κιν. 6937110155

 

Κριός Πρακτικοί και μετρημένοι θα είστε τις μέρες αυτές κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά σας θέματα. Η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα και ως την Κυριακή δίνει αιτίες χαράς και θετικές εξελίξεις οικονομικού μα και προσωπικού χαρακτήρα στους από 12ως και 18 Απριλίου. Από την Παρασκευή ξεκινούν τα δύσκολα τόσο για τους 30Μαρτίου που πρέπει τις μέρες αυτέ σαν προσέχετε και την σκιά σας στην κυριολεξία όσο και για τους πολλούς καθώς η έκλειψη του Ήλιου της Κυριακής δείχνει πως κοντινά σας άτομα θα είναι τελείως αντίθετα σε κάποια προσωπική σας επιλογή.

Κριός

Όλα έχουν το κόστος τους και το διάστημα αυτό σας δίνει περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες που θέλετε  αλλά και δεν μπορείτε να  αναλάβετε ή να ξεφύγετε από αυτές. Κινήστε σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον όμως οι προοπτικές σας δείχνουν εξαιρετικές. Η πανσέληνος βοηθά να γίνουν πιο καλές οικογενειακές σχέσεις αλλά και να κάνετε περισσότερα σε ότι αφορά τις αλλαγές και την βελτίωση του σπιτιού σας.

Ταύρος

Ταύρος

Αν και τα γεγονότα δεν είναι πάντα ευχάριστα μπορούν και σας  απελευθερώνουν από κάποια βάρη ενώ πολλοί θα νοιώθετε ότι είστε πιο κοντά σε ένα ξεκίνημα που από καιρό τώρα σχεδιάζετε. Τα βασικά εμπόδια έχουν υποχωρήσει και αυτά που μένουν δεν δείχνουν ικανά να ανακόψουν τα προγράμματά σας. Τύχη σε συναισθηματικά και σε επαγγελματικά θέματα θα έχουν τις μέρες αυτές οι από 7 ως 11 Μαΐου.

Δίδυμοι

Δίδυμοι

Μπορεί η εβδομάδα  να μην έχει δυνατά γεγονότα όμως θα σας δώσει χρόνο να κάνετε μικρές αναλύσεις πάνω σε καταστάσεις που διαδραματίστηκαν πρόσφατα και αυτές θα σας οδηγήσουν σε χρήσιμα συμπεράσματα. Ακόμα η πανσέληνος  από τον Καρκίνο βοηθά να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ή επαναδιαπραγματεύσεις σε συμβάσεις,  οικονομικές ρυθμίσεις κλπ θέματα.

Καρκίνος

Καρκίνος

Οι μέρες δίνουν τύχη σε όλους τους τομείς στους γεννημένους 5 και 6 Ιουλίου που θα μπορούσαν να δουν ευκαιρίες και προτάσεις να επανέρχονται  ή που μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα (διορθώνοντας λάθη και παραλήψεις)  σχέσεις και συνεργασίες τους. Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο αποδοτικές για όλους ημέρες σε όλους τους τομείς. Αντίθετα οι 10,11,12/7ου θα έχετε εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο και αιτίες που θα δοκιμάσουν τις υπομονές σας.

Λέων

Λέων

Το 7ήμερο που ακολουθεί ενεργοποιεί και πάλι ευχάριστα τα επαγγελματικά σας θέματα και μετά από έναν δύσκολο πρώτο 12ημερο του Ιανουαρίου ξανακάνει ουσιαστική την επικοινωνία και την συνεννόηση με τους γύρω σας. Η πανσέληνος από τον Καρκίνο ηρεμεί κάποιες ανησυχίες σας, ανεβάζει ψηλά την διάθεσή σας και σας δίνει τρόπους να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια μέσα από κτήσεις τόσο υλικές όσο και συναισθηματικές. Όμως έντονα οικογενειακά ή άλλα θέματα θα αντιμετωπίσετε εσείς της 14ης Αυγούστου.

Παρθένος Τις μετακινήσεις σας μα και τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε τις μέρες αυτές, καθώς όπως εύκολα θα διαπιστώσετε θα είναι δύσκολη η συνεννόηση με τους γύρω σας και θα κωλυσιεργεί  εκνευριστικά κάθε σας προσπάθεια με αποτέλεσμα εύκολα να χάνετε την υπομονή σας. Ακόμα δύσκολες θα είναι οι σχέσεις σας με κοντινά συγγενικά άτομα καθώς είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε μαζί τους ακόμα και για ανόητες αιτίες.  Η έκλειψη θα φέρει σε πολλούς σύντομα μία είδηση που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ακόμα και αν δεν αφορά εσάς προσωπικά. Ακόμα τις μέρες αυτές μην κάνετε ανοίγματα και προστατέψτε τις συμφωνίες αλλά και τις συνεργασίες σας από κακές στιγμές.

Παρθένος

Ακόμα και κάποιες στιγμές έντασης μπορούν να γίνουν αιτία να αναμορφώσετε τις σχέσεις σας έτσι ώστε να εξυπηρετούν τις πραγματικές σας ανάγκες.  Το διάστημα ευνοεί γενικά τις επεκτατικές σας κινήσεις και βοηθά να βάλετε σε τάξη και αποδοτική λειτουργία όλους τους επί μέρους τομείς της ζωής σας.  Η πανσέληνος ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και σας φέρνει πιο κοντά σε φίλους. Ακόμα θα είστε όσο χρειάζεται συντροφικοί ώστε να μην έχει κανείς από εσάς παράπονο. Πιο ευνοημένοι και τυχεροί οι από 9ως 13 Σεπτεμβρίου που θα μπορούσατε να έχετε ακόμα και επαναπροσεγγίσεις ατόμων του χθες  τις μέρες αυτές.

Ζυγός

Οικογενειακά θέματα θα συνεχίσουν να απασχολούν πολλούς από εσάς Η Αφροδίτη ανάδρομη θα εξακολουθεί να προσπαθεί να φέρει μία ισορροπία στις σχέσεις σας κυρίως με άτομα του κοντινού σας χώρου και με την βοήθεια της καλής πανσελήνου από τον Καρκίνο σε πολλές περιπτώσεις θα καταφέρει να σας δώσει μία περίοδο ισορροπίας  και γαλήνης ή ένα αισιόδοξο μήνυμα μετά από  το δύσκολο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς, περίοδο που φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της. Οι μέρες θα δώσουν κάποιο ευχάριστο μήνυμα ή συνάντηση στους Ζυγούς της πρώτης εβδομάδας του ζωδίου.

Σκορπιός

 

Σκορπιός

Το 7ήμερο αυτό  αποκτά ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον μόνο για τους Σκορπιούς της 6ης και 7ης  Νοεμβρίου που και τύχη θα έχετε και προτάσεις που πρέπει να αξιολογήσετε και να εκμεταλλευτείτε. Για τους πολλούς η πανσέληνος βοηθά να δείτε και καθαρά μία κατάσταση στην οποία εθελοτυφλούσατε καιρό και να πάρετε πιο ρεαλιστικές αποφάσεις απέναντι σε αυτήν.  Γενικά Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, δείτε πιο θετικά την πιθανότητα αποδοχής μίας πρότασης.

Τοξότης

Πρώτη σας φροντίδα θα είναι τα οικονομικά θέματα αυτόν τον καιρό και κάθε μεταβολή ή απρόβλεπτο έξοδο θα σας αναστατώνει περισσότερο από κάθε άλλη φορά καθώς η ανασφάλειά σας χτυπάει κόκκινο. Οι δυσκολίες που έφερε το ξεκίνημα της χρονιάς μα και οι καθυστερήσεις σε ότι αφορά οικονομικά θέματα δείχνουν να μονοπωλούν την σκέψη των περισσοτέρων ενώ οι νεώτεροι θα είστε περισσότερο από όσο συνηθίζετε κτητικοί απέναντι στους άλλους.

Αιγοκερως

Αιγόκερως

Για τους 6 έως 10 Ιανουαρίου που είναι και οι πιο τυχεροί Αιγόκεροι αυτών των ημερών είναι εύκολο να ξεκινήσει μία πιο ξεκάθαρη και αισιόδοξη περίοδο που θα σας δίνει λύσεις και θα σας βάλει σε τροχιά ανάπτυξης αρκεί να μην φοβηθείτε ευθύνες που απορρέουν μέσα από αυτές. Μα και η πανσέληνος δείχνει ότι οι περισσότεροι  βρίσκεστε μπροστά σε μία περίοδο που σας καλεί και πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις οι οποίες έχουν και ένα κόστος – ρίσκο ‘Όμως τίποτα στην ζωή δεν γίνεται με μηδενικό ρίσκο…

Υδροχόος

Κάντε την ανασκόπηση που σας καλεί ο μήνας και ο Ήλιος από τον Αιγόκερω μέχρι τις 20 του μήνα. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας και αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας θα παραδεχθείτε ότι παρ όλα τα δύσκολα τα έχετε πάει μια χαρά μέχρι τώρα. Η νέα χρονιά που για πολύ κόσμο ξεκίνησε άσχημα για εσάς ξεκινά αρκετά καλά  καθώς σας δίνει και τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα και προσωπικές καλές στιγμές. Από τις μέρες αυτές θα μπείτε σε κανονικούς ρυθμούς και θα είστε χαρούμενοι για αυτό. Η πανσέληνος θα σας ηρεμήσει σε σχέση με μία μεγάλη σας αγωνία- ανησυχία.

 

Ιχθείς

Κάποιος δικός σας φίλος ή συγγενής θα σας απασχολήσει με τα προβλήματά του και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να σας στοιχίσει και σε χρήμα. Το 7ήμερο  όμως  δίνει αιτίες   χαράς  και τύχη σε όλους τους τομείς στους γεννημένους 4και 5 Μαρτίου  ενώ η πανσέληνος ς θα βοηθήσει  ώστε πολλοί  να μπορέσουν να συνδυάσουν αποδοτικές εργασίες με ευχαρίστηση. Εξαιρετική θα είναι η διαπραγματευτική σας ικανότητα  και αυτό θα βοηθήσει να κατασιγάσετε εντάσεις και να ξαναφέρετε αρμονία σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα