AquaGrand: Μια zen… πρόταση διακοπών, της Αναστασίας Κορινθίου

Υπάρχουν χώροι που ο χρόνος σταματά. Που περνάς σε άλλη διάσταση, στο άχρονο του ονείρου. Έτσι ένιωσα σαν ταξιδευτής σε όσα οι μνήμες λαχταρούσαν όταν πρωτοαντίκρισα το AquaGrand στη Λίνδο… Δεν είναι μια ξενοδοχειακή μονάδα, είναι μια ολοκληρωμένη zen πρόταση που ανακαλύπτεις και ανακαλύπτεσαι. Τα αρωματικά φυτά στους κήπους επιβεβαιώνουν ότι η οσφρητική μνήμη είναι η πιο δυνατή. Τα ιδιαίτερα έργα τέχνης μας ψιθυρίζουν πως το να συλλέγεις στιγμές είναι πρόκληση.

flust.gr-aquagrand

Τα δωμάτια που σε καλωσορίζουν με δροσερό κρασί, φρούτα και παστέλια είναι ανάβαση σε βουνοκορφή ψυχής που κατοικεί ο ξένιος Δίας. Οι ιδιοκτήτες κινούνται διακριτικά γύρω σου, σαν άρωμα που αφήνει μια γλύκα αδιόρατη, μια προστασία τρυφερή σαν την πασμίνα που σίγουρα θα σου χαρίσει η κ Μαίρη Καμπουροπούλου. Πασμινα είναι και η ίδια. Ντύνει τους ώμους σου χάδι γυναίκας Ελληνίδας, ζωγραφίζει το «μέσα» σου σαν τους πίνακες της, σε «βλέπει» ψάχνοντας την Ανατολή μέσα σου και όχι την Δύση. Όλα στο AquaGrand είναι αυτή η υπέροχη οικογένεια, που δημιούργησαν με αγάπη αυτό τον χώρο, που ξέρουν ότι η αγάπη απλοχεριά είναι, φίλεμα, κανάκεμα, ηρεμία, μελτέμι.

Ο Άη Νικόλας της Ψαλτου κρατά τα μυστικά της θάλασσας. Τα βράχια που γυρίστηκε η ταινία τα κανόνια του Ναβαρόνε. Η άμμος η χρυσή στρωμένη χαλιά από 1000 και μια νύχτες. Ζήσε την μια νύχτα εκεί και θα νιώσεις πως τα παραμύθια δεν παραμυθιάζουν. Τα παραμύθια πάντα, μα πάντα αλήθειες λένε. Περπάτησε ανάμεσα σε γλυπτά και πίνακες και πέτρες ζωγραφισμένες. Άνοιξε την πόρτα του εστιατoρίου που γροικά το γαλανό του Αιγαίου και άσε το ξύλο να μπει στους πόρους σου, να σε ξεκλειδώσει, να σε ξαναβρείς, να βρεις όσα σου πήραν, όσα σου λείψαν.

Προνόμιο για το νησί της Ρόδου, να έχει τέτοιες μονάδες ξενοδοχειακές, που παίρνουν διακρίσεις παγκόσμιες για την απόλαυση των ξεχωριστών διακοπών που χαρίζουν στους επισκέπτες τους.

Published by

Αναστασία Κορινθίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971, αλλά επέλεξε την Ρόδο για να ζήσει και να δημιουργήσει τα ενήλικα παραμύθια της. Σπούδασε νηπιαγωγός αλλά ποτέ δεν άσκησε το συγκεκριμένο επάγγελμα μιας και την κέρδισε το ραδιόφωνο από πολύ νωρίς. Στον χώρο της συγγραφής μπήκε το 2004 με το βιβλίο της «Γυναίκες από πέτρα». Ακολούθησε η «Καρδιά ενός αγγέλου» που μεταφέρθηκε τηλεοπτικά από τον Στράτο Μαρκίδη, το «Βαρλίκι», «Χρονικό μιας απιστίας», «Η Αδελφότητα των Γκρίζων Κροτάφων» «Σου τηλεφώνησα για ένα αντίο». Παρουσιάστρια της εκπομπής καλώς τους στην τηλεόραση ΑΙΓΑΙΟ το 2014-2015, ραδιοφωνική παραγωγός στον ΠΑΛΜΟ. Για το καλοκαίρι του 2015 παρουσιάζει την εκπομπή "Για πάρτη σας" που ταξιδεύει στα νησιά του Ν.Αιγαίου από το κανάλι ΑΡΤ tv.
Prev Ο μεσημεριανός ύπνος δημιουργεί γευστικές εμπνεύσεις, της Εμμανουέλας Κόκκαλη
Next Πλειστηριασμοί για μειοδότες, του Μιχάλη Παπαμιχαήλ