7 βραβεία στα Mediterranean Taste Awards για την ΗΠΕΙΡΟ
7 βραβεία στα Mediterranean Taste Awards για την ΗΠΕΙΡΟ

Δημοσιεύθηκε

Η ΗΠΕΙΡΟΣ συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στον διεθνή διαγωνισμό Mediterranean Taste Awards και κατόρθωσε να κατακτήσει συνολικά 7 βραβεία για τα προϊόντα της.

Mediterranean Taste Awards

Το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί και η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα Π.Ο.Π. απέσπασαν το Πλατινένιο Βραβείο Εξαιρετικής Γεύσης. Είναι η ανώτατη διάκριση στην κατηγορία Τυροκομικά Προϊόντα. Ενώ, η παραδοσιακή ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π., η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή και το ΗΠΕΙΡΟΣ Σαγανάκι (το οποίο προς το παρόν διατίθεται μόνο στις αγορές του εξωτερικού) κατέκτησαν το Χρυσό Βραβείο.

Στον διαγωνισμό διακρίθηκαν, επίσης, το Ταλαγάνι και το ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ (Λευκό) Τυρί αποσπώντας από ένα Ασημένιο Βραβείο.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΗΠΕΙΡΟΣ, Μαρία Γιαννακοπούλου, σχολίασε σχετικά με τη βράβευση: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που 7 ελληνικά προϊόντα, τα οποία παράγονται με μεράκι, αφοσίωση και τις αυστηρότερες προδιαγραφές στο εργοστάσιό μας στην Άρτα, ξεχώρισαν για τη γεύση τους σε έναν κορυφαίο διεθνή διαγωνισμό, όπως τα Mediterranean Taste Awards».

Ακολουθήστε μας στο Google News

Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα
άρθρα